• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Toplanirken sanci olmuomu canim boyle yukselio yukselio sonra yayilark assa dogru agri inerek gecio bu sekildeyse kasilman oluodur riskli durumun varsa bildir doktoruna sende takip et duzenli ve siddeti artiosa

İnsan bazı şeylerin acemisi olunca korkuyor canım öyle bir şey olmuyor olmuyor ya canımı yakacak bir ağrım yok sadece çok tedirginim tedirginlikle bekliyorum 😥

Geçmiş olsun canım, benimde sağ tarafa toplaniyor sol tarafımın resmen boş olduğunu hissediyorum
Birde bugün grip oldum
Benzer durumlardayiz yani cumartesi doktora gidicem umarım ciddi bir şey yoktur

Ben pazartesi günü gittim de gribi sormayı unuttum zaten ilaç vermeyeceklerini bildiğim için çok sıkıntı yapmamıştım haftaya pazartesi günü kontrolüm var nst ye o zaman gireceğim bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah ciddi bir şey yoktur

Ben de çok öksürüyorum ama daha çok sağa sola boşluklarıma ağrı giriyor. Bugün burnum daha açık geniz akıntım başladı ama yutkunurken bebeği ittirdiğime dair bir his yok. Ama benim de nefes alırken göğsümden duyabileceğim şekilde hırıltı geliyor daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım.
Günün sürprizi ise bel ağrısı adet olacakmış gibi hafif bir ağrı. Akıntı mı ne olduğunu bilmediğim bir şeyler de geliyor. Öksürürken mi oluyor çok anlamadım ama renksiz kokusuz bir ıslaklık görüyorum bu akşam başladı. Dün hastanedeydim her şey yolundaydı şimdilik takip ediyorum bakalım..

Renksiz kokusuz akıntı deyince su diyorlar ama benim de tam bildiğim bir konu değil sen içini ferah tut takibini yap benim bazen mesaneye baskı yaptığı için bebek idrar kaçırmalarım oluyor öksürürken hapşururken belki öyle bir şey de olabilir benim burnunun ikisi de tıkanıyor bazen teki açık oluyor affedersin açmak için zorlayınca bebeği itiyormuşum gibi hissediyorum hele öksürürken zaten karnım ağrıyor hafiften 😥

Ben de çok öksürüyorum ama daha çok sağa sola boşluklarıma ağrı giriyor. Bugün burnum daha açık geniz akıntım başladı ama yutkunurken bebeği ittirdiğime dair bir his yok. Ama benim de nefes alırken göğsümden duyabileceğim şekilde hırıltı geliyor daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım.
Günün sürprizi ise bel ağrısı adet olacakmış gibi hafif bir ağrı. Akıntı mı ne olduğunu bilmediğim bir şeyler de geliyor. Öksürürken mi oluyor çok anlamadım ama renksiz kokusuz bir ıslaklık görüyorum bu akşam başladı. Dün hastanedeydim her şey yolundaydı şimdilik takip ediyorum bakalım..
Geçmiş olsun canım🙏
Bel ağrısı veya adet ağrısı olabiliyor bazen ama önemli olan bence sıklığı tekrar ediyor mu onu takip et yalancı sancılar sıklaşıyor artık suyun geldiğini de sanmıyorum öksürürken idrar kaçırması olabiliyor ben de geçen hafta suyum geliyor zannetmiştim ama tabi sadece idrarımı tutamamışım🙈

Selam kızlar hasta olanlara acil şifalar diliyorum 💐 benim de oğlum kaç gündür yüksek atesliydi, serum antibiyotik iğne ile biraz hafifledi gittiği anaokulunda tüm çocuklar öksürüyor ve ateş kusma da var , influenza oranı şu an %40 mis , oğlum tam iyileşti derken bu sefer de eşim başladı ateş titreme üşüme öksürük,test verdi ve influenza pozitif çıktı , mecbur onlara ben bakmak durumunda kalıyorum su an ister istemez stres oldum 🥺 dualarınıza bizi de ekler misiniz💐

Kızlar ben de bugün kontrole gittim ve ilk kez nst'ye girdim sancım çıkmadı. Normalde bugün 34 haftalık olmuştuk bebeğim bir hafta önce geçmiş, boyu iki hafta ileride 🙈 doktorum bu haftalarda üç haftada çağırırmış ama beni 35 kabul etti sanırım çünkü ayın 30'una ve Aralık 8'e randevu al dedi. Çok şükür bebeğim baş aşağı pozisyonda şu an için normal doğum uygun. 2500 gr ve 49 cm 🧿 Minik bir basketçi doğuruyor olabilirim 😂

