- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #30.281
Benim de 34+0 da 2450 dedi canım.normal dedi.hatta karın ve baş ölçümleri ile boyu 3-4 gün önde gidiyorKızlar şimdi kontrolden çıktık 34+0 2,5 kg sizce normal mi bana az gibi geldi 38+1 de sezeryan olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 34+0 da 2450 dedi canım.normal dedi.hatta karın ve baş ölçümleri ile boyu 3-4 gün önde gidiyorKızlar şimdi kontrolden çıktık 34+0 2,5 kg sizce normal mi bana az gibi geldi 38+1 de sezeryan olacak
34+2 de 2450 gramdı canım haftasıyla uyumluydu seninde gayet iyiKızlar şimdi kontrolden çıktık 34+0 2,5 kg sizce normal mi bana az gibi geldi 38+1 de sezeryan olacak
Çok kötüydü gerçekten istanbulda. Tüm karnım kasıldı aniden yataktan fırladım normalde her depremde çok sakindim annelik çok değişik bir şey karnıma sarıldım sadece köşeye çöküpDeprem hisseden arkadaşlarımız çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasınBir an düşündüm de yaşasaydım ve yanımda bebeğim olsaydı diye, Allah'ım afet vermesin çok korkutucu
![]()
Merhaba canım 500gr altı bile olsa 3 kiloyu geçmiş oluyor o yüzden bence sorun yapmamalısın hayırlı güzel doğumlar dilerimKizlar 37+5 de sezeryan olacağım. Bugün 36+5 3680 Gr dedi. Bunun 500 Gr altı olabilir dedi. Eee biraz daha mı beklesek acaba.kucuk mu doğar çok endişeliyim. Anestezi ile falan da görüştüm gün tarih her şey belli. Aynı doktor kızıma 3500 dedi 4000 doğmuştu yine 1 hafta ara vardı. Çok sikintiliyim, ne yapmalıyım sizce?
Ben 38+3 de olucam kızım 2500 şuanKizlar 37+5 de sezeryan olacağım. Bugün 36+5 3680 Gr dedi. Bunun 500 Gr altı olabilir dedi. Eee biraz daha mı beklesek acaba.kucuk mu doğar çok endişeliyim. Anestezi ile falan da görüştüm gün tarih her şey belli. Aynı doktor kızıma 3500 dedi 4000 doğmuştu yine 1 hafta ara vardı. Çok sikintiliyim, ne yapmalıyım sizce?
Teşekkür ederim inşallah güzel olurMerhaba canım 500gr altı bile olsa 3 kiloyu geçmiş oluyor o yüzden bence sorun yapmamalısın hayırlı güzel doğumlar dilerim
İnşallah sizin bebeğiniz sağlıkla doğar işte yine de endişe ediyoruz değil mi?Ben 38+3 de olucam kızım 2500 şuan
Canım benimde bebeğin kilosu 36+2 de 3370 gr dı, yani şuan bile doğsa yaşam fonksiyonları yerinde oluyormuş bu haftalarda artık, kiloya cok takılmamak lazım herşey yolundaysa bence anı yaşa bebeğine kavuşacağın an’a odaklanKizlar 37+5 de sezeryan olacağım. Bugün 36+5 3680 Gr dedi. Bunun 500 Gr altı olabilir dedi. Eee biraz daha mı beklesek acaba.kucuk mu doğar çok endişeliyim. Anestezi ile falan da görüştüm gün tarih her şey belli. Aynı doktor kızıma 3500 dedi 4000 doğmuştu yine 1 hafta ara vardı. Çok sikintiliyim, ne yapmalıyım sizce?
Çok teşekkür ederim inşallah hers ey güzel olur hepimiz içinCanım benimde bebeğin kilosu 36+2 de 3370 gr dı, yani şuan bile doğsa yaşam fonksiyonları yerinde oluyormuş bu haftalarda artık, kiloya cok takılmamak lazım herşey yolundaysa bence anı yaşa bebeğine kavuşacağın an’a odaklaninşallah sağ sağlim kavuşursun bebeğine
![]()
Küçük müKizlar 37+5 de sezeryan olacağım. Bugün 36+5 3680 Gr dedi. Bunun 500 Gr altı olabilir dedi. Eee biraz daha mı beklesek acaba.kucuk mu doğar çok endişeliyim. Anestezi ile falan da görüştüm gün tarih her şey belli. Aynı doktor kızıma 3500 dedi 4000 doğmuştu yine 1 hafta ara vardı. Çok sikintiliyim, ne yapmalıyım sizce?
Çocuğu doğar doğmaz okula yazdırmayı düşüneceğim kadar iriKizlar 37+5 de sezeryan olacağım. Bugün 36+5 3680 Gr dedi. Bunun 500 Gr altı olabilir dedi. Eee biraz daha mı beklesek acaba.kucuk mu doğar çok endişeliyim. Anestezi ile falan da görüştüm gün tarih her şey belli. Aynı doktor kızıma 3500 dedi 4000 doğmuştu yine 1 hafta ara vardı. Çok sikintiliyim, ne yapmalıyım sizce?
Benim kızım da 2500 normal dedi 37+3 haftaya doğacak yapısal olarak minyon dedi![]()
34+6 da 2.450 kg dı oğlum canım. Normal maşallah yavrunun kilosu.
Benim de 34+0 da 2450 dedi canım.normal dedi.hatta karın ve baş ölçümleri ile boyu 3-4 gün önde gidiyor
Kızlar cevaplarınız İÇİN teşekkür ederim içime su serptiniz doktor 5 gün önden gidiyor dedi ama yine de nedense son 4 hafta kalınca korktum34+2 de 2450 gramdı canım haftasıyla uyumluydu seninde gayet iyi
Bilemiyorum valla canımDikilme fazla yapılmaz bu daralma yapmaz normal doğumdan sonra ASla eski sıkıldığında olmaz dedi doktorumgenişleme göze alınmalıymış yani
Bugün 39da doğum pozisyonu alan birini okudum canım belli olmaz ama inşallah döner bebiş dönmezse de artık sıkma canınıKızlar kontrolden çıktım çok canım sıkıldı. Bebeğim hala ters pozisyonda, 3100 gram, bu saatten sonra tekrar doğum pozisyonu alır mı bilemiyorum. sezeryan olmaktan çok korkuyorum![]()
Benim ilk bebeğim de geç dönmüştü ama dönmüştü yani bu haftalardaBugün 39da doğum pozisyonu alan birini okudum canım belli olmaz ama inşallah döner bebiş dönmezse de artık sıkma canını
400 500 Gr altı 3200 Gr oluyor sonrasinda bir iki gün içinde yine kilosu düşuyor o da bana küçük geliyor .kızım 4000 doğunca bı de hani imkan varken bir hafta daha mı buyuse diye düşündüm açıkçasıKüçük mücanım maşallah daha ne olsun
![]()
İnşallah iri olur ben iri bebek büyütunce bu pek küçük gelir diye düşündüm bir anÇocuğu doğar doğmaz okula yazdırmayı düşüneceğim kadar iri35. Haftada 2.5 kg idi benim oğlan