- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.485
- 133
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #29.861
Bana sadece kayısı çayı iyi gelmişti canım 2 bardak arka arkaya içtim çok kısa süre sonra tuvalete koşmuştum dene istersen canımSezeryan olan kızlar gaz çıkarma problemi yaşıyorum bir türlü çıkmıyor ve çok canımı yakıyor. Sizde durumlar nasıl.
Doğum yapan annişler gözünüz aydın.
Pompa için de bana hastanede hemen verdiler ama hiç işe yaramadı. Eve geldim bir tanıdık kraft marka elektrikli verdi çok memnunum tavsiye ederim.
Aaa bu iyi oldu o zaman, bakalım bu hafta randevu bulabilirsem son bir kontrole gidicem öyle demişti doktor o zaman sorayım en iyisi, birde ilkinde 2017 yılında 1 gece kalmıştık hastanede hatta yaklaşık 20 saat sonra çıkmıştık, devlette de pandemide 1 geceye düşürmüşlerdi 2 gece kesin mi sordun mu sen? Kızımı evde bırakıp gitmek çok zor olacakBenim de ilki özeldeydi bu devlette olacak canım hastanede sordum ben veriyoruz dediler ama her hastane aynı mıdır onu bilmiyorum
Özel kadar olmaz herhalde canım bende merak ediyorum devlette nasıl ilerleyecek süreç. İlkinde çok rahattı çünkü biraz geriliyorum gerçi düşününceBeni de üniversitede doğum yapacak olmak baya geriyor açıkçası insan ilgi alaka bekliyor bu süreçte biraz, bakalım başıma neler gelecek
Bende 2017de bir gece kalmıştım canım hatta ertesi gün imza atıp çıkmıştım. Sordum sezeryanda 2 gece kesin dediler. Oğlumu bırakmak zorundayım bende babasıyla kalacak artıkAaa bu iyi oldu o zaman, bakalım bu hafta randevu bulabilirsem son bir kontrole gidicem öyle demişti doktor o zaman sorayım en iyisi, birde ilkinde 2017 yılında 1 gece kalmıştık hastanede hatta yaklaşık 20 saat sonra çıkmıştık, devlette de pandemide 1 geceye düşürmüşlerdi 2 gece kesin mi sordun mu sen? Kızımı evde bırakıp gitmek çok zor olacak
Bi gördüklerini bi daha haftalar sonra görüyorlar o da 5 dakika maksimum , devlet ve üniversite mantığı beni de çok geriyor 0 ilgi 0 değer . Ama şartlar maalesef şehirde özel hastane yokÖzel kadar olmaz herhalde canım bende merak ediyorum devlette nasıl ilerleyecek süreç. İlkinde çok rahattı çünkü biraz geriliyorum gerçi düşününce
Haahhaahha benimkininde yerleşince azicik geldi gozumeKız benim oğluşumun bunun yarısı kadar bile kıyafeti yok
Öyle canım bizim burada da çok pahalı özel açıkçası o parayı hastaneye vermektense çocuklara harcarız diye düşündük nasılsa sezeryan olcam. Allahtan benim doktorum iyi o konuda sıkıntım yok ama randevu bulamıyorum 10 gün sonra gel dedi mesela ama yok yani bulamadım dahaBi gördüklerini bi daha haftalar sonra görüyorlar o da 5 dakika maksimum , devlet ve üniversite mantığı beni de çok geriyor 0 ilgi 0 değer . Ama şartlar maalesef şehirde özel hastane yok
Canım kan sulandirici igneyi bugün yaptıysan yarın doğum olur mu bilemedimYarın hastaneye gidip doğurma ihtimalimi düşünmek beni çok geriyor
Ben kaldım zaten bu üniversite hastanesinde müdavimiyimSelizay canım bu arada bizim burada üniversite hastanesinde doğum yapanların hepsi çok memnun kalmışlardı odalar falan özel gibiydi dediler. Tabi ki hastaneye göre falan değişir ama ben sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum
İğneyi gece yapıyorum, ama yapacam. Yarın doğuma alamasın beni ahahahCanım kan sulandirici igneyi bugün yaptıysan yarın doğum olur mu bilemedim
Yaa harika hepsi maşallah gerçekten ne güzel ne çok kıyafeti var prensesinçantam hazır deil ama kıyafetler tamam örtmenim
Istee icim rahat etmiyo yaa o huyuma sinir oluyorum, aklim oralarda kaliyor oturamiyorum rahatcaKuzum o enerjiyi temizlikle heba etme doğumda ve sonrasında lazım o enerji bırak camlar pis kalsın.
O açıdan mantıklıİğneyi gece yapıyorum, ama yapacam. Yarın doğuma alamasın beni ahahah
Canım benim arkadaşım da kan sulandırıcı iğne kullanıyordu 36. Haftada suyu geldi aldılar çocuğu.öyle şarıl şarıl bi kanama olmuyor merak etmeCanım kan sulandirici igneyi bugün yaptıysan yarın doğum olur mu bilemedim
İnşallah tek kişilik odalara denk gelirsin canımBen kaldım zaten bu üniversite hastanesinde müdavimiyimama özel gibi diyemem, 2 tane tek kişilik özel oda var ücretli, eğer boş olursa ona denk gelirsem on numara olur. Yoksa 2,3 kişilik odalar perişanlık
Bizde de aynı sistem olacak gündüz kreş akşam babayla olacak kayınvalidem kalacak yanımda. Hastane yakın zaten acil bir ihtiyaç olursa arabayla en fazla 10 dakikada gelir 2 gün idare edicez artık. Ben de bugüne kadar hep randevu buldum muhtemelen gideceğim kontrol son kontrolüm olacak o yüzden bulamıyorum inat yapar gibi millet hep bana lazım olacak tarihlere randevu almış gibiMelan-kolik5 bütün yazdıklarını görünce hepsini alıntılamak istemedim canım, bende özele o kadar para vermektense devleti tercih ettim ve gittigim doktordan herkes aşırı memnun, hatta ilkini burada özel de yapanlar ilgi alaka sıfırdı, bu doktor ve hastane ekibi çok çok iyi dedikleri içinde tercih sebebim oldu inşallah memnun kalırım bende hastanede 3 doktor var ama benim gittiğime randevu bulmak neredeyse imkansız sürekli mhrs takip edip duruyorum şükür bu zamana kadar iyi kötü randevu buldum.
2 gece olması kötü olacak bizim içinde, kızım kreşe gidiyor gündüz yine gitmeye devam edecek en azından arkadaşlarıyla zaman daha rahat geçer akşamları da babasıyla takilacaklar bizimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?