- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #29.161
Gidemiyorum özelden sevk ettiler perinatoloji servisindeyim doğum sonrasında çok yapılacak iş test vs var.Cnm imkanın varsa özele git kendini riske atma.
Evet çam sakuradayım. Öyle ziyarete anca. Çocukları ziyarete de çıkarmıyorlar eve gidene kadar göremeyeceğim.diğer doğumların özeldeydi eşim refakatçım oldu çok da iyi olmuştu. Doğum sonrası teyzeme kardeşime gelin diyorum onlarda çok uygun değil. kayınvalidemi o psikolojiyle çekemem. En azından ilk geceÇam sakuradasın hala dimi?
Ya orası eşime doğum yapsan kata çıkıp eşini göremezsin demişti. Eşim de bakacak kimsesi yoksa kim duracak yanında o zaman kimse durmaz yatar burada demişti.
Cok iyiyiz ikimizde bebisime antibiyotik veriyorlar enfeksiyona karsi ama durumu cok iyi. Sagolsunlar hemsireler surekli takip ediyorlar herseyi bende guzelce dinleniyorumCanım çok sevindim nasılsınız iyi misiniz? Nasıl geçti doğum? Ben pek takip edemedim mesajları bebişle uğraşırken
Evet avent sanırım en iyisi bu konuda kuzum, lansinoh da almıştım ben onun biberonu daha küçüktü onla vereyim dedik onu istemedi mesela. Şırınga ile vermeniz zor olmuyor mu peki ya? Sana da yazık kaynanan karışmasa keşke
Gelistirirler annesi merak etme hepsi saglicakla geleceklerAy maşallah bizimkiler de duysun da gelistirsinler hemen
Cok tesekkurler ❤anonimbirbayan gözün aydın canım mis kokulu bebişinle sana geçmiş olsun sağlıkla evinize dönün inşallah
Tesekkurler canim
İnşallah gerek kalmaz ihtiyaç olursa almak daha mantıklı tabiGünaydın, genelde biberona alışıp memeyi reddetmesin diye kaşık biberonla vermeyi öneriyorlar, bebişin direk anneden ememedigi durumlar için. Bence gerek olduğunda almak daha mantıklı bu tarz ürünleri çünkü belki de hiç gerek olmayacak, oğlumda hastanede bir kere hemşire enjeksiyonun ucunu çıkarıp öyle vermişti benden sağılan sütü, sonrasında da emdi o nedenle gerek kalmadı
Bu kesinlikle çok mantıklı öyle yapayım en iyisi kullanıp kullanmayacağım belli değil boşuna almış olmayayım sağ ol canımBiz de hiç fark ermemişiz meme de uyumuş biz emiyor sanmışız sarılık olmu s mavi ışına aldılar çok zordu ama sonra tekrar emmeye başladı falan çok şükür düzeldi bunda siringa ile destek vericez hem emdirmeye caliscam hem de ne kadar icitigini bilmek icin şırıngaya sağıp vericem inşallah çünkü ilk kızımda çok üzülmüştüm sarılık olur hastaneye yatınca
Bence onun yerine silikon kaşık alabilirsin biz kızıma silikon kaşık ile süt vermiştik sonrasında da ek gıdaya geçtiğin de sürekli o silikon kaşıkları kullandı yabi gereksiz yere akinan bir şey değil onu alabilirsin
MaşallahCok iyiyiz ikimizde bebisime antibiyotik veriyorlar enfeksiyona karsi ama durumu cok iyi. Sagolsunlar hemsireler surekli takip ediyorlar herseyi bende guzelce dinleniyorum
Dogum cok hizli ilerledi 7de NSTde sanci 5dk aralikli gorunuyordu 19.30da dogum odasindaydim 22.37de dogdu
Gelistirirler annesi merak etme hepsi saglicakla gelecekler
Cok tesekkurler ❤
Hersey yolunda olsunda 1gun gec gitmeyede raziyim ben
Tesekkurler canim
