• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benim de yarın kontrol var.inşallah sancı falan çıkmaz nst de.bir önceki kontrolde düzensiz sancılar vardı önemsemedi doktor.yarın 34+0 olucam 3. Hedefime ulaşmış olacağım.bir sonraki hedef 36 😂.bu arada benim bebek sanırım kaburgalarıma tekme atıyor tam emin değilim ama sağ kaburgam ara ara inanılmaz ağrıyor.son kontrolde o noktada ayakları var demişti.resmen sızlıyor bildiğiniz.bu kalan 1 ayda kaburgalarımı kırmaz inşallah
Bende 100e kadar çıkmıştı sancılar düzenli gibiydi ama ben hiçbirini hissetmedim bebek hareketi dediler o yüzden 🤷‍♀️ kaburga ağrısını erken haftalarda çekmiştim bende şimdi de sağ taraftaki kaburgam oynatıyor resmen tık tık diye oynadığını hissediyorum

Canım benim arkadaşım da kan sulandırıcı iğne kullanıyordu 36. Haftada suyu geldi aldılar çocuğu.öyle şarıl şarıl bi kanama olmuyor merak etme 😂
Yaa hemen mi aldılar en az 1 gün muhabbeti var diye biliyorum ben ama. Olmasın zaten ya kanama falan. Benim doğum sekli belli değil normal olursa bırakma durumu nasıl olacak acaba 😄

Bizde de aynı sistem olacak gündüz kreş akşam babayla olacak kayınvalidem kalacak yanımda. Hastane yakın zaten acil bir ihtiyaç olursa arabayla en fazla 10 dakikada gelir 2 gün idare edicez artık. Ben de bugüne kadar hep randevu buldum muhtemelen gideceğim kontrol son kontrolüm olacak o yüzden bulamıyorum inat yapar gibi millet hep bana lazım olacak tarihlere randevu almış gibi 😂😂 en kötü gidicem randevu bulamasan da gel demiştiniz dicem yani napayım doğurdum doğurcam artık 🙈
Ek randevu açılmıyor mu canım yeni uygulama başladı bende yarın öyle yakalarım diye umuyorum. Bir de yeni randevular sabah 10 da açılıyor genelde tam 10 da yakaliyordum bende 🤭 son kontrol kırmaz herhalde doktorun sadece fazla bekleyebilirsin işte o kısım sıkıntı

çantam hazır deil ama kıyafetler tamam örtmenim 🤓
Maşallah ne güzel düzenli düzenli ♥️
Istee icim rahat etmiyo yaa o huyuma sinir oluyorum, aklim oralarda kaliyor oturamiyorum rahatca 😂 yoksa gelecek gideceklerden filan degil🙈
Anlıyorum seni ilk hamileliğimde ben de öyleydim perde asıp koltuk yuvarliyordum evde 😅 ama doğumdan sonra çöküş yaşadım diyebilirim.
Yaa hemen mi aldılar en az 1 gün muhabbeti var diye biliyorum ben ama. Olmasın zaten ya kanama falan. Benim doğum sekli belli değil normal olursa bırakma durumu nasıl olacak acaba 😄
En az değil en çok 1 gün bekleyebilir şu geldikten sonra daha uzun beklemek enfeksiyon riskini arttırıyor. Çok erken haftalarda ise ciğer geliştiricilerle antibiyotiklerle biraz daha uzatmaya çalışıyorlar 32 den sonra en çok 1 gün

Maşallah ne güzel düzenli düzenli ♥️

Anlıyorum seni ilk hamileliğimde ben de öyleydim perde asıp koltuk yuvarliyordum evde 😅 ama doğumdan sonra çöküş yaşadım diyebilirim.

En az değil en çok 1 gün bekleyebilir şu geldikten sonra daha uzun beklemek enfeksiyon riskini arttırıyor. Çok erken haftalarda ise ciğer geliştiricilerle antibiyotiklerle biraz daha uzatmaya çalışıyorlar 32 den sonra en çok 1 gün
Şu gelmesinden bahsetmemistim ben canım, kan sulandirici iğne için demistim

Sezeryan olan kızlar gaz çıkarma problemi yaşıyorum bir türlü çıkmıyor ve çok canımı yakıyor. Sizde durumlar nasıl.

Doğum yapan annişler gözünüz aydın.

Pompa için de bana hastanede hemen verdiler ama hiç işe yaramadı. Eve geldim bir tanıdık kraft marka elektrikli verdi çok memnunum tavsiye ederim.
Beni kayısıdan annemlerin kaynattigi hoşaf çok rahatlatmisti canım denemediysen eğer, bir de demleme rezene çayı içiyordum

Kızlar benim bebenin pozisyonu hep aynı ultrasonda karnımda deli gibi hareket ediyor ama kafa bacaklar hep aynı yerde. Sizde de böyle mi? Şekil değiştirmemesi bir problem mi acaba
Artık şekil değiştirecek alan pek kalmadı canim ondandır benim de hep aynı yerlerden hissediyorum ittirmelerini🤗

Sezeryan olan kızlar gaz çıkarma problemi yaşıyorum bir türlü çıkmıyor ve çok canımı yakıyor. Sizde durumlar nasıl.

