- 9 Nisan 2019
- 422
- 344
- 103
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #29.241
Amin inşallah. Hepimiz sağlıkla sihhatle alalımİnşallah sağlıkla alalım kucaklarimiza
Kızlar iyi aksamlar
Benim macera sever bebeler 33.haftada bi analarını dara sokuyorlar ilkinde de bundada aynı problem su azlıgı ile hastaneye yatısım istendi kızım 3yasında ve dayanamaz diye eve geldim .bu su nereye gidiyor anlayamıyorlar su kacagı yok ama azalma var bebek hareketlerini dinle dedi bariz bi azalma var cidden fıkır fıkır olan bebek gitti yerine bambaşka bi bebek geldi sanki. 2-3hafta daha dursa cok iyi olur hayırlısı dualarınıza talibim .ilk kızımda yattım ve hiçbir tedavi yapılamıyor sadece takip
Hastanedeyim kızlar.. benim bebe dedi bir de biz ziyaret edelim bakalım. Öğleden sonra tansiyonum yüksek seyretti, 14-15 bir ara 16 ya yaklaştı doktorum da çağırdı Nts yapıldı kan ve idrar verdim sonucu bekliyorum. Burada da dengesizdi tansiyon ama evdekine göre düşük.
Cok gecmis olsun Kizlar dinlenin stresten uzak durum bol bol , zaten Cok Sükür haftalariniz iyiKızlar yaa hiç birşeyim yoktu bir damla kan gelince doktora gittim
Nst de sancı çıktı rahim ağzım kısalmış 23.55 mm olmuş erken doğum riski dedi
Ciğer geliştirici ve serum verip eve gönderdiler çok korkuyorum yA inşallah erken doğurmam
35+2 haftalık
2595 gram dogduKaç kilo doğdu canım senin bebiş acaba
Off inşallah benim de sağlık ile gelir çok korkuyorum
Senin var mıydı belirtin ağrın sancın suyun2595 gram dogdu
Dedigim gibi korkma cok takma kafana haftasi cok iyi doktor amcalaro teyzeleride yaninda olacaklar hersey cok guzel olacak
Cok sukur canım sagolCok gecmis olsun Kizlar dinlenin stresten uzak durum bol bol , zaten Cok Sükür haftalariniz iyi
Ah canım benim yavrun için nelere katlanmışsınMerhaba kızlar öncelikle dualarınıza teşekkür edip hepinizi öpüyorum. Zor bir doğum oldu ama gözünüzü korkutmasın ilk iki sezeryanım böyle değildi. Sabah sancı çıktı nst de tekrar bağladılar tekrar çıktı serum takıp tekrarladılar yine çıktı hatta nst de sayı yetmedi H yazıyordu. Dikişlerimde acımaya başladı yavaştan. Doğuma aldılar 13.56 da oğlumu çıkardılar. Ama baya yapışıklık varmış 3. Sezeryan olduğu için 3 4 doktor çekiştiriyor beni. Üstüme 100 kiloluk Dr çıktı resmen. Oğlum ağlama değil de kedi viyaklaması gibi ses çıkardı. Çocuk drları uğraştılar baktılar sonra bana göstermeden koyup küveze götürdüler. Solunum sıkıntısı varmış cihaza bağlıymış bir ara çıkarıp hortumla denemişler olmamış. antibiyotik de kullanıyorlarmış. En iyi ihtimal bir hafta 10 güne çıkar demişler eşime. 2895 50cm 37+4 ama başlarda 5 gün geç döllenmeydi. Buraya kadar zaten ben uyuşmuş hissetmiyordum. Ben 14.50 gibi çıktım ameliyattan çok uğraştılar. Sonra 2 saat odaya almadılar beklettiler ağrı kesici yapın dedim yapmadılar. Mahvoldum orda. Odaya geçince 17. 40 gibi ağrı kesici yaptı bir saat sonra daha dayanılır oldu ağrılar. Özelde hemen yapmışlardı bu kadar ağrım olmamıştı. Benden böyle şimdi süt sağma moduna geçiyorum
Canım bn 20 mm le yatarak geçirdim 20 günü hiç merak etme dikkat et kendine dinlen bol bolKızlar yaa hiç birşeyim yoktu bir damla kan gelince doktora gittim
Nst de sancı çıktı rahim ağzım kısalmış 23.55 mm olmuş erken doğum riski dedi
Ciğer geliştirici ve serum verip eve gönderdiler çok korkuyorum yA inşallah erken doğurmam
35+2 haftalık
