2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279

Cok gecmis olsun Kizlar dinlenin stresten uzak durum bol bol , zaten Cok Sükür haftalariniz iyi

Merhaba kızlar öncelikle dualarınıza teşekkür edip hepinizi öpüyorum. Zor bir doğum oldu ama gözünüzü korkutmasın ilk iki sezeryanım böyle değildi. Sabah sancı çıktı nst de tekrar bağladılar tekrar çıktı serum takıp tekrarladılar yine çıktı hatta nst de sayı yetmedi H yazıyordu. Dikişlerimde acımaya başladı yavaştan. Doğuma aldılar 13.56 da oğlumu çıkardılar. Ama baya yapışıklık varmış 3. Sezeryan olduğu için 3 4 doktor çekiştiriyor beni. Üstüme 100 kiloluk Dr çıktı resmen. Oğlum ağlama değil de kedi viyaklaması gibi ses çıkardı. Çocuk drları uğraştılar baktılar sonra bana göstermeden koyup küveze götürdüler. Solunum sıkıntısı varmış cihaza bağlıymış bir ara çıkarıp hortumla denemişler olmamış. antibiyotik de kullanıyorlarmış. En iyi ihtimal bir hafta 10 güne çıkar demişler eşime. 2895 50cm 37+4 ama başlarda 5 gün geç döllenmeydi. Buraya kadar zaten ben uyuşmuş hissetmiyordum. Ben 14.50 gibi çıktım ameliyattan çok uğraştılar. Sonra 2 saat odaya almadılar beklettiler ağrı kesici yapın dedim yapmadılar. Mahvoldum orda. Odaya geçince 17. 40 gibi ağrı kesici yaptı bir saat sonra daha dayanılır oldu ağrılar. Özelde hemen yapmışlardı bu kadar ağrım olmamıştı. Benden böyle şimdi süt sağma moduna geçiyorum

Ah canım benim yavrun için nelere katlanmışsın acıların, ağrıların en kısa sürede geçer inşallah. Bebişinde emin ellerde, güzel güzel bakarlar teslim ederler anneciğine inşallah

Canım bn 20 mm le yatarak geçirdim 20 günü hiç merak etme dikkat et kendine dinlen bol bol

Gecmiş olsun saglıkla kavusun bebegin ıyılesene kadar sende toparlarsın iyice

Umarım bebeğimle beraber sağlıklı bir şekilde yuvanıza dönersiniz.

Bütün zorluklar geçmiş geride kalmış olsun canım. Bundan sonra yapılacak tüm tetkiklerde yüzün gülsün, güzel sonuçlar gelsin.. bebeğin de özel bir bakımdan sonra sağlıkla kucağına gelecek için rahat olsun..

Canım neye dikkat ettin neler yaptın bu süreçte
Progestan kullanıyordum ben fitil sabah akşam. Onun dışında hep yattım 36+1 den sonra daha rahattım 37 itibari ile de artık normal yaşantıma geri döndüm. Sende ev işi yapma yürüme sürekli yat ve dinlen merak etme bebeğin zamanında gelecektir stres yok

Geçmiş olsun canım sağlıkla bebeğini kucağına alıp misss gibi kokusuyla evinize gideceksiniz inşallah

Benim son 3 haftadir öyle. Hatta idrarim olduğunda artiyordu yapınca geciyordu. Bu hafta ise idrar olsun olmasin aynen öyle alt tarafim devamlı öyle.Tek yolu uzanip dinlenmek. Ancak öyle azaliyor. Ama nst de sancim hic yok 3 haftadir. Yani bebek asagi baski yaptigi icin oluyormus ama erken dogum sebebi degilmis. Artik kocaman oldular normal

İyi akşamlar. Bizim de bugün kontrolümüz vardı. Normalde 36+2 deyiz. Kilosu 3 ü geçmiş, boyu 51 cm yaklaşık. Biraz irice sanırım. Doktorum kilosunu sorun etmedi. Ultrasonda da bir sorun belirtmedi ama verdiği kağıda bakınca kafası çok büyükmüş gibi. 40 hafta ile uyumlu gözüküyor nerdeyse. Sorun olsa söylerdi diye avutuyorum kendimi ama kafayı da taktım biraz açıkcası. Bu haftaya kadar böyle bariz bir fark yoktu. Kilo boy olarak zaten hep önde gidiyor. Kafası önde giden var mı böyle başka? Bir de beni doktorum hiç alttan muayene etmedi. Rahim boyu da öyle üstten anlaşılır bir şey değil ama doğuma az kaldığı için şimdi bakıp uyarmam vücudunu 38 de falan bakarız çatına vs dedi. 30. Haftadan beri baş aşağı pozisyonda zaten. Kafasının büyüklüğü bir hastalık olmasın da gerisi mühim değil modundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…