• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Deprem hisseden arkadaşlarımız çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın 🙏 Bir an düşündüm de yaşasaydım ve yanımda bebeğim olsaydı diye, Allah'ım afet vermesin çok korkutucu 🥺🙏
Çok kötüydü gerçekten istanbulda. Tüm karnım kasıldı aniden yataktan fırladım normalde her depremde çok sakindim annelik çok değişik bir şey karnıma sarıldım sadece köşeye çöküp

Kizlar 37+5 de sezeryan olacağım. Bugün 36+5 3680 Gr dedi. Bunun 500 Gr altı olabilir dedi. Eee biraz daha mı beklesek acaba.kucuk mu doğar çok endişeliyim. Anestezi ile falan da görüştüm gün tarih her şey belli. Aynı doktor kızıma 3500 dedi 4000 doğmuştu yine 1 hafta ara vardı. Çok sikintiliyim, ne yapmalıyım sizce?

Kizlar 37+5 de sezeryan olacağım. Bugün 36+5 3680 Gr dedi. Bunun 500 Gr altı olabilir dedi. Eee biraz daha mı beklesek acaba.kucuk mu doğar çok endişeliyim. Anestezi ile falan da görüştüm gün tarih her şey belli. Aynı doktor kızıma 3500 dedi 4000 doğmuştu yine 1 hafta ara vardı. Çok sikintiliyim, ne yapmalıyım sizce?
Merhaba canım 500gr altı bile olsa 3 kiloyu geçmiş oluyor o yüzden bence sorun yapmamalısın hayırlı güzel doğumlar dilerim

Ben 38+3 de olucam kızım 2500 şuan

Canım benimde bebeğin kilosu 36+2 de 3370 gr dı, yani şuan bile doğsa yaşam fonksiyonları yerinde oluyormuş bu haftalarda artık, kiloya cok takılmamak lazım herşey yolundaysa bence anı yaşa bebeğine kavuşacağın an’a odaklan🥰 inşallah sağ sağlim kavuşursun bebeğine🙏🏼

Canım benimde bebeğin kilosu 36+2 de 3370 gr dı, yani şuan bile doğsa yaşam fonksiyonları yerinde oluyormuş bu haftalarda artık, kiloya cok takılmamak lazım herşey yolundaysa bence anı yaşa bebeğine kavuşacağın an’a odaklan🥰 inşallah sağ sağlim kavuşursun bebeğine🙏🏼
Çok teşekkür ederim inşallah hers ey güzel olur hepimiz için 🤲🥰

Küçük mü 😳 canım maşallah daha ne olsun 🧿🧿🧿

Çocuğu doğar doğmaz okula yazdırmayı düşüneceğim kadar iri 🤣 35. Haftada 2.5 kg idi benim oğlan

Doktor bugün kilo konusunda cihazın kalibrasyonuna bağlı dedi , Rusya’dan geliyorsa cihaz onlar daha iri diye bebek haftası geri gözükürmüş İngiltere vs tarafındansa alet bebiş büyük gözükürmüş . O yüzden çok takılmamak lazım dedi . Haftasıyla uyumlu olması yeterli 400 500 gram oynarmış sorun yokmuş

Benim kızım da 2500 normal dedi 37+3 haftaya doğacak yapısal olarak minyon dedi ☺️

34+6 da 2.450 kg dı oğlum canım. Normal maşallah yavrunun kilosu.

Benim de 34+0 da 2450 dedi canım.normal dedi.hatta karın ve baş ölçümleri ile boyu 3-4 gün önde gidiyor

34+2 de 2450 gramdı canım haftasıyla uyumluydu seninde gayet iyi
Kızlar cevaplarınız İÇİN teşekkür ederim içime su serptiniz doktor 5 gün önden gidiyor dedi ama yine de nedense son 4 hafta kalınca korktum 🙏🏻

Kızlar kontrolden çıktım çok canım sıkıldı. Bebeğim hala ters pozisyonda, 3100 gram, bu saatten sonra tekrar doğum pozisyonu alır mı bilemiyorum. sezeryan olmaktan çok korkuyorum :KK43:
Bugün 39da doğum pozisyonu alan birini okudum canım belli olmaz ama inşallah döner bebiş dönmezse de artık sıkma canını

Bugün 39da doğum pozisyonu alan birini okudum canım belli olmaz ama inşallah döner bebiş dönmezse de artık sıkma canını
Benim ilk bebeğim de geç dönmüştü ama dönmüştü yani bu haftalarda :( gerçi o dönsün diye ben garip gurup hareketler yapıyordum. Araştırıyım da tekrar yapayım bari. Tek canımın sıkıldığı bu bebek biraz daha iri gibi görünüyor, oğlum tam 40 haftalık doğduğunda bile 3300 gramdı. Bu şimdiden 3100. Tamam doğru sonuç vermıyor ölçümler ama oğlum bu haftalarda 2750 civarıydı ve küçük olduğundan rahatça döndü geri :(

Back