2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin hosgelmis minnoş, maşallah haftasına göre de iyi doğmuş
Cok sagol canim sende yakin zamanda alirsin bebegini kucagina umarim
Gözün aydın canım Miniginle sağlıklı mutlu bir ömür geçirmeniz dileğiyle..
Kuveze girmedi inşallah?? Kilosu iyi Çünkü
Tesekkur ederim
Kuvezde ama acik yani kapali degil kuvezi kaninda enfeksiyon ciktigi icin antibiyotik veriyorlar ve beslenmesini sagliyorlar ama nefes almasi herseyi cok iyi
Ayyy hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün kuzucuğumus
Tesekkur ederiz yakin zamanda sende kuzucugunu kucagina alip koklayacaksin

Hastane şırıngayla veriyordu bizde öyle verdik.biberonla vermeyin dediler bize de

Ben de 3 saatlik uyku ile uyandım. Gece hiç uyuyamadım nedense. Ben uyumadıkça bebe de uyumadı içimde taklalar attı, o takla attıkça ben hiç uyuyamadım öyle saçma sapan bir döngüye girdik.
Ben bosuna demiyorum isin var kalk desen uyanmazlar en rahat yerde durmuyolar bu bebeler varyaa bizii mum edecek gibi hissediyorum

Ben de 3 saatlik uyku ile uyandım. Gece hiç uyuyamadım nedense. Ben uyumadıkça bebe de uyumadı içimde taklalar attı, o takla attıkça ben hiç uyuyamadım öyle saçma sapan bir döngüye girdik.
Uyku yok artık ya bir de görenler bunlar iyi günlerin uyu dinlen diyorlar uyuyamıyorum ki

Teyzoslar bebisimi 22.37’de kucagima aldim tum kontroller yapildi cok saglikli enfeksiyona karsi antibiyotik veriliyor. Kilosu da iyiydi 2590gram. Simdi herseyin tadini cikartmaya baslayabiliriz
Aa gözün aydın sağlıkla gelmiş minnoşseninle günümüz aynıydı. Okuyunca çok heyecan yaptım. Kilosu da çok yakın bebislerin. Sağlıkla gelmesine çok sevindim senin suyun gelmişti. Ciğer geliştirici vs yapıldı mı?

Günaydın
Bir sorum olacak Kaşık biberon çok gerekli bir şey mi ona göre alacağım

Günaydın
Günaydın, genelde biberona alışıp memeyi reddetmesin diye kaşık biberonla vermeyi öneriyorlar, bebişin direk anneden ememedigi durumlar için. Bence gerek olduğunda almak daha mantıklı bu tarz ürünleri çünkü belki de hiç gerek olmayacak, oğlumda hastanede bir kere hemşire enjeksiyonun ucunu çıkarıp öyle vermişti benden sağılan sütü, sonrasında da emdi o nedenle gerek kalmadı

Ya hadi bir iki kere verilir siringayla ama sürekli siringayla hem bebeğe zor hem size zor zaten sarılığı atlatsin bebiş annesinden emmenin tadını bir alınca yine emer sizden

Teyzoslar bebisimi 22.37’de kucagima aldim tum kontroller yapildi cok saglikli enfeksiyona karsi antibiyotik veriliyor. Kilosu da iyiydi 2590gram. Simdi herseyin tadini cikartmaya baslayabiliriz
Hoşgeldi, sefalar getirdi Gözünüz aydın olsun, Sağlıkla büyütün yavrunuzu inşallah sen ve bebişin sağlığı nasıl canım.

Canımm çook sevindim iyi olmanıza maşallah bir bebişimiz daha oldu ailemiz büyüyor kendini iyi hissettiğlnde tüm süreci anlat bizlere

Maşallah size yaa bir bebegimiz daha gelmiş sağlıkla büyüsün
Sagolasin teyzesii
Evet bebislerimiz hepsi aceleci cikti teker teker geliyorlar
Hoşgeldi, sefalar getirdi Gözünüz aydın olsun, Sağlıkla büyütün yavrunuzu inşallah sen ve bebişin sağlığı nasıl canım.
Sagolasin canim
Ikimizde iyiyiz bebis antibiyotik aliyor enfeksiyonu var baskada hic birseyi yok kuzumun
Canımm çook sevindim iyi olmanıza maşallah bir bebişimiz daha oldu ailemiz büyüyor kendini iyi hissettiğlnde tüm süreci anlat bizlere
Biraz toparlaninca hepsini anlaticam

Günaydın 32de çalışır aldıktan sonra 37de bi daha rapor almamız gerekiyor mu hastaneden ?
Benim çalışır raporumda bitiş tarihi otomatik yazıyordu canım, doktorda o tarihte otomatik ayrılacaksın bir daha rapor almana gerek yok demişti

Biz de hiç fark ermemişiz meme de uyumuş biz emiyor sanmışız sarılık olmu s mavi ışına aldılar çok zordu ama sonra tekrar emmeye başladı falan çok şükür düzeldi bunda siringa ile destek vericez hem emdirmeye caliscam hem de ne kadar icitigini bilmek icin şırıngaya sağıp vericem inşallah çünkü ilk kızımda çok üzülmüştüm sarılık olur hastaneye yatınca
Günaydın
Bence onun yerine silikon kaşık alabilirsin biz kızıma silikon kaşık ile süt vermiştik sonrasında da ek gıdaya geçtiğin de sürekli o silikon kaşıkları kullandı yabi gereksiz yere akinan bir şey değil onu alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…