Doğum yapan annişler gözünüz aydın.

Pompa için de bana hastanede hemen verdiler ama hiç işe yaramadı. Eve geldim bir tanıdık kraft marka elektrikli verdi çok memnunum tavsiye ederim.
Gazdan benimde karnım şiş 6 aylık gibi ama bu bağırsaklarda değil içerde. İçeceğin birşey fayda etmez bence. zamanla bağırsaklara kana geçiş yapacak. Hareketsiz kalınca çok rahatsız ediyor. Zaten duramıyorum 4 gün yattım hastanede ev batmış işleri yaparken hissetmiyorum çok.
İğneyi gece yapıyorum, ama yapacam. Yarın doğuma alamasın beni ahahah
İğne çok etki etmiyor canım. Kan sulandırıcı hap kullanırsan o kanama çok yapıyor. Üzgünüm yani hazırlıklı git.

Aaa bu iyi oldu o zaman, bakalım bu hafta randevu bulabilirsem son bir kontrole gidicem öyle demişti doktor o zaman sorayım en iyisi, birde ilkinde 2017 yılında 1 gece kalmıştık hastanede hatta yaklaşık 20 saat sonra çıkmıştık, devlette de pandemide 1 geceye düşürmüşlerdi 2 gece kesin mi sordun mu sen? Kızımı evde bırakıp gitmek çok zor olacak 😔
Ben oğlumda normal doğum yapmama rağmen 3 gece kaldım hastanede :( şimdiki tek korkum bu. İnşallah 1 gece yatar cıkarım. devlette doğuracak oğlumu göremeyecek olmak csnımı çok sıkıyor :(

0A8946B0-3C11-4EE2-8A2F-AA8FA600B30A.webp
Yerleştik bizde🎈

Öyle canım bizim burada da çok pahalı özel açıkçası o parayı hastaneye vermektense çocuklara harcarız diye düşündük nasılsa sezeryan olcam. Allahtan benim doktorum iyi o konuda sıkıntım yok ama randevu bulamıyorum 10 gün sonra gel dedi mesela ama yok yani bulamadım daha

Melan-kolik5 Melan-kolik5 bütün yazdıklarını görünce hepsini alıntılamak istemedim canım, bende özele o kadar para vermektense devleti tercih ettim ve gittigim doktordan herkes aşırı memnun, hatta ilkini burada özel de yapanlar ilgi alaka sıfırdı, bu doktor ve hastane ekibi çok çok iyi dedikleri içinde tercih sebebim oldu inşallah memnun kalırım bende 🤲 hastanede 3 doktor var ama benim gittiğime randevu bulmak neredeyse imkansız sürekli mhrs takip edip duruyorum şükür bu zamana kadar iyi kötü randevu buldum.
2 gece olması kötü olacak bizim içinde, kızım kreşe gidiyor gündüz yine gitmeye devam edecek en azından arkadaşlarıyla zaman daha rahat geçer akşamları da babasıyla takilacaklar bizimde ❤️
Bulunduğum yerde özel hastane yok, diğer ilçede var. Onlarda para makinası sırf. Avidite testinde beni çok madur ettiler, başıma gelenleri hatırlayanınız vardır. Kalite, sağlık sıfır. 12.000 oraya vermektense ilçedeki devlet hastanesinde yapacağım. Şansıma doktor esprili biri. Kötü bir yorum okumadım hakkında. Eşimi zırt pırt içeri almazlar diye eşim ildeki özele gidelim dedi ama kabul etmedim. Bence mühim olan doktorlar olan ilişki. Varsa özel oda soracağım bende. Rahat ederiz en azından. Bende randevu bulamıyorum ama sorun etmiyorlar içeriden kağıt veriyorlar gidip sıra alıp muayene oluyorum. 2 Aralık'da alırız dedi ama bu cuma gün ve saati netleşecek. 2'si olursa tarih süper olur bakalım şansımıza😁

Bulunduğum yerde özel hastane yok, diğer ilçede var. Onlarda para makinası sırf. Avidite testinde beni çok madur ettiler, başıma gelenleri hatırlayanınız vardır. Kalite, sağlık sıfır. 12.000 oraya vermektense ilçedeki devlet hastanesinde yapacağım. Şansıma doktor esprili biri. Kötü bir yorum okumadım hakkında. Eşimi zırt pırt içeri almazlar diye eşim ildeki özele gidelim dedi ama kabul etmedim. Bence mühim olan doktorlar olan ilişki. Varsa özel oda soracağım bende. Rahat ederiz en azından. Bende randevu bulamıyorum ama sorun etmiyorlar içeriden kağıt veriyorlar gidip sıra alıp muayene oluyorum. 2 Aralık'da alırız dedi ama bu cuma gün ve saati netleşecek. 2'si olursa tarih süper olur bakalım şansımıza😁
Kaç haftalık oluyor canım tam olarak

Back