Ben doğurdum cumartesi günü sürpriz bir şekilde 🙏🐣

Yoyko aldım canım, evet emmediginde sağıp biberonla verdim ama giderek alışıyor 3. günümüzdü bugün sütüm de biraz çoğaldı bebek de daha iyi emiyor. Alışmaları biraz zor oluyormuş. Artık uyumak için süt stogu yapacağım 3 gündür nerdeyse hiç uyuyamadım, ben uyurken anneannesi babası besleyecek bir iki kez biraz uyuyabileyim diye. Her gün bir kere bile onlar beslese birkaç saat uyurum en azından. Cidden doğduktan sonrası zormuş ama insan adapte oluyor bir şekilde geçecek nasılsa bugünler ne yapalım o iyi olsun da💖🙏
Yaa gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün. Nasılsınız? Sen nasılsın bebiş nasıl? Nasıl sürpriz oldu yazdiysan okuyamadım.
Şimdi geriye dönüp meraktan okudum hızlı hızlı 😬 kontrole gitmesen evde doguracakmişsin minnoşu. Artık bundan sonrası başka bir macera🥰

Son düzenleme:
Yaa gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün. Nasılsınız? Sen nasılsın bebiş nasıl? Nasıl sürpriz oldu yazdiysan okuyamadım.
Şimdi geriye dönüp meraktan okudum hızlı hızlı 😬 kontrole gitmesen evde doguracakmişsin minnoşu. Artık bundan sonrası başka bir macera🥰
Kesinlikle evde doğuracak potansiyel varmış bende. Çok büyük badire atlattık zaten hastanemiz Kadıköy'de ve o gün akşam 5te fener maçı vardı yollar çok kötüydü öğleden sonra. Benim sabah hiç sancım yoktu zaten açılma iyice artınca sancilanacaktim ve maç zamani Avrupa yakasından Kadıköy'de doğuma yetişmeye çalışacaktık eğer kontrolüm olmasaydı. Allah korudu gerçekten. Bebiş iyi çok şükür hala alışma sürecindeyiz ama giderek daha iyi oluyor. Ben çok yorgun ve uykusuzum günlerdir 1.5 saati geçen uykum yok ama yine de bir şekilde dayanıyor insan.

Geçmiş olsun canım🙏
Bel ağrısı veya adet ağrısı olabiliyor bazen ama önemli olan bence sıklığı tekrar ediyor mu onu takip et yalancı sancılar sıklaşıyor artık suyun geldiğini de sanmıyorum öksürürken idrar kaçırması olabiliyor ben de geçen hafta suyum geliyor zannetmiştim ama tabi sadece idrarımı tutamamışım🙈
Yatınca dinlenince geçti ağrı ama ıslaklık hissettiğimde uzun süre öksürmemiştim. Neyse devam etmiyor şu an.. rahatladım. Hırlaya hırlaya uyuyacağım şimdi 😂

Teyzoslar bebisimi 22.37’de kucagima aldim tum kontroller yapildi cok saglikli enfeksiyona karsi antibiyotik veriliyor. Kilosu da iyiydi 2590gram. Simdi herseyin tadini cikartmaya baslayabiliriz 😍😍
Tebrikler.. önünüzde beraber geçireceğiniz, sağlıklı upuzun ve mutlu anlarla dolu bir ömür var artık. Tadını çıkarma zamanı 💕

Selam kızlar hasta olanlara acil şifalar diliyorum 💐 benim de oğlum kaç gündür yüksek atesliydi, serum antibiyotik iğne ile biraz hafifledi gittiği anaokulunda tüm çocuklar öksürüyor ve ateş kusma da var , influenza oranı şu an %40 mis , oğlum tam iyileşti derken bu sefer de eşim başladı ateş titreme üşüme öksürük,test verdi ve influenza pozitif çıktı , mecbur onlara ben bakmak durumunda kalıyorum su an ister istemez stres oldum 🥺 dualarınıza bizi de ekler misiniz💐
Geçmiş olsun umarım bir an önce evde hasta kalmaz ve sen de sağlıkla bu süreci geride bırakırsın

Ayy bir bebiş daha 😍😍 Allah analı babalı büyütsün canım 🥰🥰 müsait olunca detay isteriz 🙈
Cok tesekkurler ❤️
Aynen bi kendime geleyim anlaticam 😬
Tebrikler.. önünüzde beraber geçireceğiniz, sağlıklı upuzun ve mutlu anlarla dolu bir ömür var artık. Tadını çıkarma zamanı 💕
Tesekkurler canim 😍

Darisi diger hamislere saglikla alin bebislerinizi kucaginiza ❤️

Teyzoslar bebisimi 22.37’de kucagima aldim tum kontroller yapildi cok saglikli enfeksiyona karsi antibiyotik veriliyor. Kilosu da iyiydi 2590gram. Simdi herseyin tadini cikartmaya baslayabiliriz 😍😍
Yaa hoşgelmiş kuzummmmm. Sağlıkla büyüt canım 😇🐣🐣🐣 kaç haftalık oldu

Back
X