2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canım doğumun tam teşekküllü hastanede olması çok çok daha iyi. Özellerde o donanım olmuyor genelde. Doğru bir karar vermişşiniz bence. Bir de tek kişilik oda olursa tadından yenmez.

Canım doğumun tam teşekküllü hastanede olması çok çok daha iyi. Özellerde o donanım olmuyor genelde. Doğru bir karar vermişşiniz bence. Bir de tek kişilik oda olursa tadından yenmez.
Kesinlikle. Acil durumlarda müdahaleyi düşünmek lazım. Sağlıkla alıp kucağımıza çıkalım da gerisini idare edeceğim. Evet inşallah vardır oda

Bende 2sini çok istemiştim ama doktorumun ameliyat günü sadece pazartesiymiş o yüzden 28 ini belirledik ablası da 28 ağustos doğumlu oradan uyumlu oldu en azından. Doktor hasta uyumu kesinlikle en önemlisi, bende bu hamileligimde detayliya bile devlette girdim aşırı memnun kaldım doktor kaç saat ugrasti, özele gitsem bugün git yarın gel yapardı eminim. Oda konusunu hiç konuşmadım ben tarih netlesince heyecandan soracaklarimi da unuttum bu hafta gidebilirsem bir sorayım bakalım

Bende şehir hastanesinde yaptım. Tek kişilik oda banyo tuvalet tv var. Yemekler gayet yenebilir düzeyde.hemşireler devamlı geliyor. Ameliyata 5 tane perinatolog girdi. Benim durumu incelemek için tabi plasenta çıkınca 3 ü gitti. Ortam şartlar çok iyiydi. Sadece birkaç prosedürü sevmedim. Ameliyattan çıkınca ağrı kesici hemen yapmamaları. Odada sonradan devamlı verdiler serumla iğne fln. Ziyaretçi olayını çok kasıyorlar. Çocukları almıyorlar. Günde 2 ziyaretçi hakkı var. Ameliyata giderken mesela özelde herkesle vedalaşıp gitmiştim burda kimse yok yanımda hemşireye el salladım gittim

Ek randevu dün açıldı bir tane ama pazartesi gününe 10 gün geçmiş olmuyor niye geldin dicek doktor bu sefer almadım o yüzden. Bende sabah 10da giriyorum ama yok hemen bitmiş oluyor bir de diğer doktorlara var benim doktora yok randevu anlamadım valla yarın hastaneyi arayıp sorucam orada mı doktor diye

Valla bende randevusuz gidicem bu sefer yok çünkü napayım. Bana hala tarih vermedi Aralık deyip duruyor onu bende biliyorum ama aralığın kaçı diye soruyorum daha erken diyor. Bu gidişle muayeneye diye gidip doğurcam

Banada erken dedi. Ama annem ve babam yok benim, ablam çalışıyor il dışından gelecek önceden söylemem gerekiyor deyince 2 si de sen dedi. Bende soracaklarımı unutuyorum diye bu sefer kağıda yazdım oradan okudum varis çorabına gerek var mı dedim yok dedi. Birde vitaminleri kullanmaya devam mı dedim evet dedi.
Ay kıyamam ya bende önemserim vedalaşmayıAcaba tekli odada olsa eşim dönüşümlü refakatçı kalabilir mi? En azından gece ablam uyumayacağı için yarını gündüz eşim gelir o dinlenir diye düşündüm .
Hahah benim dediğim gibi de sende il dışından gelecek refakatçim filan.

Temizlik olayımız evrimselmiş:) dün bunu görünce çok hoşuma gitti

Eklentiler

• Screenshot_20221120-011052_Pregnancy+.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 72
Ben ilk doğumumu tıp fakültesinde yapmıştım. Normalde refakatçi olarak erkek kabul etmiyorlar ama benim hem eşim hem annem kalmıştı benimle. Hemsirelerle çalışanlarla arayı iyi tutunca sorun etmediler. Sadece esimin odadan çıkmasına izin vermediler. Koridorda yürüyüş yapan diğer hastalar rahatsız olmasın diye...

Valla canım yine gün vermez devlet son ana kadar bekletiyor zaten ama bu gittiğimde deneyeyim en azından belki öyle deyince verir aklıma gelmemişti bu sağol

Benimki de aynı şekilde sağ kaburgamı dürtüyo iteliyo yerinden oynayacak artık:))))

Canım tek kişilik odada kadın doğum katında eşimle kalmıştım ben sorun olmadı

Çekmecedekş bölmeler çok kullanışlı görünüyor orjinali mi öyle siz mi bi aparat koydunu?:)
Biz koydurduk suntadan yapı markete ölçüsünü verdik:) daha kullanışlı oldu. Organizerleri her çekmeceye düzenli ve tam boşluksuz uydurabilmek puzzle gibi

Belki izinde falandır canım, bir ara benim doktor tayinciyim demişti o zamanlarda randevuda bulamamıştım aha dedim tayin oldu gitti herhalde, meğersem izindeymis. Sonra baktı ondan vazgeçmiyorum izne gideceği zaman söylüyordu
2 si çok güzel tarih canım, inşallah gününde sağlıkla gelir

Kızlarrrr odaya eşyaları koyduk eve geri geldik şimdi :) yarın 8 de gidiyoruz… çok heyecanlıyım ya hemen uyumak sabah olsun istiyorum ama uyuyamıyorum. Lütfen dua edin böbrek büyümesi doğumla birlikte geçsin kızımla evimizde sağ Salim günlerimizi geçirelim… hepimizin su gibi doğumu olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…