2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Mekana geri döndü bizimki kıyafetler hazır ya çantada hemen hazırlanıyor. Güzelce dinlen canım, insan iş yaparken anlamıyor ama bel mahvoluyor.

Temizlik olayımız evrimselmiş:) dün bunu görünce çok hoşuma gitti
Demek benım doğuma daha çok
36+3'te doğum yaptım evde yatıyordum 34'ten itibaren canım o kadar tutabildim bebeyi bence tamamen bebişlerle alakalı
iyiymiş valla
Normal doğum yapan arkadaşlar aydınlatsa ya azcık bizi ne kadar sürdü nasıldı falan
Ben bi ara anlatayım ilk oğlumu. Bence çok kolay bi doğumdu. O yüzden hiç doğum korkum yok:) tek endişem oğlumu bırakacak olmak ve emzirme . Emzirme sürecim felaketti :/

Bakalım ben bu sefer genel düşünüyorum birbirimize anlatalım yaşadıklarımızı barisizin ne zaman?
Yüksek ihtimalle 2.12.2022 yarın kontrolüm var artık son kontrol olacak bir sonrakine direk doğuma gideceğim ben doktora bırakmıştım ilkinde de bunda da o anki sağlık durumuma göre hangisi elverişli olacaksa o olsun diye ins sağlıkla kavusalim bebislere

Canım henüz daha sezeryan olmadım ama 2 sene önce açık Miyom ameliyatı olmuştum gaz problemim için incirden komposto yapmıştı annem inanılmaz faydasını görmüştüm kesinlikle tavsiye ederim

Çok teşekkürler bende meditasyon müziği çok dinlerim… inşallah yarın çok güzel haberlerle döneceğim kısa sürede detaylıca yazacağım size hepinize bol bol dua edeceğim ıkınırken

Çok teşekkürler bende meditasyon müziği çok dinlerim… inşallah yarın çok güzel haberlerle döneceğim kısa sürede detaylıca yazacağım size hepinize bol bol dua edeceğim ıkınırken
Bir avazda kolaylıkla olsun doğumun canım
Sizce ben yarın doğurur muyum
Çok heyecanlı Seziş yaaa
Kızlar az bi su geldi vajinamdan akıntı değildi sizce normal midir yoksa doğuruyomuyum ki panikledim
İdrar ?

Bence doğurmayacaksın

Canım 2 hafta önce bende suyum geldi sanmıştım ödüm kopmuştu ama idrarmış devamı gelecek mi bak eğer suysa devamı muhakkak gelir
Çokta emin olmamak lazım yani idrar değil diye. Ay ne zor süreç paniği bile doğurtur insanı. Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız ya

Mekana geri döndü bizimki kıyafetler hazır ya çantada hemen hazırlanıyor. Güzelce dinlen canım, insan iş yaparken anlamıyor ama bel mahvoluyor.
Okuyorum ama inan yazmaya vaktim olmadı gece yürüyemiyorm bu ağrıdan sol bacağım popoma batıyor sanki doktorum sende fıtık var demişti haklı galiba.
Neyse bu hafta çanta hazırlanıp kapanır artık yoksa bitmeyecek bu iş.

Bana doktorum şey demişti günde bir defa tentirdiyot sürüp onu da fön makinesi ile kurutucaksın demişti bi de iki tane krem yazmış onları günde bir defa ikisini karıştırıp sürüyoruz

Kızlar sezeryan doğum yapanlara soruyorum korsenizi doğumdan kaç gün sonra kullanmaya başladınız ?

Ya ben hamileyken mioreden hamilelik taytı almıştım o da istediğim gibi rahat değildi yani bayağı sıkıyodu bildiğiniz toparlayıcı korse taytlar gibiydi daha bide iki tane almıştım yedekli giyerim diye mübarek toparlayıcı korse gibi tayt olduğu için hamilelikte giyemedim ama ben de doğumdan sonra giyerim diye düşündüm ama göbek tarafını hatırlayamıyorum sanki orası bol du yani toparlayacak kadar sık değil galiba.. o yüzden sizin kullandığınız ve çook memnun kaldığınız faydasını gördüğünüz rahat olan rahatsız etmeyen korse tavsiyeleriniz var mı acabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…