2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Nasıl oldun6z durumunuz nasıl merak ettim. Bendede 12. Hactada çentik farkedikdi. Kan sulandırı ine ve asprin kullanıyorum. Erken olduğu için sona doğru gidebilirmiyimbilmiyorum. Sizde ne zaman belli olmuştu çentik acaba

Arkadaslar marhaba cok fena üşütmusum boğaz ağrisi öksuruk halsizlik öksurmekten karnim aciyo yeşil balgam geliyor doktorumda sadece pastil kullan dedi soguk alginligi yaşayip doktoru ilaç tavsiye eden var mi acaba
Ben bugün kbb ye gittim canım yeşil balgam ve sümükten.bütün sinüslerim dolmuş, boğaz ve kulak kırmızı hemen antibiyotik yazdı.zaten sürünüyordum 4 gündür geçmeyince gittim.doktoruma da danıştım içebilirsin dedi başladım.geçecek gibi değildi benimki artık kulağım dişlerim gözlerim ağrımaya başlamıştı sol tarafta

Ben igneyi birakmiorum canim dogumdan sonrada bi sure kullaniorum hatta.Buaralar gerci pek duzenli vurundugumda soylenemez.Progestani 35 yada 36 haftalik olunca birakiorum sadece
Doğumdan bir gün önce bile mi birakmamistiniz ilkinde? Genelde biraktirip ďogumdan sonra bir süre devam ettiriyorlar ama

Yelek sevmiyorum canım ya ondan şal aldım aslında ama koyayım yine de nasılsa çantada gidecek battaniye de bir tane daha penye koyayım o zaman

Günaydın canım, benimde ikinci sezaryen ve bu aralar geceleri hep aklıma gelen ya doğum başlarsa kızımı ne yapacağım. Yaşadığım yerde akrabamız yok çünkü, bir tek eltimler var ama oda bu zamana kadar arayıp sormadığı için çok kızgınım, o yüzden gece başlamasın doğum diye dua ede ede uyuyorum

Kaç yaşında kızın? Benim ki 3.5 yaşında. Bugüne kadar gece hiç ayrı kalmadık. Burda sezaryen de 2 gece kalınıyor. Nasıl idare edeceğiz bilmiyorum

Aynı şeyi ben de düşünüyorum.evde oğlum var.gece suyum falan gelirse nasıl hastaneye gidicez diye.artık onu da uyandırıp götürcez mecbur.önce beni hastaneye bırakırlar sonra eşim çocuğu alıp annesine bırakır

Kaç yaşında kızın? Benim ki 3.5 yaşında. Bugüne kadar gece hiç ayrı kalmadık. Burda sezaryen de 2 gece kalınıyor. Nasıl idare edeceğiz bilmiyorum
Ben işim dolayısıyla Çok şehir dışına çıkıyorum.ilk kez oğlum 2,5 yaşındayken çıkmıştım.babası çocuğu da alıp annesine gitmişti.kendisi hayatta bakamaz çünkü.birde hamileliğin başlarında ameliyat oldum yanımda eşim kaldı.mecbur oğlum babanesinde kaldı ilk defa gece bizsiz.sıkıntı olmamış.yine öyle yapacağız heralde.kendisi de hastanede kalmak istiyor hastane izin verirse o da olabilir bakalım

Haftanda müsait aslında 38in içindesin hastanede bu kadar kalmak insanı sıkıyor eşine söyle kaçırsın seni hastaneden

Doğum için ne zaman gelecekler canım yanınıza

5 yaşında benimkide, bizde daha hiç ayrı kalmadık geceleri, aslında durur bensiz onu dert etmiyorum ama acil durumda nasıl yaparız, gece gece çocuğu uykusundan kaldırıp yanımızda sürüklemek beni korkutuyor
Bizde artık aynı şeyi yapıcaz veya ev sahibim üst katta oturuyor aile gibi olduk aslında gece uyandırıp ona bırakırız diyorum kendi kendime, kayınvalidem 1 saat mesafede bize çünkü
Doğum için ne zaman gelecekler canım yanınıza
Annem çalışıyor canım ananem gelecek doğuma, oda şuan dayımın kızlarına baktığı için planlanan günden 1 gün önce ancak gelebilecek, kayınvalidem daha yaşlı kendi zor yürüyor hastanede yapamaz o yüzden

Kızlar size bir şey soracağım. Ben dünden beri öksürmeye başladım. Fakat bugün mide bulanması ve baş dönmesi de başladı. Şekerim normal tansiyonum normal. Öksürükte hiç mide bulantısı olacağını düşünmem normalde. Böyle bir şey yaşayan var mı daha önce?

Babaannesi yakınsa acil Bi durumda hemen gelebilir aslında çocuğun duzenide değişmemiş olur
Acil bir durum olmaz inşallah. Öyle Bi durumda ya ev sahibine bırakırsınız ya da yanınızda götürürsün.

Benim yakında annem ablam var eşimin kardeşi var. Acil durumda gelebilecek insanlar var çok şükür bunu sıkıntı etmiyorum. Ama işte gece bensiz kalmaz uyumaz nasıl olacak bilemiyorum

Canım benim silikon meme ucuna hiç ihtiyacım olmadı kişiden kişiye değişiyor demek ki. Benim söyleyebileceğim eğer meme ucunu çekemiyorsa 1-2 dk göğüs pompası ile göğsü uyarıp öyle emzirmeye çalışmak hem sütü de daha kolay çekiyor ben öyle denedim çok faydası oldu. Mama kesinlikle vermeyin demediler bana ama anne sütü geliyorken mama vermemek lazımmış benim az az geliyordu ilk önce şimdi çok şükür çok daha iyi. Bir de emzirdikten sonra emdi diye bırakmadım ben 1 saat pompa ile sağdım kaç kez. Zaten çocuk yarım saatte anca emiyor, 1saat ben sagmaya çalışıyorum falan çok yorucu oldu biraz böyle devam etmek ama hem emzirip hem saginca süt çok arttı. Örnek vereyim tek seferde içeceği sütü 2 göğüsten 1 saatte çıkartırken dün 20dakikada tek göğüsten 2 seferlik süt çıkardım. Sürekli sağmani tavsiye ederim biz hiç mama vermedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…