- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #29.181
Aynen ben bebisimin kokusunu cektim icime darisi sizlere olsunCok sevindim MaasAllah , bebeğe ana babalı sağlıklı uzun musmutlu bir ömür diliyorum. Sen sıranı savdın ne güzel , sıra bizde yavaş yavaş , ben en sona İnşallahanonimbirbayan
Bende de bebek ayağı sapıklığı var yaYaa doğum yapan annelerimiz şurda bi bebek eli ayağı görsek fena olmaz mı yaaa
En son 8 /9 aralık olarak konuştuk.. yani 37+1 veya 37+2 de olacak. Üç hafta kaldı diyebiliriz.Ben de hep 29 Aralık gibi hissediyorum ama çok iyimser bir his bu , annem de kız bebekler erken gelir deyip duruyor , çantam hazır olacakmış. Ben de inadına daha toparlamadım çantamı , habire bebek kıyafeti alıp yıkamakla meşgulüm
Senin sezeryan günün ne zaman canım , tam olarak hangi bebek haftası ve gününe denk geliyor ?
O bende de var.bebekken sürekli ısırırdım oğlumun ayaklarını.birine poğaça birine kurabiye derdim.biraz büyüyünce poğaça gelsin derdim birini kaldırırdı, kurabiye gelsin diyince diğerini kaldırırdıBende de bebek ayağı sapıklığı var yaalıp yiyesim, ısırasım geliyor geçen gün kızımın ayağını yakaladım birazcık hemen kurtardı kendini
oyyyy maşallah canım yaaaa
Aay tütü maşallah bebişe
Yaaaaa bal kuzummmmm
Mucize değil de ne ? Dün karnında bugün kucağında
Maasallah Minik Erkek Adama
ben oğlak olmasın çabası içerisindeyim ya 19 ya 20 aralık diye düşünüyorum evde bir oğlak var ben bi ikinciyi daha kaldıramam bana yazıkYa kızlar bişey sorcam.38. Haftada doktor bebeği alacak bi aksilik olup da erken gelmezse.38. Haftada hem yay hem oğlak burcu var.çok kararsız kaldım yay burcunu hiç bilmiyorum.oğlaktan 2 arkadaşım var ama iyi tarafları da kötü tarafları da var açıkçası.Doğum tarihi olarak 20 Aralık dersem yay oluyor ozaman 38+1 oluyorum, 22 Aralık dersem de oğlak oluyor ozaman da 38+3 oluyor.siz napardınız? 22.12.2022 daha kolay bi tarih ama sanki yay burcu daha geçimli bi burç gibi duruyor özelliklerine bakınca
Ya kızlar bişey sorcam.38. Haftada doktor bebeği alacak bi aksilik olup da erken gelmezse.38. Haftada hem yay hem oğlak burcu var.çok kararsız kaldım yay burcunu hiç bilmiyorum.oğlaktan 2 arkadaşım var ama iyi tarafları da kötü tarafları da var açıkçası.Doğum tarihi olarak 20 Aralık dersem yay oluyor ozaman 38+1 oluyorum, 22 Aralık dersem de oğlak oluyor ozaman da 38+3 oluyor.siz napardınız? 22.12.2022 daha kolay bi tarih ama sanki yay burcu daha geçimli bi burç gibi duruyor özelliklerine bakınca
Canım internetten emzirme destek sistemi diye araştırsana. Bebek göğüsten emer gibi mama süt verilmesini sağlıyor.Yaa kaynanam işte mamayı şırıngayla veriyo biberonla vermiyo. Biberona alışırsa meme emmez diye saçma bir düşünce varmış onun yüzünden şırıngayla vermeye çalışıyo e şırıngayla olunca da çocuk çok fazla içemiyor işte…
oyyyy maşallah canım yaaaa
oy yavrum , nasılda masum savunmasız ,
güzelliklerle , sağlıkla büyüsün annesi
Aay tütü maşallah bebişe
Sırma saçlı ballı kaymaklı
Rabbim nazarlardan korusun
Yaaaaa bal kuzummmmmmis kokusu burnuma geldi güzel ömrü olsun inşallah
Mucize değil de ne ? Dün karnında bugün kucağındasüt kuzusu , saçlarını sevsinler senin inşallah kızım da saçlı olur anası gibi kel olmaz
Maasallah Minik Erkek Adama
Ilk dogumumdu evet ama bence cok iyi ve rahat gectiOyyy maşallah yakisikliyailk doğumun muydu canım
Hic korkma haftan iyi sagligi yerinde oldugu surece sorun olmazDoğan bebişlerimizeBize de sağlıklı doğumlar olsun inşallah Ben dünden beri ara ara hafiften sancılanıyorum,hareketleri normal,yarın zaten kontrolüm de var diye sesimi çıkarmadım ama bir taraftan da tedirgin oldum erken gelenleri gördükçe,hayırlısı bakalım
Ne kadar güzel bi görüntü
Bir taraftan hemen kavuşmak istiyorum bir taraftan da daha hazırlıklar bitmedi diye geriliyorum,bir sürü kargo bekliyorumHic korkma haftan iyi sagligi yerinde oldugu surece sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?