- 8 Kasım 2021
- 969
- 1.714
- 63
- 30
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.941
Ben de de özellikle akşamları geceleri uyuyamıyorum ya şuan da çok kötüyüm sanki işit gide ağrısı artıyorBu bende günde 20 kere falan oluyor
Rapor alırsan izinden düşer diye biliyorum benArkadaşlar 32+ 0da çalışabilir raporu aldım.su an 35+4 teyim. Öğretmenim son haftayı beş gün sağlık ocağından rapor alsam olur mu ki böylece 37+0 a kadar izne çıkmamış olur muyum? Yoksa bu rapor da izinden düşer mi?
Öyle çok ağrı hissetmiyorum ama baya toplanıyor. Doktor dinleme ağrıları doğurursan zaten alırız dedi. Bebek aşağıda değilmiş.Ben de de özellikle akşamları geceleri uyuyamıyorum ya şuan da çok kötüyüm sanki işit gide ağrısı artıyor
TabiTeşekkür ederim, doğum tarihlerimiz de aynı sizinle buraya da yazarsanız çok sevinirim
Benim de 38+5 e denk geliyor dediği tarihSezeryanda 39 haftanın dolması bekliyorum diyen doktoru olan var mı? Bana çok ilginç geldi. 39 dolması demek beklenen doğum tarihi ile aynı neredeyse. İyi mi kötü mü bilemedim.
Benim kız da 35+6da 2700 Gr olmuştu daha ancaAboov benim bebe obez o zamanbenimkine de doktor iri diyor ben normaldir sanıyordum geçen hafta yani 35+2de 3070 gramdı
bende aynı durumdayım 10 gündür pastille idare ediyorum ıhlamur limon mandalina falanArkadaslar marhaba cok fena üşütmusum boğaz ağrisi öksuruk halsizlik öksurmekten karnim aciyo yeşil balgam geliyor doktorumda sadece pastil kullan dedi soguk alginligi yaşayip doktoru ilaç tavsiye eden var mi acaba
Üzülmeyin kızlar sonra kendi kendine çalışmaya başladı cinliKızımın kıyafetlerini ütüleyeyim aradan çıksın dedim bir tane badi ütüledim ütü bozuldu Allah'ım şaka gibi
Valla yenidoğan kıyafetleri çok giydiremicem ona azcık üzülüyorum ama tabiki önemli değil sağlıklı olsunlar yeterkiBenim kız da 35+6da 2700 Gr olmuştu daha ancaönceden haftasından ilerde gidiyordu şimdi tam haftası ile uyumlu diyor, maşallah sizin bebisler doğunca ele avuca gelecek iyice
Yaa 3-6 aylık kıyafetler daha şekerValla yenidoğan kıyafetleri çok giydiremicem ona azcık üzülüyorum ama tabiki önemli değil sağlıklı olsunlar yeterki
Benim sk sk oluo canim bazen 6 dkkda 4 kere pes pese oldugu bile oluyor ben artik takmiorumda saymiorumdaBende de bugün 2 kere kasılma oldu yani bebek bi bölgede sertleşti 10 saniye falan sonra düzeldi.gün içinde hiç 2 kere olmamıştı.hemen pozisyon değiştirdim takip ediyorum 1,5 saat oldu bir daha olmadı.pozisyondan oldu galiba anlamadım.sizin gün içerisinde kaç kere oluyor sertleşme.sıklaşırsa doktora haber vericem
Cok gecmis olsun sizede bende ihlamur içtim bal zencefil karabiber herseyi yaptim ama geçmiyor bir türlü baş agrisi icinde parol kullandim zararsiz icilebilir denmistibende aynı durumdayım 10 gündür pastille idare ediyorum ıhlamur limon mandalina falan
ayvayı kaynatıp suyunu içtim sonra da pişmiş ayvalaro yedim o biraz iyi geldi
dr a gitmedim ama zaten gitsemde farketmeyecekmiş baksanıza
hepsini bende denedim ama olmuyor bir de buna geceleri boğulurcasına öksürme eklendir uyku falan kalmadı inşallah sizde olmaz bir an önce iyileşirsinizCok gecmis olsun sizede bende ihlamur içtim bal zencefil karabiber herseyi yaptim ama geçmiyor bir türlü baş agrisi icinde parol kullandim zararsiz icilebilir denmisti
Ben de bir yerde öyle okudum ama şöyle düşünelim diyelim ki grip oldum illa ise mi gideceğim yani o üç beş gün dinlenip geri donebilirim yani. Saçma bir şey olmuş ya çalışacaksın ya da ayrılacaksın.Rapor alırsan izinden düşer diye biliyorum ben
Rapor analık izninden düşüyor bilginiz olsun.Arkadaşlar 32+ 0da çalışabilir raporu aldım.su an 35+4 teyim. Öğretmenim son haftayı beş gün sağlık ocağından rapor alsam olur mu ki böylece 37+0 a kadar izne çıkmamış olur muyum? Yoksa bu rapor da izinden düşer mi?
Ben doğurdum cumartesi günü sürpriz bir şekildeSelam kızlar nasılsınız? Çarşambadan beri okuyamadım doğuran var mı?
Yoyko aldım canım, evet emmediginde sağıp biberonla verdim ama giderek alışıyor 3. günümüzdü bugün sütüm de biraz çoğaldı bebek de daha iyi emiyor. Alışmaları biraz zor oluyormuş. Artık uyumak için süt stogu yapacağım 3 gündür nerdeyse hiç uyuyamadım, ben uyurken anneannesi babası besleyecek bir iki kez biraz uyuyabileyim diye. Her gün bir kere bile onlar beslese birkaç saat uyurum en azından. Cidden doğduktan sonrası zormuş ama insan adapte oluyor bir şekilde geçecek nasılsa bugünler ne yapalım o iyi olsun daCnm otomatik ana kucağı hangisini aldın markası nedir .birde bebek emmezse sağılan sütü biberonlamı verdin
32 den sonra aldığınız gün kadar analık izninizden düşüyor maalesef.Arkadaşlar 32+ 0da çalışabilir raporu aldım.su an 35+4 teyim. Öğretmenim son haftayı beş gün sağlık ocağından rapor alsam olur mu ki böylece 37+0 a kadar izne çıkmamış olur muyum? Yoksa bu rapor da izinden düşer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?