Gecmiş olsun saglıkla kavusun bebegin ıyılesene kadar sende toparlarsın iyiceMerhaba kızlar öncelikle dualarınıza teşekkür edip hepinizi öpüyorum. Zor bir doğum oldu ama gözünüzü korkutmasın ilk iki sezeryanım böyle değildi. Sabah sancı çıktı nst de tekrar bağladılar tekrar çıktı serum takıp tekrarladılar yine çıktı hatta nst de sayı yetmedi H yazıyordu. Dikişlerimde acımaya başladı yavaştan. Doğuma aldılar 13.56 da oğlumu çıkardılar. Ama baya yapışıklık varmış 3. Sezeryan olduğu için 3 4 doktor çekiştiriyor beni. Üstüme 100 kiloluk Dr çıktı resmen. Oğlum ağlama değil de kedi viyaklaması gibi ses çıkardı. Çocuk drları uğraştılar baktılar sonra bana göstermeden koyup küveze götürdüler. Solunum sıkıntısı varmış cihaza bağlıymış bir ara çıkarıp hortumla denemişler olmamış. antibiyotik de kullanıyorlarmış. En iyi ihtimal bir hafta 10 güne çıkar demişler eşime. 2895 50cm 37+4 ama başlarda 5 gün geç döllenmeydi. Buraya kadar zaten ben uyuşmuş hissetmiyordum. Ben 14.50 gibi çıktım ameliyattan çok uğraştılar. Sonra 2 saat odaya almadılar beklettiler ağrı kesici yapın dedim yapmadılar. Mahvoldum orda. Odaya geçince 17. 40 gibi ağrı kesici yaptı bir saat sonra daha dayanılır oldu ağrılar. Özelde hemen yapmışlardı bu kadar ağrım olmamıştı. Benden böyle şimdi süt sağma moduna geçiyorum
Umarım bebeğimle beraber sağlıklı bir şekilde yuvanıza dönersiniz.Merhaba kızlar öncelikle dualarınıza teşekkür edip hepinizi öpüyorum. Zor bir doğum oldu ama gözünüzü korkutmasın ilk iki sezeryanım böyle değildi. Sabah sancı çıktı nst de tekrar bağladılar tekrar çıktı serum takıp tekrarladılar yine çıktı hatta nst de sayı yetmedi H yazıyordu. Dikişlerimde acımaya başladı yavaştan. Doğuma aldılar 13.56 da oğlumu çıkardılar. Ama baya yapışıklık varmış 3. Sezeryan olduğu için 3 4 doktor çekiştiriyor beni. Üstüme 100 kiloluk Dr çıktı resmen. Oğlum ağlama değil de kedi viyaklaması gibi ses çıkardı. Çocuk drları uğraştılar baktılar sonra bana göstermeden koyup küveze götürdüler. Solunum sıkıntısı varmış cihaza bağlıymış bir ara çıkarıp hortumla denemişler olmamış. antibiyotik de kullanıyorlarmış. En iyi ihtimal bir hafta 10 güne çıkar demişler eşime. 2895 50cm 37+4 ama başlarda 5 gün geç döllenmeydi. Buraya kadar zaten ben uyuşmuş hissetmiyordum. Ben 14.50 gibi çıktım ameliyattan çok uğraştılar. Sonra 2 saat odaya almadılar beklettiler ağrı kesici yapın dedim yapmadılar. Mahvoldum orda. Odaya geçince 17. 40 gibi ağrı kesici yaptı bir saat sonra daha dayanılır oldu ağrılar. Özelde hemen yapmışlardı bu kadar ağrım olmamıştı. Benden böyle şimdi süt sağma moduna geçiyorum
Ayy canım inşallah 20 gün dayanır 20 gün dayansa tamAmdır zaten sancı çıkıyor muydu sendeCanım bn 20 mm le yatarak geçirdim 20 günü hiç merak etme dikkat et kendine dinlen bol bol
Bütün zorluklar geçmiş geride kalmış olsun canım. Bundan sonra yapılacak tüm tetkiklerde yüzün gülsün, güzel sonuçlar gelsin.. bebeğin de özel bir bakımdan sonra sağlıkla kucağına gelecek için rahat olsun..Merhaba kızlar öncelikle dualarınıza teşekkür edip hepinizi öpüyorum. Zor bir doğum oldu ama gözünüzü korkutmasın ilk iki sezeryanım böyle değildi. Sabah sancı çıktı nst de tekrar bağladılar tekrar çıktı serum takıp tekrarladılar yine çıktı hatta nst de sayı yetmedi H yazıyordu. Dikişlerimde acımaya başladı yavaştan. Doğuma aldılar 13.56 da oğlumu çıkardılar. Ama baya yapışıklık varmış 3. Sezeryan olduğu için 3 4 doktor çekiştiriyor beni. Üstüme 100 kiloluk Dr çıktı resmen. Oğlum ağlama değil de kedi viyaklaması gibi ses çıkardı. Çocuk drları uğraştılar baktılar sonra bana göstermeden koyup küveze götürdüler. Solunum sıkıntısı varmış cihaza bağlıymış bir ara çıkarıp hortumla denemişler olmamış. antibiyotik de kullanıyorlarmış. En iyi ihtimal bir hafta 10 güne çıkar demişler eşime. 