• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canım endişelenme.benim oğlum da doğumdan sonraki gün sarılık oldu.beni emmiyordu.sürekli uyuyordu.uykuda şırıngayla mama veriyorduk uyurken besliyorduk.sarılık değeri 16.9 du doktor 17 üstü Işın yatıralım dedi.ya da bol bol yedirin sabah tekrar ölçelim dedi.eve geldik sabaha kadar uykusunda mama verdik.yedikçe kaka yaptı.kaka ve çiş yaparak atıyorlar sarılığı.ertesi sabah gittiğimizde 16,5 a düşmüştü.böyle devam edin dedi zaten düşüşe geçince bir daha çıkmazmış.tamamen düzelmesi 40 gün sürdü.yenidoğan sünneti bile yaptıramamıştık sarılıktan dolayı.kaldı ki en kötü ihtimal ışın alır.benim en yakın arkadaşımın kızı 1 hafta falan hastanede kaldı ışın aldı sonra çıktı.sarılık çoğu çocuk oluyor canım endişelenme.emmiyorsa aç kalmasın bol bol mama ver uyurken ver yedikçe düzelecek sütü bekleme
Yaa kaynanam işte mamayı şırıngayla veriyo biberonla vermiyo. Biberona alışırsa meme emmez diye saçma bir düşünce varmış onun yüzünden şırıngayla vermeye çalışıyo e şırıngayla olunca da çocuk çok fazla içemiyor işte…

Evet canım Philips avent natural marka biberonla verdim. Çok geçmiş olsun kızına inşallah en kısa zamanda düzelir sarılığı. Sarılık değeri nasıl?

Bize hip markası anne sütüne en yakın mama dediler insanın kafasını karıştırıyorlar ya hastaneden hastaneye ne kadar fark ediyor verdikleri bilgiler
Ne iyi etmişsin avent biberonları emzikleri zaten meme ucu şeklinde tasarlanmış olması en güzel yanı yaanii ama ben maddi açıdan dolayı o biberonlar çok pahalı oluyo diye ondan alamadım normal küçükten aldım

Teyzoslar bebisimi 22.37’de kucagima aldim tum kontroller yapildi cok saglikli enfeksiyona karsi antibiyotik veriliyor. Kilosu da iyiydi 2590gram. Simdi herseyin tadini cikartmaya baslayabiliriz 😍😍
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün bebeğin kilosu filan da gayet iyi maşallah 😍kendini iyi hissettiğinde ayrıntıları bekliyoruz canım 🥰

Selam kızlar hasta olanlara acil şifalar diliyorum 💐 benim de oğlum kaç gündür yüksek atesliydi, serum antibiyotik iğne ile biraz hafifledi gittiği anaokulunda tüm çocuklar öksürüyor ve ateş kusma da var , influenza oranı şu an %40 mis , oğlum tam iyileşti derken bu sefer de eşim başladı ateş titreme üşüme öksürük,test verdi ve influenza pozitif çıktı , mecbur onlara ben bakmak durumunda kalıyorum su an ister istemez stres oldum 🥺 dualarınıza bizi de ekler misiniz💐
Cok gecmis olsun canim oda ne oluoki ya yeni bi virus mu

Yaa kaynanam işte mamayı şırıngayla veriyo biberonla vermiyo. Biberona alışırsa meme emmez diye saçma bir düşünce varmış onun yüzünden şırıngayla vermeye çalışıyo e şırıngayla olunca da çocuk çok fazla içemiyor işte…
Valla canim sacmami bilemiorum ama hastanede nstye baglaninca o bekleme arasinda anlattilar emzik ve biberon vermeyin die tabi bende yine emzik veririm ama sutu biberonla vermeye daha gec baslarim die dusnuorum ilk kizimda pek umursamadim verdim bi sure sonra gogsumu hic almadi gogsume yatirinca kendini bir geriyordu bir agliyordu anlatamam sanki dayak yiyo gbi ve 3 ay gbi kisa surede birakti beni tamamen mamaya dondu bende surekli sagamadim o emmeyince gogsumde cok dayanmadi sutum cekildi.Tabi herkes ayni olacak die bisey yok biberonla vereceksen deligi zor gecenden olsun bence boyle cok akan olursa hava yutma oranida artio oda gaz yapio.Ebeler nasil izin verdiler hayret edioeum hala benim ilk kizimda bile kasikla verdirmislerdi.

Yok canım yeni değil aslında grip demek mesela geçmiş yıllarda domuz gribi diye duyulmustu, ağır seyreden grip versiyonları 🥺
Benimde gorumcem iyilesemedi birlikte yasioruz okulu burda geleli 3 aya yakin oldu ve nerdeyse 3 aydr hasta tam iyilesio gbi oluo yeniden artio baska bisey cikio dunde migdem agrio bulanio gbi demisti.

Benimde gorumcem iyilesemedi birlikte yasioruz okulu burda geleli 3 aya yakin oldu ve nerdeyse 3 aydr hasta tam iyilesio gbi oluo yeniden artio baska bisey cikio dunde migdem agrio bulanio gbi demisti.
Aynen işte böyle seyrediyor bizde de tam iyileşti diyoruz tekrar öksürük geliyor,onu atlatti diyoruz bu sefer kusma ishal karın ağrısı, oğluma da yapılmıştı test o negatif çıktı ama grip mikrobu çok yayginmis hastaneler tıklım tıklım özellikle çocuk hastalarla dolu, Allah acil şifa versin tümüne , doğmayı bekleyen bebisleri de bizi de korusun🤗

Teyzoslar bebisimi 22.37’de kucagima aldim tum kontroller yapildi cok saglikli enfeksiyona karsi antibiyotik veriliyor. Kilosu da iyiydi 2590gram. Simdi herseyin tadini cikartmaya baslayabiliriz 😍😍
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin 😍 hosgelmis minnoş, maşallah haftasına göre de iyi doğmuş :nazar:

Evet canım Philips avent natural marka biberonla verdim. Çok geçmiş olsun kızına inşallah en kısa zamanda düzelir sarılığı. Sarılık değeri nasıl?

Bize hip markası anne sütüne en yakın mama dediler insanın kafasını karıştırıyorlar ya hastaneden hastaneye ne kadar fark ediyor verdikleri bilgiler
Yoğun bakımda bize de hipp aldırmışlardı. Diğerlerinde şeker var demişlerdi

Back
X