2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279

Merhaba ben tüp bebek transfer sonrası hamıle kaldım ogluma tranfer sonrası sag kasık agrısı bel agrısı yasadım regl olacakmısım gibiydi agrılarım ben 18 aralık dogumluyum oglumunda anasının oglu desınler dıye 20 aralık sezeryan gunu ıcın doktorumuz ıle gorustuk normalde normal dogum istiyordum ama tüp bebek oldugu ıcın sezeryan dogum önerdı doktorumuz şuanlık nst gırmedık hıc haftaya cuma kontrolumuz o zaman gırerız sanırsam

Kendim diye söylemiyorum yay burcu kızları çok iyidir ama umarım bebişin onun için en uygun günde gelme sinyallerini gönderir de seni arada bırakmaz annesi

Benimki çok hareketli ve tekmeleyen bi bebekti şimdi de hareketli ama tekmeler baya kesildi eskisine göre hareketi de az sanırım artık yerleri kalmadı

Ne kadar güzel bi görüntü
Birden pozitif doldu içim
Evett dunyada ki en guzel goruntu
Bir taraftan hemen kavuşmak istiyorum bir taraftan da daha hazırlıklar bitmedi diye geriliyorum,bir sürü kargo bekliyorum
Bende diyordum herseyhazir olsun sonra gelsin evin tadilatida yeni bitmisti temizlik yapilmadi odasihazir degil bi anda hazirliksiz geldi ufaklik
Gelecegi varsa durmaz gelir zaten
Doğurdum geberiyorum. oğlumu da aldılar entübe dediler.
Gozun aydin canim merak etme oglusun en kisa zamanda yaninda olacak saglikli bir sekilde

Geçmiş olsun canım bir an önce ağrıların sızılarım geçer umarım. Ne kadar doğdu oğlun, solunum sıkıntısı mı oldu ? Umarım bir an önce toparlarsınız anne oğul güle oynaya evinize ailenize kavuşursunuz..

Canım iki gün önce aynı şeyi yazmıştım. O gün çok yavaş hareket ediyordu, 2 gün gümbür gümbür etti, bugün yine sakin. Atak ve pasif dönemleri oluyor bence
Ah canım, ne oldu? Şuan nasılsınız bebişin nasıl? Haberdar et bizi

Eşim oglakk aman amannn yay daha iyi sanirim

Şuan kaçıncı haftadasin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…