- 26 Temmuz 2016
- 651
- 655
- 103
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #29.141
Hayırlı evlat olsun inşallahTeyzoslar bebisimi 22.37’de kucagima aldim tum kontroller yapildi cok saglikli enfeksiyona karsi antibiyotik veriliyor. Kilosu da iyiydi 2590gram. Simdi herseyin tadini cikartmaya baslayabiliriz
Su kaynanalar bi karismasa, kendi cocugun kendi kararlarin yaa sabah sabah sinirlendiriyorlar. Hic dinleme, simdiki biberonlar hep anne gogus ucuna yakin zaten. Hem bebegimin sagligindan onemlimi, sende sagip verirsin tutmassa Allahim yaYaa kaynanam işte mamayı şırıngayla veriyo biberonla vermiyo. Biberona alışırsa meme emmez diye saçma bir düşünce varmış onun yüzünden şırıngayla vermeye çalışıyo e şırıngayla olunca da çocuk çok fazla içemiyor işte…
Bende hipp koydum hastane cantama bi kutu gerek olursa diyeYoğun bakımda bize de hipp aldırmışlardı. Diğerlerinde şeker var demişlerdi
hayırlı olsun canm. sağlıkla büyüsün bebeğinTeyzoslar bebisimi 22.37’de kucagima aldim tum kontroller yapildi cok saglikli enfeksiyona karsi antibiyotik veriliyor. Kilosu da iyiydi 2590gram. Simdi herseyin tadini cikartmaya baslayabiliriz
Cok tesekkurlerAyyy ne guzellTebrik ederimmm, Allahim anali babali buyutsun insaAllahh
TesekkurlerHayırlı evlat olsun inşallah
Ben hazirliksiz yakalandimGünaydın canlar, sonunda ağdaya gittim
Tesekkurler canimhayırlı olsun canm. sağlıkla büyüsün bebeğin
Dün özel bir gece miydi ayy ben deZorlu bir gecenin ardından tekrar sahalardayimKızlar dün ateş boğaz ağrısı bel vajina Kasık bütün ağrıları aynı anda yaşadım.Sabaha çıktığıma inanamıyorum Birde bunlar yetmezmiş gibi iki saatlik uykuda kabuslar görmek.Aglayarak uyanmak fln.Ne geceydi bee
Canım gözün aysınCok tesekkurlersende yakin zamanda kavusursun koklarsin kuzunu
Tesekkurler
Ben hazirliksiz yakalandim
Tesekkurler canimsende az kaldi kavusmana saglikla gelsin bebisin
Gözün aydınTeyzoslar bebisimi 22.37’de kucagima aldim tum kontroller yapildi cok saglikli enfeksiyona karsi antibiyotik veriliyor. Kilosu da iyiydi 2590gram. Simdi herseyin tadini cikartmaya baslayabiliriz
Canimm hayırlı uğurlu olsunCok sagol canim sende yakin zamanda alirsin bebegini kucagina umarim
Tesekkur ederim
Kuvezde ama acik yani kapali degil kuvezi kaninda enfeksiyon ciktigi icin antibiyotik veriyorlar ve beslenmesini sagliyorlar ama nefes almasi herseyi cok iyi
Tesekkur ederizyakin zamanda sende kuzucugunu kucagina alip koklayacaksin
TesekkurlerCanım gözün aysınbebiş nasıl kaç kg doğdu küveze girdi mi? Maşallah
Tesekkurler canimGözün aydınAllah analı babalı büyütsün inş maşallah
Ay pıtı pıtı sırayla geliyo bebişler
Tesekkurler canimCanimm hayırlı uğurlu olsunciğer geliştirici iğne olmuş muydun kendi mi gelişmiş cigerleri
Canım çok sevindim nasılsınız iyi misiniz? Nasıl geçti doğum? Ben pek takip edemedim mesajları bebişle uğraşırkenTesekkurler canim darisi sana olsun seninde az kaldi
35+1de dogdu minigim
Evet avent sanırım en iyisi bu konuda kuzum, lansinoh da almıştım ben onun biberonu daha küçüktü onla vereyim dedik onu istemedi mesela. Şırınga ile vermeniz zor olmuyor mu peki ya? Sana da yazık kaynanan karışmasa keşkeNe iyi etmişsin avent biberonları emzikleri zaten meme ucu şeklinde tasarlanmış olması en güzel yanı yaanii ama ben maddi açıdan dolayı o biberonlar çok pahalı oluyo diye ondan alamadım normal küçükten aldım
ya bende kabuslar görerek çığlık atmışım eşim söyledi , Allah Allah yaa demekki gökyüzünde bi olaylar vardıDün özel bir gece miydi ayy ben de
Ben öğretmenim müdür bey 37+0da da rapor istedi, idarecinizle konuşsanız daha net bilgi alabilirsiniz. Anladığım kadarıyla bazı yerler istememişGünaydın32de çalışır aldıktan sonra 37de bi daha rapor almamız gerekiyor mu hastaneden ?
Evt yaDün özel bir gece miydi ayy ben de
Ay maşallah bizimkiler de duysun da gelistirsinler hemenTesekkurler
2595gram dogdu kuveze koydular ama ustu acik kapali degil ve yanimizda ucumuz ayni odada kaliyoruz
Tesekkurler canim
Hic sorma aceleci ciktilar bebisler
Tesekkurler canim
Yok igne olmadim kendi gelismis
Cnm imkanın varsa özele git kendini riske atma.Merhaba kızlar. Sabah nstde sancı çıktı bişey yeme dediler tekrarladılar yine çıktı. Şimdi serum taktılar. İnatla doğurtmuyorlar ama. devlet nasılmış böyle özel olsa 10 kez doğuma almışlardı.
Çam sakuradasın hala dimi?Merhaba kızlar. Sabah nstde sancı çıktı bişey yeme dediler tekrarladılar yine çıktı. Şimdi serum taktılar. İnatla doğurtmuyorlar ama. devlet nasılmış böyle özel olsa 10 kez doğuma almışlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?