- 23 Ekim 2022
- 57
- 71
- 3
- 41
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #28.981
Nasıl oldun6z durumunuz nasıl merak ettim. Bendede 12. Hactada çentik farkedikdi. Kan sulandırı ine ve asprin kullanıyorum. Erken olduğu için sona doğru gidebilirmiyimbilmiyorum. Sizde ne zaman belli olmuştu çentik acabaMerhabalar,
Bir başlık altında mesajınızı gördüm size yazmak istedim. Aslında ufak bir umut arayışındayım çok zor süreçlerden geçtim ben de. 2 bebeğimi gelişme geriliği nedeniyle kaybettim genetik problemleri yoktu rahim damarlarının ikisinde de çentik olduğu için bebeklerde gelişim geriliği oldu. İlk bebeğimde 32. haftada ölü doğum gerçekleşti. İkinci bebeğim yakın takiple 28+6'ya kadar gelebildi prematüre doğdu fakat 21 günlükken kaybettik tüp bebekti. Şimdi doğal yollardan yine hamileyim henüz 10 haftalık ama yine gelişim geriliği olacak diye çok korkuyorum önlemler alınıyor alınacak ama insan yine de bir umut arıyor benzer şeyleri yaşayanlardan güzel haberler umut verici şeyler duymak istiyor. Sizin de kayıplarınız olmuş başınız sağolsun inşallah allah bebeğinize sağ salim kavuşmayı nasip eder dualarım sizinle. Şuan hamilelikte hafta olarak epey ilerlemişsiniz sanırım. çentik olduğunu belirttiğiniz için sormak istedim sizin gebeliklerinizde de gelişim geriliği var mıydı