• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Cok sevindim MaasAllah , bebeğe ana babalı sağlıklı uzun musmutlu bir ömür diliyorum. Sen sıranı savdın ne güzel , sıra bizde yavaş yavaş , ben en sona İnşallah 😂 anonimbirbayan anonimbirbayan
Aynen ben bebisimin kokusunu cektim icime darisi sizlere olsun❤️❤️
Saglikli bir sekilde gelsinlerde vaktinde yada oncesinde onemi yok yeter ki hersey yolunda olsun 😍😍

Ben de hep 29 Aralık gibi hissediyorum ama çok iyimser bir his bu , annem de kız bebekler erken gelir deyip duruyor , çantam hazır olacakmış. Ben de inadına daha toparlamadım çantamı , habire bebek kıyafeti alıp yıkamakla meşgulüm

Senin sezeryan günün ne zaman canım , tam olarak hangi bebek haftası ve gününe denk geliyor ?
En son 8 /9 aralık olarak konuştuk.. yani 37+1 veya 37+2 de olacak. Üç hafta kaldı diyebiliriz.
Haftaya çarşamba doktorumda randevum var. Artık hangi gün olacağı kesinleşir, muhtemelen anestezi de görür..

Benim de çantalar hazır değil. Süt sağma makinesi biberonlar emzikler kutularda bekliyor. Sterilize etmedim daha. Hala yıkamaya ütülemeye devam ediyorum. Ufak tefek alış verişe de yapıyorum.

Bende de bebek ayağı sapıklığı var ya 😍 alıp yiyesim, ısırasım geliyor 🙈 geçen gün kızımın ayağını yakaladım birazcık hemen kurtardı kendini 😂
O bende de var.bebekken sürekli ısırırdım oğlumun ayaklarını.birine poğaça birine kurabiye derdim.biraz büyüyünce poğaça gelsin derdim birini kaldırırdı, kurabiye gelsin diyince diğerini kaldırırdı ❤️

Yaa doğum yapan annelerimiz şurda bi bebek eli ayağı görsek fena olmaz mı yaaa 😂😂😂
Merhaba bile diyor oglusum😍
87905DAC-423A-4DAA-86D0-370E34C30CBE.webp

Ya kızlar bişey sorcam.38. Haftada doktor bebeği alacak bi aksilik olup da erken gelmezse.38. Haftada hem yay hem oğlak burcu var.çok kararsız kaldım yay burcunu hiç bilmiyorum.oğlaktan 2 arkadaşım var ama iyi tarafları da kötü tarafları da var açıkçası.Doğum tarihi olarak 20 Aralık dersem yay oluyor ozaman 38+1 oluyorum, 22 Aralık dersem de oğlak oluyor ozaman da 38+3 oluyor.siz napardınız? 22.12.2022 daha kolay bi tarih ama sanki yay burcu daha geçimli bi burç gibi duruyor özelliklerine bakınca
ben oğlak olmasın çabası içerisindeyim ya 19 ya 20 aralık diye düşünüyorum evde bir oğlak var ben bi ikinciyi daha kaldıramam bana yazık 😂

Ya kızlar bişey sorcam.38. Haftada doktor bebeği alacak bi aksilik olup da erken gelmezse.38. Haftada hem yay hem oğlak burcu var.çok kararsız kaldım yay burcunu hiç bilmiyorum.oğlaktan 2 arkadaşım var ama iyi tarafları da kötü tarafları da var açıkçası.Doğum tarihi olarak 20 Aralık dersem yay oluyor ozaman 38+1 oluyorum, 22 Aralık dersem de oğlak oluyor ozaman da 38+3 oluyor.siz napardınız? 22.12.2022 daha kolay bi tarih ama sanki yay burcu daha geçimli bi burç gibi duruyor özelliklerine bakınca

Ben de oğlaklarla anlaşamam bana göre çok işkolik biraz soğuk yapıda oluyor oğlaklar kaynanam da oğlak burcu hiç anlaşamıyoruz ama benimkisi de akrep ile yay arasında olacak gibi ama akrepler çok kinci olduğu için biraz daha yay olmasını istiyorum o ikisinden de özellik alacak şimdiden zaten kusmeye başladı kendim yengeç burcu olduğum için etrafımda da bol bol Başak balık ve boğa olduğu için kış burçlarını çok bilmiyorum inşallah oğluşumla anlaşabilirim 🤣🤣🤣 bu arada yay burçlari çevresinde sevilen sayılan insanlar gözlemlediğim kadarıyla o yüzden yay burcu olması çok istiyorum😅

Yaa kaynanam işte mamayı şırıngayla veriyo biberonla vermiyo. Biberona alışırsa meme emmez diye saçma bir düşünce varmış onun yüzünden şırıngayla vermeye çalışıyo e şırıngayla olunca da çocuk çok fazla içemiyor işte…
Canım internetten emzirme destek sistemi diye araştırsana. Bebek göğüsten emer gibi mama süt verilmesini sağlıyor.

Eklentiler

• 5EC1C0DE-6515-48D3-96FC-0C3A32FDB45D.webp
    5EC1C0DE-6515-48D3-96FC-0C3A32FDB45D.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 74
oyyyy maşallah canım yaaaa :nazar:
oy yavrum , nasılda masum savunmasız ,
güzelliklerle , sağlıkla büyüsün annesi:KK200:

Aay tütü maşallah bebişe 🧿🧿😍
Sırma saçlı ballı kaymaklı 😂
Rabbim nazarlardan korusun 💙🙏🏻

Yaaaaa bal kuzummmmm 🐣🐣🐣 mis kokusu burnuma geldi 😍😍😍 güzel ömrü olsun inşallah 🤲🏻

Mucize değil de ne ? Dün karnında bugün kucağında 😍 süt kuzusu , saçlarını sevsinler senin🥰 inşallah kızım da saçlı olur anası gibi kel olmaz

Maasallah Minik Erkek Adama 🧿

Oyyy maşallah yakisikliya 😍 ilk doğumun muydu canım ♥️
Ilk dogumumdu evet ama bence cok iyi ve rahat gecti😍

Cok tesekkurler teyzeleri bal oglusum da buyusun tesekkur mesaji yazar sizlere ❤️❤️

Doğan bebişlerimize 🧿🧿🧿 Bize de sağlıklı doğumlar olsun inşallah 🤲 Ben dünden beri ara ara hafiften sancılanıyorum,hareketleri normal,yarın zaten kontrolüm de var diye sesimi çıkarmadım ama bir taraftan da tedirgin oldum erken gelenleri gördükçe,hayırlısı bakalım
🙂
Hic korkma haftan iyi sagligi yerinde oldugu surece sorun olmaz 😍

Back
X