• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Biberonla veriyorum canım hemşireye sordum öyle bir şey olmaz dedi bilmiyorum herkes farklı bir şey söylüyor ama şöyle oluyor 7-8 kere emiyorsa 1-2 kere biberonla veriyoruzdur maksimum. Bazen çok huysuz oluyor acıkıyor ama emmek istemeyebiliyor o zaman veriyoruz. Sonraki postada da hiçbir şey yokmuş gibi normal emiyor. Sanırım arada yoruluyor bilmiyorum ama genel olarak güzel emiyor yine
Canımmm biberon ne marka set olarak mı aldın? Ben hala biberon almadım araştırıyorum hep birseyler çıkıyor bari gerçekten kullanan birininkini alayım 🥰

36 dan merhaba kızlar. 2 gündür tüm vücudumda kaşıntı var deli gibi kaşınıyorum. Cildimde görünürde bısey yok sadece kuru kaşıntı çıldırmak üzereyim. Az önce kan verdim bakalım. Benim gibi olan var mı varsa ne çözüm buldunuz ılık duş alıyorum vucuduma zeytinyağı suruyorum ama çare olmadı

Canımmm biberon ne marka set olarak mı aldın? Ben hala biberon almadım araştırıyorum hep birseyler çıkıyor bari gerçekten kullanan birininkini alayım 🥰
Philips avent natural aldım canım, aslında lansinohun ikili bir seti vardı onu da almıştım ama benim pompam Philips avent olduğu için onu kullanıyorum hem sagarken hem verdiğim zaman. Bunu çok kolay tuttuğu için diğer biberonlari henüz denemedim.

36 dan merhaba kızlar. 2 gündür tüm vücudumda kaşıntı var deli gibi kaşınıyorum. Cildimde görünürde bısey yok sadece kuru kaşıntı çıldırmak üzereyim. Az önce kan verdim bakalım. Benim gibi olan var mı varsa ne çözüm buldunuz ılık duş alıyorum vucuduma zeytinyağı suruyorum ama çare olmadı
Canım sanırım senin kaşıntı sebebin gebelik kolestazı denilen bi durum olabilir belki , bu ara kağan kocatepe videoları izliyorum orada denk gelmiştim, sende izle bi istersen neler yapılmalı söylüyor

Hala doğum yapmayan hamişlerime sesleniyorum günde iki tane haşlanmış yumurta bebeğe çok kilo aldırıyomuş haberiniz olsun ben yemek seçip çoğu şeyi yiyemeyen kahvaltı dahi yapmayan birisi olduğum için çocuğu iyi besleyememişim o psikolojiye çok soktular beni 2750 doğdu ve bugün tartıldığında 2740 dı o yüzden bol bol hailanmış yumurta falan yiyin benim gibi olmayın çoğu faydalı şeyleri yiyin ona kiloyu aldırın
Ben coronadan sonra yumurta yiyemiyorum 1 senedirr, bende muz ve ceviz kasar yiyorum her gun hemen hemen. Kilo aldirdirdimi bilmiyorum ama onde gidiyo kilosuu. Cogu kisi birazda genetik diyorlar

Ürün bu canım 😍

Ben kendi sitesinde sipariş vermiştim, sonra n11 de de sattığını gördüm. Kupon vs varsa kullanabilirsin
canım çok teşekkür ederim :KK200:

Şahane bir haber. Tebrik ederim canım 👏👏👏

hayırlı olsun, evet çalışabilir raporu alıp 37 de ayrılırsan 3 haftanı doğum sonrasına aktarabilirsin

Hayırlı olsun canım nasıl güzel bir haber bu böyle :KK200: hemen başlatacaklar mı ki? Eğer öyleyse rapor alıp aktarabilirsin kalan günleri
Tesekkurler canlarim Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Kazanmİstim haber bekliordum sorusturma kismindaydi bugun cagirdilar girisim falan yapildi yarin basliyorum.Ama ordaki gorevli 32 haftalikken rapor alman gerekiyordu almadigin icin sonrasina aktarilmio dedi ya gelip calisacaksin yada dilekce yazip izne ayrilacaksin dedi.Calissamda sonraya aktarilmayacakmis.

Biberonla veriyorum canım hemşireye sordum öyle bir şey olmaz dedi bilmiyorum herkes farklı bir şey söylüyor ama şöyle oluyor 7-8 kere emiyorsa 1-2 kere biberonla veriyoruzdur maksimum. Bazen çok huysuz oluyor acıkıyor ama emmek istemeyebiliyor o zaman veriyoruz. Sonraki postada da hiçbir şey yokmuş gibi normal emiyor. Sanırım arada yoruluyor bilmiyorum ama genel olarak güzel emiyor yine
her bebeğin kendine göre bir karakteri var işte , sağlıkla büyüsün annesi , çok teşekkür ederim cevabın için kuzum:KK200:

pompa kullanan ve sağım yapan arkadaşlar. Benim sürekli tıkanmam oluyor. Lansinoh kullanıyorum ama acil durumlar iÇin mochi almıştım. Dün sıcak duşta mochiyi takıp masaj yaptım kolay açıldı. Bir de mochide bir kapak var sütün dökülmesini engelliyor. O aynı zamanda göğüs ucu vakumlamaya yatıyormuş. Lazım olan olursa bu bilgi de burada dursun. Seviliyorsunuz
Ay çok iyi oldu bu bilgi benim için almıştım bende mochi teşekkür ederim 🌸

Tesekkurler canlarim Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Kazanmİstim haber bekliordum sorusturma kismindaydi bugun cagirdilar girisim falan yapildi yarin basliyorum.Ama ordaki gorevli 32 haftalikken rapor alman gerekiyordu almadigin icin sonrasina aktarilmio dedi ya gelip calisacaksin yada dilekce yazip izne ayrilacaksin dedi.Calissamda sonraya aktarilmayacakmis.
öyle saçma şey mi olurmuş 32 de atanmış olsaydınız o zaman verirdiniz evrağı siz çalışabilir raporu alıp bi dilekçe ile çalışacağınız yere verin o zaman daha net bilgi alırsınız
hayırlı olsun bu arada

Back
X