2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bende 100e kadar çıkmıştı sancılar düzenli gibiydi ama ben hiçbirini hissetmedim bebek hareketi dediler o yüzden kaburga ağrısını erken haftalarda çekmiştim bende şimdi de sağ taraftaki kaburgam oynatıyor resmen tık tık diye oynadığını hissediyorum

Canım benim arkadaşım da kan sulandırıcı iğne kullanıyordu 36. Haftada suyu geldi aldılar çocuğu.öyle şarıl şarıl bi kanama olmuyor merak etme
Yaa hemen mi aldılar en az 1 gün muhabbeti var diye biliyorum ben ama. Olmasın zaten ya kanama falan. Benim doğum sekli belli değil normal olursa bırakma durumu nasıl olacak acaba

Ek randevu açılmıyor mu canım yeni uygulama başladı bende yarın öyle yakalarım diye umuyorum. Bir de yeni randevular sabah 10 da açılıyor genelde tam 10 da yakaliyordum bende son kontrol kırmaz herhalde doktorun sadece fazla bekleyebilirsin işte o kısım sıkıntı

çantam hazır deil ama kıyafetler tamam örtmenim
Maşallah ne güzel düzenli düzenli
Istee icim rahat etmiyo yaa o huyuma sinir oluyorum, aklim oralarda kaliyor oturamiyorum rahatca yoksa gelecek gideceklerden filan degil
Anlıyorum seni ilk hamileliğimde ben de öyleydim perde asıp koltuk yuvarliyordum evde ama doğumdan sonra çöküş yaşadım diyebilirim.
Yaa hemen mi aldılar en az 1 gün muhabbeti var diye biliyorum ben ama. Olmasın zaten ya kanama falan. Benim doğum sekli belli değil normal olursa bırakma durumu nasıl olacak acaba
En az değil en çok 1 gün bekleyebilir şu geldikten sonra daha uzun beklemek enfeksiyon riskini arttırıyor. Çok erken haftalarda ise ciğer geliştiricilerle antibiyotiklerle biraz daha uzatmaya çalışıyorlar 32 den sonra en çok 1 gün

Şu gelmesinden bahsetmemistim ben canım, kan sulandirici iğne için demistim

Beni kayısıdan annemlerin kaynattigi hoşaf çok rahatlatmisti canım denemediysen eğer, bir de demleme rezene çayı içiyordum

Kızlar benim bebenin pozisyonu hep aynı ultrasonda karnımda deli gibi hareket ediyor ama kafa bacaklar hep aynı yerde. Sizde de böyle mi? Şekil değiştirmemesi bir problem mi acaba
Artık şekil değiştirecek alan pek kalmadı canim ondandır benim de hep aynı yerlerden hissediyorum ittirmelerini

Gazdan benimde karnım şiş 6 aylık gibi ama bu bağırsaklarda değil içerde. İçeceğin birşey fayda etmez bence. zamanla bağırsaklara kana geçiş yapacak. Hareketsiz kalınca çok rahatsız ediyor. Zaten duramıyorum 4 gün yattım hastanede ev batmış işleri yaparken hissetmiyorum çok.
İğneyi gece yapıyorum, ama yapacam. Yarın doğuma alamasın beni ahahah
İğne çok etki etmiyor canım. Kan sulandırıcı hap kullanırsan o kanama çok yapıyor. Üzgünüm yani hazırlıklı git.

Ben oğlumda normal doğum yapmama rağmen 3 gece kaldım hastanede şimdiki tek korkum bu. İnşallah 1 gece yatar cıkarım. devlette doğuracak oğlumu göremeyecek olmak csnımı çok sıkıyor

Ben oğlumda normal doğum yapmama rağmen 3 gece kaldım hastanede şimdiki tek korkum bu. İnşallah 1 gece yatar cıkarım. devlette doğuracak oğlumu göremeyecek olmak csnımı çok sıkıyor
Hepimizin endişesi aynı rabbim yardımcımız olsun

Bulunduğum yerde özel hastane yok, diğer ilçede var. Onlarda para makinası sırf. Avidite testinde beni çok madur ettiler, başıma gelenleri hatırlayanınız vardır. Kalite, sağlık sıfır. 12.000 oraya vermektense ilçedeki devlet hastanesinde yapacağım. Şansıma doktor esprili biri. Kötü bir yorum okumadım hakkında. Eşimi zırt pırt içeri almazlar diye eşim ildeki özele gidelim dedi ama kabul etmedim. Bence mühim olan doktorlar olan ilişki. Varsa özel oda soracağım bende. Rahat ederiz en azından. Bende randevu bulamıyorum ama sorun etmiyorlar içeriden kağıt veriyorlar gidip sıra alıp muayene oluyorum. 2 Aralık'da alırız dedi ama bu cuma gün ve saati netleşecek. 2'si olursa tarih süper olur bakalım şansımıza

Kaç haftalık oluyor canım tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…