2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Su kaynanalar bi karismasa, kendi cocugun kendi kararlarin yaa sabah sabah sinirlendiriyorlar. Hic dinleme, simdiki biberonlar hep anne gogus ucuna yakin zaten. Hem bebegimin sagligindan onemlimi, sende sagip verirsin tutmassa Allahim ya

Ayyy ne guzell Tebrik ederimmm, Allahim anali babali buyutsun insaAllahh
Cok tesekkurler sende yakin zamanda kavusursun koklarsin kuzunu
Hayırlı evlat olsun inşallah
Tesekkurler
Günaydın canlar, sonunda ağdaya gittim
Ben hazirliksiz yakalandim
hayırlı olsun canm. sağlıkla büyüsün bebeğin
Tesekkurler canim sende az kaldi kavusmana saglikla gelsin bebisin

Dün özel bir gece miydi ayy ben de

Teyzoslar bebisimi 22.37’de kucagima aldim tum kontroller yapildi cok saglikli enfeksiyona karsi antibiyotik veriliyor. Kilosu da iyiydi 2590gram. Simdi herseyin tadini cikartmaya baslayabiliriz
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inş maşallah
Ay pıtı pıtı sırayla geliyo bebişler

Canimm hayırlı uğurlu olsun ciğer geliştirici iğne olmuş muydun kendi mi gelişmiş cigerleri

Canım gözün aysın bebiş nasıl kaç kg doğdu küveze girdi mi? Maşallah
Tesekkurler
2595gram dogdu kuveze koydular ama ustu acik kapali degil ve yanimizda ucumuz ayni odada kaliyoruz
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inş maşallah
Ay pıtı pıtı sırayla geliyo bebişler
Tesekkurler canim
Hic sorma aceleci ciktilar bebisler
Canimm hayırlı uğurlu olsun ciğer geliştirici iğne olmuş muydun kendi mi gelişmiş cigerleri
Tesekkurler canim
Yok igne olmadim kendi gelismis

Tesekkurler canim darisi sana olsun seninde az kaldi

35+1de dogdu minigim
Canım çok sevindim nasılsınız iyi misiniz? Nasıl geçti doğum? Ben pek takip edemedim mesajları bebişle uğraşırken
Evet avent sanırım en iyisi bu konuda kuzum, lansinoh da almıştım ben onun biberonu daha küçüktü onla vereyim dedik onu istemedi mesela. Şırınga ile vermeniz zor olmuyor mu peki ya? Sana da yazık kaynanan karışmasa keşke

Tesekkurler
2595gram dogdu kuveze koydular ama ustu acik kapali degil ve yanimizda ucumuz ayni odada kaliyoruz

Tesekkurler canim
Hic sorma aceleci ciktilar bebisler

Tesekkurler canim
Yok igne olmadim kendi gelismis
Ay maşallah bizimkiler de duysun da gelistirsinler hemen

Çam sakuradasın hala dimi?

Ya orası eşime doğum yapsan kata çıkıp eşini göremezsin demişti. Eşim de bakacak kimsesi yoksa kim duracak yanında o zaman kimse durmaz yatar burada demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…