- 25 Şubat 2016
- 7.543
- 11.892
- 248
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #29.021
Canımmm biberon ne marka set olarak mı aldın? Ben hala biberon almadım araştırıyorum hep birseyler çıkıyor bari gerçekten kullanan birininkini alayımBiberonla veriyorum canım hemşireye sordum öyle bir şey olmaz dedi bilmiyorum herkes farklı bir şey söylüyor ama şöyle oluyor 7-8 kere emiyorsa 1-2 kere biberonla veriyoruzdur maksimum. Bazen çok huysuz oluyor acıkıyor ama emmek istemeyebiliyor o zaman veriyoruz. Sonraki postada da hiçbir şey yokmuş gibi normal emiyor. Sanırım arada yoruluyor bilmiyorum ama genel olarak güzel emiyor yine
Şahane bir haber. Tebrik ederim canımAn itibariyle memur oldumSimdi size sorum 33+4umya calisabilir raporu alip dogum sonrasina ekletemiyormuyum
Çok çok güzel olmuş sağlıkla mutlulukla kullansın miniğin
hayırlı olsun, evet çalışabilir raporu alıp 37 de ayrılırsan 3 haftanı doğum sonrasına aktarabilirsinAn itibariyle memur oldumSimdi size sorum 33+4umya calisabilir raporu alip dogum sonrasina ekletemiyormuyum
Philips avent natural aldım canım, aslında lansinohun ikili bir seti vardı onu da almıştım ama benim pompam Philips avent olduğu için onu kullanıyorum hem sagarken hem verdiğim zaman. Bunu çok kolay tuttuğu için diğer biberonlari henüz denemedim.Canımmm biberon ne marka set olarak mı aldın? Ben hala biberon almadım araştırıyorum hep birseyler çıkıyor bari gerçekten kullanan birininkini alayım
Canım sanırım senin kaşıntı sebebin gebelik kolestazı denilen bi durum olabilir belki , bu ara kağan kocatepe videoları izliyorum orada denk gelmiştim, sende izle bi istersen neler yapılmalı söylüyor36 dan merhaba kızlar. 2 gündür tüm vücudumda kaşıntı var deli gibi kaşınıyorum. Cildimde görünürde bısey yok sadece kuru kaşıntı çıldırmak üzereyim. Az önce kan verdim bakalım. Benim gibi olan var mı varsa ne çözüm buldunuz ılık duş alıyorum vucuduma zeytinyağı suruyorum ama çare olmadı
Hayırlı olsun canım nasıl güzel bir haber bu böyleAn itibariyle memur oldumSimdi size sorum 33+4umya calisabilir raporu alip dogum sonrasina ekletemiyormuyum
Hayır canım özel hastane. Devlette nasil oluyor benim de fikrim yok.Gittiğiniz doktor devlette mi acaba? Devlet hastanesinde sezeryan için gün veriyolar mı yoksa doğum başlayınca, acil durum olunca mı alıyorlar? Hiç bilmiyorum da merak ettim.
