• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar iyi aksamlar
Benim macera sever bebeler 33.haftada bi analarını dara sokuyorlar ilkinde de bundada aynı problem su azlıgı ile hastaneye yatısım istendi kızım 3yasında ve dayanamaz diye eve geldim .bu su nereye gidiyor anlayamıyorlar su kacagı yok ama azalma var bebek hareketlerini dinle dedi bariz bi azalma var cidden fıkır fıkır olan bebek gitti yerine bambaşka bi bebek geldi sanki. 2-3hafta daha dursa cok iyi olur hayırlısı dualarınıza talibim .ilk kızımda yattım ve hiçbir tedavi yapılamıyor sadece takip 🤲🏻

2 gündür doğumu düşününce strese giriyorum , normalde gelsin artık diyordum ama tedirginlik başladı nasıl geçecek bilmiyorum, kasılmam olduğu an stresim iyice artıyor çözümü de bulamadım kendimi rahatlatamıyorum 🤦🏻‍♀️ buradaki doğum haberleri bi nebze rahatlatıyor mutlu ediyor ama 2 dakika sonra tekrar kötü oluyorum.

Arkadaşlar benim alt kısımda böyle bir acı var yani bu açılma değilde vajina da sol tarafımda yürürken oluyor. Kasılma yada sancım falan yok dün kontrolüm vardı normaldi her şey. Normal midir acaba?

Kızlar iyi aksamlar
Benim macera sever bebeler 33.haftada bi analarını dara sokuyorlar ilkinde de bundada aynı problem su azlıgı ile hastaneye yatısım istendi kızım 3yasında ve dayanamaz diye eve geldim .bu su nereye gidiyor anlayamıyorlar su kacagı yok ama azalma var bebek hareketlerini dinle dedi bariz bi azalma var cidden fıkır fıkır olan bebek gitti yerine bambaşka bi bebek geldi sanki. 2-3hafta daha dursa cok iyi olur hayırlısı dualarınıza talibim .ilk kızımda yattım ve hiçbir tedavi yapılamıyor sadece takip 🤲🏻
Allah yardımcın olsun canım, vaktinde sağlıkla gelsin minik kuş.
Hastanedeyim kızlar.. benim bebe dedi bir de biz ziyaret edelim bakalım. Öğleden sonra tansiyonum yüksek seyretti, 14-15 bir ara 16 ya yaklaştı doktorum da çağırdı Nts yapıldı kan ve idrar verdim sonucu bekliyorum. Burada da dengesizdi tansiyon ama evdekine göre düşük.
İnşallah normale döner canım. benimde sabahları son iki gündür yükseliyor. sınırı geçmedi ama takipteyim.
Kızlar yaa hiç birşeyim yoktu bir damla kan gelince doktora gittim
Nst de sancı çıktı rahim ağzım kısalmış 23.55 mm olmuş erken doğum riski dedi
Ciğer geliştirici ve serum verip eve gönderdiler çok korkuyorum yA inşallah erken doğurmam
35+2 haftalık
Sakin kalmaya çalış canım, çok erken değil haftası. Bir kaç arkadaşımıza böyle dendi ama çoğu uzun süre dayandı, hemen doğum olmadı.

Ben de oğlaklarla anlaşamam bana göre çok işkolik biraz soğuk yapıda oluyor oğlaklar kaynanam da oğlak burcu hiç anlaşamıyoruz ama benimkisi de akrep ile yay arasında olacak gibi ama akrepler çok kinci olduğu için biraz daha yay olmasını istiyorum o ikisinden de özellik alacak şimdiden zaten kusmeye başladı kendim yengeç burcu olduğum için etrafımda da bol bol Başak balık ve boğa olduğu için kış burçlarını çok bilmiyorum inşallah oğluşumla anlaşabilirim 🤣🤣🤣 bu arada yay burçlari çevresinde sevilen sayılan insanlar gözlemlediğim kadarıyla o yüzden yay burcu olması çok istiyorum😅
Benim en yakın arkadaşım akrep burcu inanılmaz uyumlu, anlayışlı bi insan.hiç akrep gibi değil. 4/4 lüktür. Ama yükselen de etkili sanırım belki o yüzden öyledir

Arkadaşlar benim alt kısımda böyle bir acı var yani bu açılma değilde vajina da sol tarafımda yürürken oluyor. Kasılma yada sancım falan yok dün kontrolüm vardı normaldi her şey. Normal midir acaba?
Benim de oluyor canim özellikle otururken kalkınca filan sağ tarafimdan giriyor ağrı acı gibi birşey

Kızlar yaa hiç birşeyim yoktu bir damla kan gelince doktora gittim
Nst de sancı çıktı rahim ağzım kısalmış 23.55 mm olmuş erken doğum riski dedi
Ciğer geliştirici ve serum verip eve gönderdiler çok korkuyorum yA inşallah erken doğurmam
35+2 haftalık
Korkma canim ben dun 35+1de dogum yaptim gelecegi varsa gelir ve yeterince gelismis zaten. Bize ciger gelistirici vermediler ve oglusumun cigerleri gayet iyi ve guzel gelismis

Vajina dudağında mi sizinde yürümek istemiyorum resmen
Ya aynen bazen dudakta bazen de dudakla kasik arası bölgede batma gibi acı ,sancı benzeri ,mesela yatarken kalktığimda da oluyor sanki orası darbe almis da yürüdükçe açıyor gibi ama bir müddet sonra geçiyor kendiliğinden

Ya aynen bazen dudakta bazen de dudakla kasik arası bölgede batma gibi acı ,sancı benzeri ,mesela yatarken kalktığimda da oluyor sanki orası darbe almis da yürüdükçe açıyor gibi ama bir müddet sonra geçiyor kendiliğinden
Ay evet darbe almış gibi gerçekten. Doğum belirtisi mi acaba diye korktum bir an🙈

Biz
Ya kızlar bişey sorcam.38. Haftada doktor bebeği alacak bi aksilik olup da erken gelmezse.38. Haftada hem yay hem oğlak burcu var.çok kararsız kaldım yay burcunu hiç bilmiyorum.oğlaktan 2 arkadaşım var ama iyi tarafları da kötü tarafları da var açıkçası.Doğum tarihi olarak 20 Aralık dersem yay oluyor ozaman 38+1 oluyorum, 22 Aralık dersem de oğlak oluyor ozaman da 38+3 oluyor.siz napardınız? 22.12.2022 daha kolay bi tarih ama sanki yay burcu daha geçimli bi burç gibi duruyor özelliklerine bakınca
Bizim de bir aksilik olmazsa 22.12.22 tarihimiz ☺️

Değildir diye düşünüyorum, geçen hafta da oluyordu benim kontrolde nst ye girdim hiç sancı çıkmadı bebişin suyu vs de normaldi yani doğumu başlatan bişey gibi değil sanki ama ben tek ben yaşıyorum saniyordum😅
Benimde dün nst normaldi. Yaa bende sona yaklaşınca her şeyden endişeleniyorum 🙈🙈

Back
X