• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bugün bütün dolabi indirdik çoraplara kadar ütüledik kuzenimle. Ama belim fena durumda. Daha çantamız yok. En azından kıyafetler yıkandı ve temiz. Benim eşyalarım daha yıkanmadı. Bu hafta tamamlayıp çantayı kapatacağım inş
Mekana geri döndü bizimki🤗 kıyafetler hazır ya çantada hemen hazırlanıyor. Güzelce dinlen canım, insan iş yaparken anlamıyor ama bel mahvoluyor.

Temizlik olayımız evrimselmiş:) dün bunu görünce çok hoşuma gitti
Demek benım doğuma daha çok :KK70:
36+3'te doğum yaptım evde yatıyordum 34'ten itibaren canım o kadar tutabildim bebeyi😂 bence tamamen bebişlerle alakalı
:KK70: iyiymiş valla
Normal doğum yapan arkadaşlar aydınlatsa ya azcık bizi ne kadar sürdü nasıldı falan
Ben bi ara anlatayım ilk oğlumu. Bence çok kolay bi doğumdu. O yüzden hiç doğum korkum yok:) tek endişem oğlumu bırakacak olmak ve emzirme . Emzirme sürecim felaketti :/

Bakalım ben bu sefer genel düşünüyorum birbirimize anlatalım yaşadıklarımızı bari☺️sizin ne zaman?
Yüksek ihtimalle 2.12.2022🤗 yarın kontrolüm var artık son kontrol olacak bir sonrakine direk doğuma gideceğim 💐 ben doktora bırakmıştım ilkinde de bunda da o anki sağlık durumuma göre hangisi elverişli olacaksa o olsun diye😌 ins sağlıkla kavusalim bebislere❤️

Sezeryan olan kızlar gaz çıkarma problemi yaşıyorum bir türlü çıkmıyor ve çok canımı yakıyor. Sizde durumlar nasıl.

Doğum yapan annişler gözünüz aydın.

Pompa için de bana hastanede hemen verdiler ama hiç işe yaramadı. Eve geldim bir tanıdık kraft marka elektrikli verdi çok memnunum tavsiye ederim.
Canım henüz daha sezeryan olmadım ama 2 sene önce açık Miyom ameliyatı olmuştum gaz problemim için incirden komposto yapmıştı annem inanılmaz faydasını görmüştüm kesinlikle tavsiye ederim

gokceoz09 gokceoz09 canım yarın hayırlısı ile bebeğini kucağına alacaksın inşallah. Böbrek ile ilgili durumda eminimki kısa sürede normale dönecek. Senden çok güzel enerjiler alıyorum. Yarın bizi o şakacı mizacın ile güldüreceksin eminin deneyimini anlatırken🤭 uyuyamazsan bu akşam youtube den ses tonunu beğendiğin birinin videosunu aç istersen dinlerken rahat uyursun. Ben böyle yapıyorum hemencik dalıyor insan.
Çok teşekkürler 🥰🥰 bende meditasyon müziği çok dinlerim… inşallah yarın çok güzel haberlerle döneceğim kısa sürede detaylıca yazacağım size 🤗 hepinize bol bol dua edeceğim ıkınırken 😁

Çok teşekkürler 🥰🥰 bende meditasyon müziği çok dinlerim… inşallah yarın çok güzel haberlerle döneceğim kısa sürede detaylıca yazacağım size 🤗 hepinize bol bol dua edeceğim ıkınırken 😁
Bir avazda kolaylıkla olsun doğumun canım
Sizce ben yarın doğurur muyum 😂
Çok heyecanlı Seziş yaaa
Kızlar az bi su geldi vajinamdan akıntı değildi sizce normal midir yoksa doğuruyomuyum ki panikledim
İdrar ?

Bence doğurmayacaksın😂

Canım 2 hafta önce bende suyum geldi sanmıştım ödüm kopmuştu ama idrarmış devamı gelecek mi bak eğer suysa devamı muhakkak gelir
Çokta emin olmamak lazım yani idrar değil diye. Ay ne zor süreç paniği bile doğurtur insanı. Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız ya

Mekana geri döndü bizimki🤗 kıyafetler hazır ya çantada hemen hazırlanıyor. Güzelce dinlen canım, insan iş yaparken anlamıyor ama bel mahvoluyor.
Okuyorum ama inan yazmaya vaktim olmadı 🙄 gece yürüyemiyorm bu ağrıdan sol bacağım popoma batıyor sanki 😥 doktorum sende fıtık var demişti haklı galiba.
Neyse bu hafta çanta hazırlanıp kapanır artık 😂yoksa bitmeyecek bu iş.

Sağolun kızlar bunlari deneyeyim, olmazsa da artık tek memeden devam, yeter ki emsin de. İnşallah alışır ikisine de

Hiç bakım yapmadım sen napiyorsun ki bakım olarak canım bana söylemediler bir şey, sprey sıktılar bir tane su geçirmesin diye o kadar
Bana doktorum şey demişti günde bir defa tentirdiyot sürüp onu da fön makinesi ile kurutucaksın demişti bi de iki tane krem yazmış onları günde bir defa ikisini karıştırıp sürüyoruz

Kızlar sezeryan doğum yapanlara soruyorum korsenizi doğumdan kaç gün sonra kullanmaya başladınız ? 🌸

Ya ben hamileyken mioreden hamilelik taytı almıştım o da istediğim gibi rahat değildi yani bayağı sıkıyodu bildiğiniz toparlayıcı korse taytlar gibiydi daha bide iki tane almıştım yedekli giyerim diye 😂😂 mübarek toparlayıcı korse gibi tayt olduğu için hamilelikte giyemedim ama ben de doğumdan sonra giyerim diye düşündüm ama göbek tarafını hatırlayamıyorum sanki orası bol du yani toparlayacak kadar sık değil galiba.. o yüzden sizin kullandığınız ve çook memnun kaldığınız faydasını gördüğünüz rahat olan rahatsız etmeyen korse tavsiyeleriniz var mı acabaaa 🌸🎈

Back