- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #29.941
Mekana geri döndü bizimkiBugün bütün dolabi indirdik çoraplara kadar ütüledik kuzenimle. Ama belim fena durumda. Daha çantamız yok. En azından kıyafetler yıkandı ve temiz. Benim eşyalarım daha yıkanmadı. Bu hafta tamamlayıp çantayı kapatacağım inş
Demek benım doğuma daha çokTemizlik olayımız evrimselmiş:) dün bunu görünce çok hoşuma gitti
36+3'te doğum yaptım evde yatıyordum 34'ten itibaren canım o kadar tutabildim bebeyibence tamamen bebişlerle alakalı
Ben bi ara anlatayım ilk oğlumu. Bence çok kolay bi doğumdu. O yüzden hiç doğum korkum yok:) tek endişem oğlumu bırakacak olmak ve emzirme . Emzirme sürecim felaketti :/Normal doğum yapan arkadaşlar aydınlatsa ya azcık bizi ne kadar sürdü nasıldı falan
Yüksek ihtimalle 2.12.2022Bakalım ben bu sefer genel düşünüyorum birbirimize anlatalım yaşadıklarımızı barisizin ne zaman?
Canım henüz daha sezeryan olmadım ama 2 sene önce açık Miyom ameliyatı olmuştum gaz problemim için incirden komposto yapmıştı annem inanılmaz faydasını görmüştüm kesinlikle tavsiye ederimSezeryan olan kızlar gaz çıkarma problemi yaşıyorum bir türlü çıkmıyor ve çok canımı yakıyor. Sizde durumlar nasıl.
Doğum yapan annişler gözünüz aydın.
Pompa için de bana hastanede hemen verdiler ama hiç işe yaramadı. Eve geldim bir tanıdık kraft marka elektrikli verdi çok memnunum tavsiye ederim.
Çok teşekkürlergokceoz09 canım yarın hayırlısı ile bebeğini kucağına alacaksın inşallah. Böbrek ile ilgili durumda eminimki kısa sürede normale dönecek. Senden çok güzel enerjiler alıyorum. Yarın bizi o şakacı mizacın ile güldüreceksin eminin deneyimini anlatırken uyuyamazsan bu akşam youtube den ses tonunu beğendiğin birinin videosunu aç istersen dinlerken rahat uyursun. Ben böyle yapıyorum hemencik dalıyor insan.
Suyun gelmiş olsa dahi hemen doğurmuyosun sakin olKızlar az bi su geldi vajinamdan akıntı değildi sizce normal midir yoksa doğuruyomuyum ki panikledim
Bir avazda kolaylıkla olsun doğumun canımÇok teşekkürlerbende meditasyon müziği çok dinlerim… inşallah yarın çok güzel haberlerle döneceğim kısa sürede detaylıca yazacağım size hepinize bol bol dua edeceğim ıkınırken
Çok heyecanlı Seziş yaaaSizce ben yarın doğurur muyum
İdrar ?Kızlar az bi su geldi vajinamdan akıntı değildi sizce normal midir yoksa doğuruyomuyum ki panikledim
Böyle diye diye en son ben doğuruyormuşumBir avazda kolaylıkla olsun doğumun canım
Çok heyecanlı Seziş yaaa
İdrar ?
Ikimiz birlikte en sona doğurup dükkanı kapatalımBöyle diye diye en son ben doğuruyormuşum
Bence doğurmayacaksınSizce ben yarın doğurur muyum
Canım 2 hafta önce bende suyum geldi sanmıştım ödüm kopmuştu ama idrarmış devamı gelecek mi bak eğer suysa devamı muhakkak gelirKızlar az bi su geldi vajinamdan akıntı değildi sizce normal midir yoksa doğuruyomuyum ki panikledim
Bebeğe bişey olmaz dimi öyleyseSuyun gelmiş olsa dahi hemen doğurmuyosun sakin ol
İdrar değildi hissettimBir avazda kolaylıkla olsun doğumun canım
Çok heyecanlı Seziş yaaa
İdrar ?
Çokta emin olmamak lazım yani idrar değil diye. Ay ne zor süreç paniği bile doğurtur insanı. Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız yaBence doğurmayacaksın
Canım 2 hafta önce bende suyum geldi sanmıştım ödüm kopmuştu ama idrarmış devamı gelecek mi bak eğer suysa devamı muhakkak gelir
Okuyorum ama inan yazmaya vaktim olmadıMekana geri döndü bizimkikıyafetler hazır ya çantada hemen hazırlanıyor. Güzelce dinlen canım, insan iş yaparken anlamıyor ama bel mahvoluyor.
Bana doktorum şey demişti günde bir defa tentirdiyot sürüp onu da fön makinesi ile kurutucaksın demişti bi de iki tane krem yazmış onları günde bir defa ikisini karıştırıp sürüyoruzSağolun kızlar bunlari deneyeyim, olmazsa da artık tek memeden devam, yeter ki emsin de. İnşallah alışır ikisine de
Hiç bakım yapmadım sen napiyorsun ki bakım olarak canım bana söylemediler bir şey, sprey sıktılar bir tane su geçirmesin diye o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?