Ben coronadan sonra yumurta yiyemiyorum 1 senedirr, bende muz ve ceviz kasar yiyorum her gun hemen hemen. Kilo aldirdirdimi bilmiyorum ama onde gidiyo kilosuu. Cogu kisi birazda genetik diyorlarHala doğum yapmayan hamişlerime sesleniyorum günde iki tane haşlanmış yumurta bebeğe çok kilo aldırıyomuş haberiniz olsun ben yemek seçip çoğu şeyi yiyemeyen kahvaltı dahi yapmayan birisi olduğum için çocuğu iyi besleyememişim o psikolojiye çok soktular beni 2750 doğdu ve bugün tartıldığında 2740 dı o yüzden bol bol hailanmış yumurta falan yiyin benim gibi olmayın çoğu faydalı şeyleri yiyin ona kiloyu aldırın
canım çok teşekkür ederimSuluboya Hayvanlar 3'Lü Çocuk Odası Kanvas Poster Fiyatları ve Özellikleri
Suluboya Hayvanlar 3'Lü Çocuk Odası Kanvas Poster en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Ürün bu canım
Ben kendi sitesinde sipariş vermiştim, sonra n11 de de sattığını gördüm. Kupon vs varsa kullanabilirsin
Suluboya Hayvanlar 3'Lü Çocuk Odası Kanvas Poster - 338.98 TL + KDV
Suluboya Hayvanlar 3'Lü Çocuk Odası Kanvas Poster Ürün kodu: LKP0008Ürünlerimizi, yüksek çözünürlükte %100 pamuklu güzel sanatlar tuvaline baskı yapıyoruz.,www.lismokids.com
Şahane bir haber. Tebrik ederim canım
hayırlı olsun, evet çalışabilir raporu alıp 37 de ayrılırsan 3 haftanı doğum sonrasına aktarabilirsin
Tesekkurler canlarim Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Kazanmİstim haber bekliordum sorusturma kismindaydi bugun cagirdilar girisim falan yapildi yarin basliyorum.Ama ordaki gorevli 32 haftalikken rapor alman gerekiyordu almadigin icin sonrasina aktarilmio dedi ya gelip calisacaksin yada dilekce yazip izne ayrilacaksin dedi.Calissamda sonraya aktarilmayacakmis.Hayırlı olsun canım nasıl güzel bir haber bu böylehemen başlatacaklar mı ki? Eğer öyleyse rapor alıp aktarabilirsin kalan günleri
her bebeğin kendine göre bir karakteri var işte , sağlıkla büyüsün annesi , çok teşekkür ederim cevabın için kuzumBiberonla veriyorum canım hemşireye sordum öyle bir şey olmaz dedi bilmiyorum herkes farklı bir şey söylüyor ama şöyle oluyor 7-8 kere emiyorsa 1-2 kere biberonla veriyoruzdur maksimum. Bazen çok huysuz oluyor acıkıyor ama emmek istemeyebiliyor o zaman veriyoruz. Sonraki postada da hiçbir şey yokmuş gibi normal emiyor. Sanırım arada yoruluyor bilmiyorum ama genel olarak güzel emiyor yine
Çok tatlı bi oda olmuş ferah tertemiz
Ay çok iyi oldu bu bilgi benim için almıştım bende mochi teşekkür ederimpompa kullanan ve sağım yapan arkadaşlar. Benim sürekli tıkanmam oluyor. Lansinoh kullanıyorum ama acil durumlar iÇin mochi almıştım. Dün sıcak duşta mochiyi takıp masaj yaptım kolay açıldı. Bir de mochide bir kapak var sütün dökülmesini engelliyor. O aynı zamanda göğüs ucu vakumlamaya yatıyormuş. Lazım olan olursa bu bilgi de burada dursun. Seviliyorsunuz
öyle saçma şey mi olurmuş 32 de atanmış olsaydınız o zaman verirdiniz evrağı siz çalışabilir raporu alıp bi dilekçe ile çalışacağınız yere verin o zaman daha net bilgi alırsınızTesekkurler canlarim Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Kazanmİstim haber bekliordum sorusturma kismindaydi bugun cagirdilar girisim falan yapildi yarin basliyorum.Ama ordaki gorevli 32 haftalikken rapor alman gerekiyordu almadigin icin sonrasina aktarilmio dedi ya gelip calisacaksin yada dilekce yazip izne ayrilacaksin dedi.Calissamda sonraya aktarilmayacakmis.
Ben bilmiyordum ki oyle olacagini ise baslayip alinio die biliyordum doktor hani isemi baslamissinki ne raporu der die dusunmustumCandysisters canım 32 de almadıysan çalışamazsın diye biliyorum, keşke çağırılabileceğini hesap edip raporunu alsaydın zamanında
Ben simdi direk izne mi ayriliyorum ozamanCandysisters canım 32 de almadıysan çalışamazsın diye biliyorum, keşke çağırılabileceğini hesap edip raporunu alsaydın zamanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?