2895 50cm 37+4 ama başlarda 5 gün geç döllenmeydi. Buraya kadar zaten ben uyuşmuş hissetmiyordum. Ben 14.50 gibi çıktım ameliyattan çok uğraştılar. Sonra 2 saat odaya almadılar beklettiler ağrı kesici yapın dedim yapmadılar. Mahvoldum orda. Odaya geçince 17. 40 gibi ağrı kesici yaptı bir saat sonra daha dayanılır oldu ağrılar. Özelde hemen yapmışlardı bu kadar ağrım olmamıştı. Benden böyle şimdi süt sağma moduna geçiyorum
Canım neye dikkat ettin neler yaptın bu süreçteCanım bn 20 mm le yatarak geçirdim 20 günü hiç merak etme dikkat et kendine dinlen bol bol
Progestan kullanıyordum ben fitil sabah akşam. Onun dışında hep yattım 36+1 den sonra daha rahattım 37 itibari ile de artık normal yaşantıma geri döndüm. Sende ev işi yapma yürüme sürekli yat ve dinlen merak etme bebeğin zamanında gelecektirCanım neye dikkat ettin neler yaptın bu süreçte
Bende sancı çıkmadı hiç canım zaten nst ye çok girmemiştim o süreçteAyy canım inşallah 20 gün dayanır 20 gün dayansa tamAmdır zaten sancı çıkıyor muydu sende
Geçmiş olsun canım sağlıkla bebeğini kucağına alıp misss gibi kokusuyla evinize gideceksiniz inşallahMerhaba kızlar öncelikle dualarınıza teşekkür edip hepinizi öpüyorum. Zor bir doğum oldu ama gözünüzü korkutmasın ilk iki sezeryanım böyle değildi. Sabah sancı çıktı nst de tekrar bağladılar tekrar çıktı serum takıp tekrarladılar yine çıktı hatta nst de sayı yetmedi H yazıyordu. Dikişlerimde acımaya başladı yavaştan. Doğuma aldılar 13.56 da oğlumu çıkardılar. Ama baya yapışıklık varmış 3. Sezeryan olduğu için 3 4 doktor çekiştiriyor beni. Üstüme 100 kiloluk Dr çıktı resmen. Oğlum ağlama değil de kedi viyaklaması gibi ses çıkardı. Çocuk drları uğraştılar baktılar sonra bana göstermeden koyup küveze götürdüler. Solunum sıkıntısı varmış cihaza bağlıymış bir ara çıkarıp hortumla denemişler olmamış. antibiyotik de kullanıyorlarmış. En iyi ihtimal bir hafta 10 güne çıkar demişler eşime. 2895 50cm 37+4 ama başlarda 5 gün geç döllenmeydi. Buraya kadar zaten ben uyuşmuş hissetmiyordum. Ben 14.50 gibi çıktım ameliyattan çok uğraştılar. Sonra 2 saat odaya almadılar beklettiler ağrı kesici yapın dedim yapmadılar. Mahvoldum orda. Odaya geçince 17. 40 gibi ağrı kesici yaptı bir saat sonra daha dayanılır oldu ağrılar. Özelde hemen yapmışlardı bu kadar ağrım olmamıştı. Benden böyle şimdi süt sağma moduna geçiyorum
Benim son 3 haftadir öyle. Hatta idrarim olduğunda artiyordu yapınca geciyordu. Bu hafta ise idrar olsun olmasin aynen öyle alt tarafim devamlı öyle.Tek yolu uzanip dinlenmek. Ancak öyle azaliyor. Ama nst de sancim hic yok 3 haftadir. Yani bebek asagi baski yaptigi icin oluyormus ama erken dogum sebebi degilmis. Artik kocaman oldular normalDeğildir diye düşünüyorum, geçen hafta da oluyordu benim kontrolde nst ye girdim hiç sancı çıkmadı bebişin suyu vs de normaldi yani doğumu başlatan bişey gibi değil sanki ama ben tek ben yaşıyorum saniyordum
Yooo yatıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?