• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bazi doktorlar 39 bitmeden almamak lazim diyorlar o yüzden kafam karıştı inşallah bebeklerimiz en güzel şekilde ve zamanda sağlıkla gelirler :anne:
Ne kadar anne karnında kalsa o kadar iyi tabiki ama bu tarihler ve haftalar yine de bebekler için risk yaratmıyor ki doktorlar seçiyor. Benim de 38 planlanıyordu aslında ama kordon yandan bağlanmış diye bir hafta daha öne çektiler. Ama 37. Haftada almak riskli bir şey olsa ben inanıyorum ki yatırır bir hafta hastanede takip ederdi..

Denniscim sen hastaneye ne götüreceksin çalışanlar için hediye alacak mısın? dennisgo dennisgo

Benim son kadın doğum doktorumla randevum 21 aralıkta Noelden hemen önce , çalışanlara birer kutu çikolata götüreyim diyorum . Doktora da alsam yoksa bebek olduktan sonra ayrıca birşey mi götürsem ?
Benim planım da çikolata almaktı canım.. Ama kardeşim anahtarlık yaptırıyormuş içine de çikolata koyup paketleyecekmiş. Vizeleri yetişmedi ama 6 aralıkta kuzenim geliyor o getirecek.

Doktoruma daha önce hediye almıştım o zaman doğumda almak yok diye anlaştık ama hiç uyasım gelmiyor bu anlaşmaya küçük bir hediye almayı düşünüyorum yine de 😂

Doktora ayrıca bir şey almak gerekiyor gibi geliyor bana.

Bütün hazırlıklarım tamam lohusa geceliklerimden taşlı tacıma kadar kapı süsümden isimli tuluma kadar 🤣 bütün kokoş şeyleri yaptırdım. Bir de arkadaşlarım hamile hazırlamış. Resim de çektirdim. Tüm buldumcuk halimle 🤣 günümü bekliyorum.
Ay süper olmuş. Her şeyinle hazır olmak ne güzel bir şey ya.. sanki öyle bir şey hiç mümkün değil gibi geliyor bana 😂 acil durumlar için hazırım 8 Aralık için hazır değilim daha 😂

Herşey var ama hazır değil 🤣 çanta yapmadım daha inş. Yarın yapacağım.
Her şey hazır olduktan sonra kolay. Benim kendi götüreceklerim hazır değil ama bebeğin çantasını kapattım bile.. gerçi o da değişecek biraz.. mesela hastane çıkışı almamıştım ama kardeşim almış dolayısı ile eşyalar gelince değiştireceğim ama hazır geleceği için sorun olmaz bir organizer çıkacak bir organizer girecek valize 😂

Her şey hazır olduktan sonra kolay. Benim kendi götüreceklerim hazır değil ama bebeğin çantasını kapattım bile.. gerçi o da değişecek biraz.. mesela hastane çıkışı almamıştım ama kardeşim almış dolayısı ile eşyalar gelince değiştireceğim ama hazır geleceği için sorun olmaz bir organizer çıkacak bir organizer girecek valize 😂
Bizim hastane 3 gece 4 gün yatırıyormuş. Ama hiç bir şey getirmeyin bizden hepsi dediler. Siz sadece süsleme çekim yapacaksanız onları getirirsiniz dediler. Yine de hazırlayacağım ben tabi. 😬

Bizim hastane 3 gece 4 gün yatırıyormuş. Ama hiç bir şey getirmeyin bizden hepsi dediler. Siz sadece süsleme çekim yapacaksanız onları getirirsiniz dediler. Yine de hazırlayacağım ben tabi. 😬
Ben de 3 gün kalacağımı biliyordum ama 3 gece mi emin değildim. bugün öğrendim ki 2 gece 3 gün. Perşembe sabah gideceğim cumartesi çıkacağım sevindim böyle olmasına..
bebeğin her şeyini verecekler mi ne güzel ya. Bizde de bazı şeyleri verecekler listesi var ama bazılarını da ben götüreceğim yine de 😂

Ben doğum için çikolata götüreceğim bütün kat hemşirelerine vs tutmayı düşünüyorum çikolata.doktora doğumdan sonra kaliteli bi hediye almak istiyorum çikolata vs değil de ne bileyim şöyle markalı bi fular tarzı bişey.aynı zamanda hemşirelere de çikolata götürmeyi düşünüyorum ama önce bi doğurup 1 ay falan kendime geleyim de öyle
Tesekkür ederim hanimlar , Ben de Doktoruma guzel buyuk kasmir bir sal alayim o zaman , her kadin begenir bence. Digerleri icin cikolata ve tatli biseyler artik :)
Benim planım da çikolata almaktı canım.. Ama kardeşim anahtarlık yaptırıyormuş içine de çikolata koyup paketleyecekmiş. Vizeleri yetişmedi ama 6 aralıkta kuzenim geliyor o getirecek.

