• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
KıZlar sırtımın ağırıyor sol üst özellikle benim gibi olan varmı bel ağrısı tok yukarısı ağırıyor
Bugünlerde 2 günde 1 muhakkak sırtım ağrıyor, bıcak saplanır gibi nefesimi kesiyor o derece.
İşe başlayana kadar görüsünü tanımış olursun , belki sadece mochi yeter. Benim çiftli pompa ama mecburen teker teker sağıyorum mesela. Çiftli sağdığımda vakum gücü yetmiyor. Kira fiyatlarında artmış galiba astarı yüzünü geçmiyorsa kiralamak daha iyi.
Çok sağol canım.

Haftanda müsait aslında 38in içindesin hastanede bu kadar kalmak insanı sıkıyor eşine söyle kaçırsın seni hastaneden😅
Hastane değil sanki hapishane çocukları zaten almıyorlar eşim sabah bir şeyler vermeye çıktı güvenlik bırakmamış yanımızda gardiyan gibi dikildi😂
Güle güle sağlıkla büyüt yavrunu odasında çok güzel olmuş😍

Ben bugün kbb ye gittim canım yeşil balgam ve sümükten.bütün sinüslerim dolmuş, boğaz ve kulak kırmızı hemen antibiyotik yazdı.zaten sürünüyordum 4 gündür geçmeyince gittim.doktoruma da danıştım içebilirsin dedi başladım.geçecek gibi değildi benimki artık kulağım dişlerim gözlerim ağrımaya başlamıştı sol tarafta
Geçmis olsun sizede benim doktorum pek ilaç kullandirma taraftari degil maalesef ama geçmezse bende kullanmak istedigimi söylicem tekrar böylede öksurukten mahvoldum

Ben hic doktora gitmedim canim bogazmin hafif acidgini hissettigim anda nane limon yaptim bol bol sivi tukettim.Balli karabiberli karisim yedim.Caya limon sikp karabiber katip ictim.Bide parol ictim 1 tane falan durma gore cok sukur 3 gun falan surup gecti.2 defa oldum son 3 ayda bu sekilde atlattim.Balgamim hala var ama oksurtmuyor cok sukur.Benim geniz akintim kis boyu bitmez zaten
Geçmis olsun sizede bende dogal takviyelerle toparlanmaya calisiyorum umarim duzeliriz hepimiz

Geçmiş olsun ben de kötüyüm. Öksürük için zeytinyağı içmemi önermişti bir tanıdığım ben içemem direk çıkarırım herhalde ama denemek isterseniz belki diye yazayım dedim. Tavuk suyuna çorba içiyorum bir de.. içtikten sonra bir tık iyi geliyor ama sonra yine aynı.. geçmiyor geçmiyor geçmiyor. Dün yoruldum artık diye ağlıyordum.. bu gece daha iyi geçer diye umuyordum ama hala uyuyamadım.. diş etlerime kadar sızlıyor ve bütün dişlerim ağrıyor..
Gecmis olsun sizede zeytinyagini hic duymamistim onuda deneyeyim artik denemedigimiz bisey kalmadi zaten umarim hepimiz biran once iyilesiriz

İyi akşamlar hanimlar benim iki sıkıntım var bir kaç günden beri birincisi bebek sağ tarafımda toplanıp duruyor bu sancı mı oluyor yoksa başka bir şey mi doktor bilgilendirmem gerekiyor mu ama acı yok ikincisi de grip oldum maalesef burnumu açamadım bogulur gibi öksürüyorum burun akıntım bogazimda toplanıyor galiba bundan dolayı da bebeği sanki aşağıdan itiyormuşum gibi hissediyorum size böyle bir durum oluyor mu acaba her an doyurabilirsin dedikleri için korkuyorum 😭😭😭

İyi akşamlar hanimlar benim iki sıkıntım var bir kaç günden beri birincisi bebek sağ tarafımda toplanıp duruyor bu sancı mı oluyor yoksa başka bir şey mi doktor bilgilendirmem gerekiyor mu ama acı yok ikincisi de grip oldum maalesef burnumu açamadım bogulur gibi öksürüyorum burun akıntım bogazimda toplanıyor galiba bundan dolayı da bebeği sanki aşağıdan itiyormuşum gibi hissediyorum size böyle bir durum oluyor mu acaba her an doyurabilirsin dedikleri için korkuyorum 😭😭😭
Toplanirken sanci olmuomu canim boyle yukselio yukselio sonra yayilark assa dogru agri inerek gecio bu sekildeyse kasilman oluodur riskli durumun varsa bildir doktoruna sende takip et duzenli ve siddeti artiosa

Geçmiş olsun canım, benimde sağ tarafa toplaniyor sol tarafımın resmen boş olduğunu hissediyorum
Birde bugün grip oldum
Benzer durumlardayiz yani cumartesi doktora gidicem umarım ciddi bir şey yoktur

Bende bugun basladimm 😀 kac adet yiyosun gundee? Ve hangi hurmayi yiyosun. Bende acve hurmasini siparis etmistim 1 kiloo ama sanirim bunu ben bi kac gunde bitiririm tadi cok guzel 😂
Ben hurma çok seviyorum zaten günde 3-5 tane en az giyiyorum :) Tuğba kuruyemiş var bizim Burda hep ordan alırız cinsini falan tam bilmiyorum 😁

Ben de çok öksürüyorum ama daha çok sağa sola boşluklarıma ağrı giriyor. Bugün burnum daha açık geniz akıntım başladı ama yutkunurken bebeği ittirdiğime dair bir his yok. Ama benim de nefes alırken göğsümden duyabileceğim şekilde hırıltı geliyor daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım.
Günün sürprizi ise bel ağrısı adet olacakmış gibi hafif bir ağrı. Akıntı mı ne olduğunu bilmediğim bir şeyler de geliyor. Öksürürken mi oluyor çok anlamadım ama renksiz kokusuz bir ıslaklık görüyorum bu akşam başladı. Dün hastanedeydim her şey yolundaydı şimdilik takip ediyorum bakalım..

Back
X