Ikimizde cok iyiyiz bol bol yatip dinleniyoruz
Cok stresli bir süreçti ama çok güzel idare ettin canım. Bebişin çok güçlü bir annesi var, İnşallah bebişine sağsalim kolaylıkla kavuşursun bugünTekrar bağlandım nstye sancı çıkıyor. Alacaklar galiba böyle olursa. Hayırlısıyla gelsin dua edin
Kapanışı yapacağım sanıyorsun ama bu işler hiç belli olmaz. Kızın için en doğru zaman daha erken de olabilir. Yeterki sağlıkla kolaylıkla gelsinCok sevindim MaasAllah , bebeğe ana babalı sağlıklı uzun musmutlu bir ömür diliyorum. Sen sıranı savdın ne güzel , sıra bizde yavaş yavaş , ben en sona İnşallahanonimbirbayan
Bu bebeklerin sağı solu hiç belli olmuyor canım, bazen sakin bazen gümbür gümbür . Zamane bebeleri işte . İstersen için rahat etsin yine de doktoruna bilgi ver, bir sonraki kontrol ne zaman ?Kızlar bebek hareketleri ne durumda
Çok hafif hareketler oluyor
sert tekmeleri olmuyor artık ittirdiğini hissediyorum ve karnımda sertleşme hissediyorum bi tarafımda karnımı dürttüğümde tepki alıyorum şükür
Forumda bi iki kötü haberde gördüm normal bu haftalarda diyende gördüm
Plesantada yaşlanma var demişti doktor son kontrolde onun etkisi olabilir mi
Sizde durumlar nedir
Evet kapanişi yapacagim diyorum ama bu işin sırası olmuyor farkındayımKapanışı yapacağım sanıyorsun ama bu işler hiç belli olmaz. Kızın için en doğru zaman daha erken de olabilir. Yeterki sağlıkla kolaylıkla gelsin
Ben de nedense hep gününde sezaryen için gideceğim gibi hissediyorum. Ama burada arka arkaya doğumlar olunca da bir panikliyorum sanki sıra bendeymiş gibi.. öyle bir belirti olmasa da kendi kendime tribe giriyorumEvet kapanişi yapacagim diyorum ama bu işin sırası olmuyor farkındayımyine de öyle diyim de Allah büyük :) sağlıkla gelsin hepsi bütün bebişlerin canım
Ben de hep 29 Aralık gibi hissediyorum ama çok iyimser bir his bu , annem de kız bebekler erken gelir deyip duruyor , çantam hazır olacakmış. Ben de inadına daha toparlamadım çantamı , habire bebek kıyafeti alıp yıkamakla meşgulümBen de nedense hep gününde sezaryen için gideceğim gibi hissediyorum. Ama burada arka arkaya doğumlar olunca da bir panikliyorum sanki sıra bendeymiş gibi.. öyle bir belirti olmasa da kendi kendime tribe giriyorum
Ben çok burçlardan anlamam canım ama 21 aralık benim doğum günüm yay burcuyum.Ya kızlar bişey sorcam.38. Haftada doktor bebeği alacak bi aksilik olup da erken gelmezse.38. Haftada hem yay hem oğlak burcu var.çok kararsız kaldım yay burcunu hiç bilmiyorum.oğlaktan 2 arkadaşım var ama iyi tarafları da kötü tarafları da var açıkçası.Doğum tarihi olarak 20 Aralık dersem yay oluyor ozaman 38+1 oluyorum, 22 Aralık dersem de oğlak oluyor ozaman da 38+3 oluyor.siz napardınız? 22.12.2022 daha kolay bi tarih ama sanki yay burcu daha geçimli bi burç gibi duruyor özelliklerine bakınca
Salı günü canısıBu bebeklerin sağı solu hiç belli olmuyor canım, bazen sakin bazen gümbür gümbür . Zamane bebeleri işte . İstersen için rahat etsin yine de doktoruna bilgi ver, bir sonraki kontrol ne zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?