2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Belkş doğum değildir doğumsa da sıklaşır muhtemelen belli eder kendini bi duş mu alsan acaba rahatlatır

Ah güzel insan ne güzel bi gece belki bu gece duygularını yazıp saklamak istersin rabbim kolaylık versin sağlıkla dönün evinize inşallah. Güzel güzel dinlen bu akşam. Sen de bizlere dua et doğum yapanın duası kabul olur derler vaktinde rahat sağlıklı doğumlar gerçekleştirelim.

Kızlar benim bebenin pozisyonu hep aynı ultrasonda karnımda deli gibi hareket ediyor ama kafa bacaklar hep aynı yerde. Sizde de böyle mi? Şekil değiştirmemesi bir problem mi acaba
Benimde öyle kuzum
Bi kere yerleşti bi daha hiç değiştirmedi şeklini yüzünü bile göremedik sağolsun

Aay çok çabuk olmuş gözün aydın olsun bi sorun çıkmadan evede geçin inş

Ya ayın 21ine ek randevu açtı aslında ama sonrası için hiç randevu yok. Aklıma geldi izinde olabileceği ama 10 gün sonra gel derken bir şey söylemedi hastaneyi arasam öğrenebilir miyim acaba ona göre gecikmeden randevu alayım

Kızlar vajinal doğum yapmış ya da yapmayı düşünenler herhangi bir eğitime katıldınız mı? Ben açıkçası nasıl ıkınmam gerektiğini bile bilmiyorum
Ben bir eğitim aldım ve çok faydalı oldu , henüz doğumum olmadı. İnşallah uygulamak nasip olur. İnsta da Elif ebe (elif Polat Demiröz) diye yazarsan ulaşırsın ara ara eğitim açıyorlar ben online aldım.

Merhaba arkadaşlar benimde 30 Kasım'da sezeryanin var. İlkinde çok panik yapmıştım daha iğneyi vurur vurmaz panikledim bı iğneyle uyuttu beni. Şimdi de kara kara düşünüyorum genel anestezi mi olsam yoksa bu sefer dayanabilir miyim spinal mi olayım diye. Genel anestezide de aşırı ağrı ile uyaniyormussun ne yapmalıyım bilmiyorum. Sizlerde durum nedir? Ne tavsiye edersiniz

Öğrenirsin diye düşünüyorum canım bir dene en azından, baksana randevu işi sıkıntı çünkü

Öğrenirsin diye düşünüyorum canım bir dene en azından, baksana randevu işi sıkıntı çünkü
Valla başka doktordan aldım randevu en azından açıkta kalmayayım diye. Yarın da arayıp kendi doktorumu sorucam artık canım kısmet bakalım kim doğurtacak belki bu randevu aldığım doktor tarih verir

Kızlar bugün 36+0 oldum
35+3 de gittiğimde rahim ağzım 23.55 mm olmuştu
Şuan hala bekliyorum her an gelecekmiş korkusu var
Benle aynı durumu yaşayan var mı
Umarım 37+ görebilirim
Bende benzer bi süreçteyim 35+3 de yoğun kasılmam ve 1 cm açıklığım vardı magnezyum ve serum takviyesi yaptılar şuan 36+1 im yarın randevum var bakalım ne diyecek doktor.

Benim ilk doğumum genel anestezi ileydi, öyle aşırı ağrıyla filan uyanmadim, zaten sürekli ağrı kesici serum veya iğne ile destek oluyorlar, sadece anestezi vücuttan atılana kadar bir sersemlik oluyor insanda tabi. Bu sefer spinal olacak, biraz heyecan yapıyorum ameliyathane ortamını göreceğim için ama aynı şekilde bebeğimi de hemen göreceğim diye seviniyorum

gokceoz09 canım yarın hayırlısı ile bebeğini kucağına alacaksın inşallah. Böbrek ile ilgili durumda eminimki kısa sürede normale dönecek. Senden çok güzel enerjiler alıyorum. Yarın bizi o şakacı mizacın ile güldüreceksin eminin deneyimini anlatırken uyuyamazsan bu akşam youtube den ses tonunu beğendiğin birinin videosunu aç istersen dinlerken rahat uyursun. Ben böyle yapıyorum hemencik dalıyor insan.

Bakalım ben bu sefer genel düşünüyorum birbirimize anlatalım yaşadıklarımızı barisizin ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…