• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar soranlara teşekkür ederim. Pazartesi 9 da suni sancı almaya başladım 4 te epidural istedim takıldı epidural takıldıktan sonra gayet rahattım. Tam açıklık oldu ama bebeğin kafa pozisyonu rotasyon yapmamış bekledik bekledik doktor riske atmak istemedi apar topar sezeryana girdim :) şükür ki kızıma kavuştum.. 2900 diyorlardı 3170 gr doğdu kızım. İkimizde sağlıklıyız , dikişlerim ağrıyor ama olacak o kadar. Kızım çok tatlı mis gibi kokuyor simsiyah saçları ile doğdu anası gibi:) eşim hep yanındaydı doğuma girdi. O ağladı ben ağladım tarif edilemez bi duygu.. şimdi emzirme ile uğraşıyoruz :)
Canım gözün aydın 🤗
Sağlıkla sıhhatle huzurlu büyüt yavrunu
Bizlere de yazmayı unutma🥰

Kızlar soranlara teşekkür ederim. Pazartesi 9 da suni sancı almaya başladım 4 te epidural istedim takıldı epidural takıldıktan sonra gayet rahattım. Tam açıklık oldu ama bebeğin kafa pozisyonu rotasyon yapmamış bekledik bekledik doktor riske atmak istemedi apar topar sezeryana girdim :) şükür ki kızıma kavuştum.. 2900 diyorlardı 3170 gr doğdu kızım. İkimizde sağlıklıyız , dikişlerim ağrıyor ama olacak o kadar. Kızım çok tatlı mis gibi kokuyor simsiyah saçları ile doğdu anası gibi:) eşim hep yanındaydı doğuma girdi. O ağladı ben ağladım tarif edilemez bi duygu.. şimdi emzirme ile uğraşıyoruz :)
Gözünüz aydın, güzel de bir kiloda doğmuş kızınız 🌻
Bebekler doğdukça beni bir heyecan sarıyor 😊
3 gündür evdeyim güya döne döne yatacaktım, ha bire yapacak bi şey buluyorum. Bi türlü dinlenmeye başlayamadım🫣

Gözün aydın canım. Çok şükür kavuşmuşsun kızına inşaallah güzel güzel emer de üzmez annesini

400 500 Gr altı 3200 Gr oluyor sonrasinda bir iki gün içinde yine kilosu düşuyor o da bana küçük geliyor .kızım 4000 doğunca bı de hani imkan varken bir hafta daha mı buyuse diye düşündüm açıkçası
Benim bugün 37+4 , 3 kilo 60 Gr dedi doktor yani 3 kilo civarı doğacak inşallah , sağlıklı olsunlar da kiloyu doğunca da alıyorlar hiç canınızı sıkmayın, maşallah 3200 bile doğsa öyle minnak olmuyor oglumdan biliyorum 💐

Tebrikler canım.. sağlıklı uzun bir ömrünüz olsun beraber yaşayacağınız..

Kızlar şimdi kontrolden çıktık 34+0 2,5 kg sizce normal mi bana az gibi geldi 38+1 de sezeryan olacak
Benim de 34+5 te 2372 gr ve normal dedi.. 37+1 de doğacak sadece iki haftası kaldı.. ama bir sorun görmüyor doktor hatta çok memnun çünkü insülin kullanıyorum şekerden olumsuz etkilenmediğini düşünüyorlar..

Kızlar bizde eve geldik çok şükür Metehan bey çok emmek istemiyor uyuyor. Emme savaşları başladı. Bu arada d vitamini damlası ne veriyorsunuz.
Ocean kullanmıştık kızıma. Wellcare ve ocean temiz içerikliydi. Sağlık ocağının verdiğini kullanmayın demişti doktorumuz.

Kızlar kontrolden çıktım çok canım sıkıldı. Bebeğim hala ters pozisyonda, 3100 gram, bu saatten sonra tekrar doğum pozisyonu alır mı bilemiyorum. sezeryan olmaktan çok korkuyorum :KK43:
Döner umarım ama dönmezse de sağlık olsun. Sezaryen sonuçta bir ameliyat korkutması normal ama hızlıca olup bitecek sonra bebeğinle ilgileneceğin için sandığından daha kolay olacak bence 💕

Benim de 34+5 te 2372 gr ve normal dedi.. 37+1 de doğacak sadece iki haftası kaldı.. ama bir sorun görmüyor doktor hatta çok memnun çünkü insülin kullanıyorum şekerden olumsuz etkilenmediğini düşünüyorlar..
Aww benim kiz da bugun 34+2 de 2.300 Gram geldi. Yakin gidiyor bizimkiler 🌸🌸

Bugün kontrolüm vardı. Tarihim netleşti, doğum günümde, 8 aralıkta sabah sezaryen olacak. Anestezi henüz görmedi 2 aralıkta bir sonraki kontrolde gideceğiz. 37+1 de kavuşuyoruz kızımıza kaldı 2 hafta 😍😍😍
Harika bir dogum olur Insallah canim . Cok at kaldi 🙏

Son ay kilo alımının biraz daha yavaşladığını duymuştum o yüzden endişelendim.

Selamlar kızlar. Bnde 24. Haftadan beri rahim ağzı yetmezliği yüzünden dikisliyim. Pazartesi kontrole gittim vajinada baskı var dedim doktor baktı kafası baya aşağıda o yüzden dedi istersen dikişi alayım dedi normalde 37 de alıyorum dedi ama Bn 36daydim. Cuma günü kontrole çağırdı kesin o gün alacak kendimi çok tedirgin hissediyorum dikişi alıp eve dönünce evde doğurmaktan korkuyorum 🙄

Back