Doktoruma daha önce hediye almıştım o zaman doğumda almak yok diye anlaştık ama hiç uyasım gelmiyor bu anlaşmaya küçük bir hediye almayı düşünüyorum yine de 😂

Doktora ayrıca bir şey almak gerekiyor gibi geliyor bana.

Ben de 3 gün kalacağımı biliyordum ama 3 gece mi emin değildim. bugün öğrendim ki 2 gece 3 gün. Perşembe sabah gideceğim cumartesi çıkacağım sevindim böyle olmasına..
bebeğin her şeyini verecekler mi ne güzel ya. Bizde de bazı şeyleri verecekler listesi var ama bazılarını da ben götüreceğim yine de 😂
Evet hatta çıkarken de bi paket vereceklermiş içinde battaniye müslin uyku arkadaşı falan bir sürü şey var.

Kızlar benim anksiyetem tuttu resmen ya. Bugün hiçbir şey yapmadım akşama kadar sadece yattım. Her an bişey olacakmış hissine kapıldım. Keyfim falan yok hiç. Hiç iyi hissetmiyorum, bunalımlara mı girdim noldu 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Kızlar benim anksiyetem tuttu resmen ya. Bugün hiçbir şey yapmadım akşama kadar sadece yattım. Her an bişey olacakmış hissine kapıldım. Keyfim falan yok hiç. Hiç iyi hissetmiyorum, bunalımlara mı girdim noldu 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Tam bunalım haftaları değilmi. Kaygılandığın şey nedir acaba ne olmasından endişelisin.

Kızlar hastaneye kapı süsü götürecekmisiniz?
Ya da evde neyle yapıştıracaksınız kapıya
Şimdiden düşünüp planlayayım dedim de
Gerçi daha kapı süsü bile gelmedi😃
Canım ben kapı süsünü götüreceğim ama sadece kapısına takmayı düşünüyorum belki bir kaç balon da alıp odayı süsleyebiliriz. Evde takmak için kapıya tül aldım tülleri artı şeklinde bağlayıp ortasından kapı süsünü geçirmeyi düşünüyorum. Hastaneye tülleri götürmeyeceğim söktüğümde hijyenik bulmayacağım için. Yeğenimde geçen sene bak böyle yapmıştım antrenmanlıyım😅 211E358A-F527-4FFD-B10A-E880A3C8C545.jpeg

Kızlar soranlara teşekkür ederim. Pazartesi 9 da suni sancı almaya başladım 4 te epidural istedim takıldı epidural takıldıktan sonra gayet rahattım. Tam açıklık oldu ama bebeğin kafa pozisyonu rotasyon yapmamış bekledik bekledik doktor riske atmak istemedi apar topar sezeryana girdim :) şükür ki kızıma kavuştum.. 2900 diyorlardı 3170 gr doğdu kızım. İkimizde sağlıklıyız , dikişlerim ağrıyor ama olacak o kadar. Kızım çok tatlı mis gibi kokuyor simsiyah saçları ile doğdu anası gibi:) eşim hep yanındaydı doğuma girdi. O ağladı ben ağladım tarif edilemez bi duygu.. şimdi emzirme ile uğraşıyoruz :)
Gözün aydın canım çok sevindim 💘 sağlıkla büyüsün
Kızlar kontrolden çıktım çok canım sıkıldı. Bebeğim hala ters pozisyonda, 3100 gram, bu saatten sonra tekrar doğum pozisyonu alır mı bilemiyorum. sezeryan olmaktan çok korkuyorum :KK43:
Alabilir canım son anda bile dönen oluyor ama sezaryen bile olsa korkma bebişi görünce insan başka hiçbir şey düşünmüyor 🤍
Kızlar hastaneye kapı süsü götürecekmisiniz?
Ya da evde neyle yapıştıracaksınız kapıya
Şimdiden düşünüp planlayayım dedim de
Gerçi daha kapı süsü bile gelmedi😃
Ben götürdüm canım tül ile bağladık. Sonra da sadece kapı süsünü evde kapısına astık.

Eklentiler

• IMG-20221112-WA0028.jpg
    IMG-20221112-WA0028.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 86
Uykusuzlar klübünden selam 🥰

Artık sabaha karşı uyanmalar klasik oldu. Bugün son doktor kontrolüm olacak 37+0 haftaya 38+1’ de gelecek bizim kız bir aksilik olmazsa 🤩

Peki ben daha hazır mıyım hayır 🤣

Tüm annelere ve adaylara kolaylıklar diliyorum kızlar. Minik kuzuları bizim yerimizede kutlayın.

Öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun ❤️

Back