2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Nasılsın şimdi canım inşallah tansiyonun düşmüştür
Şimdi daha iyiyim canım. Kan ve idrar testleri temiz çıktı. Ultrasonda da her şey yolundaydı. Rahim ağzı da kapalıydı uzunluk 26 mm di sanırım ama açıklık vs olmadığı için ona takılmadı. Hamilelik açısından bir sorun yok. Hastalığımla ilişkili bir şey olabileceğine ihtimal verdi sonra çünkü tek değişen o şu anda. Ağrı kesici ateş düşürücü ile devam işte..

Çok geçmiş olsun canım, sanırım burun tıkanıklığından da bahsetmiştin. verilen ilaçlar ve güzel bir dinlenme iyi gelecektir umarım

Geçmiş olsun, gözünüz aydın. Haftalardır ne zaman doğacağı belirsizdi bebeğinizin, stresliydiniz. En azından geçti gitti. Bundan sonrası size güzellikler getirsin.

Ben bunu yeni okudum. Çok geçmiş olsun. Sebebi bilinmemesi çok sinir bozucudur. Havuç suyu iç diyorlar bol bol. Dene istersen

Benim de öyle ani hareketler bitti daha çok ittirme.. özellikle sağ böbreğimden ayağını ittiriyor. Ama böyle ani tekme yok

Ben bunu yeni okudum. Çok geçmiş olsun. Sebebi bilinmemesi çok sinir bozucudur. Havuç suyu iç diyorlar bol bol. Dene istersen
Tesekkurler.buyuk kızımda kilolarca havuc suyu armut suyu içtim hindistan cevizi suyu içtim .etkilrmıyor asla .valla doktora gidince diycem al 35 de diye sürekli bunun stresi cekılmıyo aman neden oynamıyor aman bişey mi oldu . Ben stresken bebekte stres oluyordur.kilosu az gelişimi bi kac gün geriden geliyor belkide gelişimi yavasladı

Kilosuna takılma benim 30/32 arası sadece 100 Gr almıştı 32/34 arası 700 Gr aldı 100 Gr da da takılmadım. 2 kg geçsin yeter dedim. En son 33+6 da 2.3 kg idi. Dünyaya gelen büyür. Yeter ki sağlıkla gelsinler

Günaydın kızlar. Çok hareketli günlerden geçiyoruz. Herkes kendi derdiyle meşgul. Tek tek soramıyorum hal hatır ama bugünleride geride bırakıp bebeklerimizin aktivitelerinden bahsedeceğimiz günlerde gelecek inşallah. Moralleri yüksek tutalım. Grubumuzun desteğini almaya çalışalım. Deneyimli annelerimiz bizi rahatlatıyorlar sağolsunlar. Herkesi öpüyorum, sevgiyle kucaklıyorum, iyi olacağız inşallah

Günaydın tatli anneler Doğuranlara selam olsun. Vaktini bekleyenlere de Allah sabir versin. Sabah yatağın icinde resmen sancidan kipirdayamadim. Ay dedim nooluyo yoksa sira bende mi Meğer gaz sancısıymış. Ama ne biçim bişeydi ilk defa yaşadım. Ilk dogumda ne sanci ne acilma oldugu icin tecrübem de yoktu o konuda. Sezaryenle kurtulmustum. Belime bir agri saplandı. Annem abimi doğururken belim resmen kopmustu agridan hissetmiyordum demisti hemen aklima o geldi Neyse ki birkac dakika sonra azaldi ve gecti. Ben de dedim oglum bak şunun şurasında 5 gün daha duracaksin. Aksiyon yaratma şimdi Akıllı olacak herhalde şu an uyuyor

Geçmiş olsun canım, düşündüğün şey doğru gibi duruyor. Doktorun ne diyecek bakalım

Çok geçmiş olsun canım ya protein kaçağı bulunmamış neyse ki aslında çok ılımlısın. Ama bir şeyleri ister istemez insan takıyor kafasına tansiyonu yükseliyor. Stres yapmaktan kaçmak lazım sen hep bize moral veriyordun. Şimdi sıra bizde dennisgo sakinleş ve bebişin tadını çıkart
Canım haftana göre çok kısa değil. Bebeğin ağırlığı ile de kısalıyor merak etme. Zaten zamanı da yaklaştı 2 hafta sıkar dişini aşağıya eğil ve çıkışlar kapalı de.

Hiç bir hazırlığı yapmayıp hepsini 1 haftaya sığdırdım. İsimli tulumu bile geldi. Bi kapı süsü kaldı bir de benim hastane çantama koyacağım ufak şeyler depend kayısı çayı gibi... Gruba çok bakamadım. Hala ortada hastane çantam yok. Kıyafetler de yıkanmadı inş bu hafta sonu yapacağım. Çünkü cidden yoruldum. Bir de hala çalışıyorum. Neyse ki mesaisi olan bir iş değil. Raporlarım var onları yazıyorum.
Evde de ufak tadilatlar oldu bu hafta. Yarın kontrolüm var. İnş herşey yolunda geçer. En azından bi hafta daha kazanırsam yatacağım

Eklentiler

• IMG_20221117_095635.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…