2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
uyuyamayanlar burdamiii ayaklarim yine uyusmaya basladi ya, bayadir magnezyum almiyordum, sanirim tekrar almam lazim
Öyle bir problemin varsa bence doğuma kadar bırakma. Geceleri sırayla bacaklarıma kramp gidiyordu, sürekli kramp girecek hissi vardı bacağımda. Sonra baktım dişim kırıldı kendi kendine. Şu an nbl'nin osteo takviyesini kullanıyorum içinde hem kalsiyum hem de magnezyum var çok rahatım.

İnşallah acil bir durum yaşanmaz planlı olur canım en kötü kızını da yanınızda götüreceksiniz ya da bırakabileceğin bir arkadaşın komşun varsa o daha iyi olur tabi

Ne güzel canım en azından akrabanız var onlar onu oyalarlar bir şekilde
İnşallah acil bir durum yaşanmaz planlı olur canım en kötü kızını da yanınızda götüreceksiniz ya da bırakabileceğin bir arkadaşın komşun varsa o daha iyi olur tabi
İnşallah canım, inşallah hiç birimiz bu yollarda eğlenmeden kucağımıza alalım bebişlerimizi

Kilo genetik bir şey ve bizim yediklerimizle onu etkilememiz çok çok zor. Maksimum %10 fark artırılabilir. Kaldı ki 36.haftayi doldurup doğdu ikimizin de bebeği 2750 kilosu gayet iyi, benim kızım da 2780 doğdu. Vaktinde doğsa ikisi de 3 kiloyu geçerdi. Kimseyi dinleme bu konuda senin stres yapman hem sütü hem bebeği etkiler şu an.
Ben zaten sürekli emziriyorum şu an canım, sütü emzirdikten sonra sağıyorum yani direkt onu emsin diye sağmıyorum aslında ama en azından günde 1 kez o şekilde verirsek birkaç saat uyuyabilirim. Emzirirken uyuyakalmak çok tehikeliymiş yok efendim boğulan çocuklar varmış falan çok korkuttular beni öyle. Bir de maşallah kızım hem beni hem biberonu emebiliyor şu an çekme sıkıntısı yok sütü. Birkaç kez çok ağladı emmek asla istemedi çok uğraştım o zaman zorda kaldık dolaptan sütü ısıtıp verdim anında uyudu, içim de rahat oluyor kenarda bulununca. Sarılık için de baktılar 2 kez yokmuş çok şükür.

pompa kullanan ve sağım yapan arkadaşlar. Benim sürekli tıkanmam oluyor. Lansinoh kullanıyorum ama acil durumlar iÇin mochi almıştım. Dün sıcak duşta mochiyi takıp masaj yaptım kolay açıldı. Bir de mochide bir kapak var sütün dökülmesini engelliyor. O aynı zamanda göğüs ucu vakumlamaya yatıyormuş. Lazım olan olursa bu bilgi de burada dursun. Seviliyorsunuz

Tecrübeli annemiz iyi ki varsın

Sadece mochiyi almıştım bende. Çok faydalı bilgi oldu canım. Peki normal pompa almak şart mı sizce? İşe başlamama yakın profesyonel sağım makinası kiralarım diye düşünmüştüm.

canım çok teşekkür ederim kendi adıma , böyle tecrübelerin çok faydası oluyor
peki hangi mamayı tercih ettin canım , aslında hastane çantasına bile koymak lazım
bir de memeucu silikon bende aldım iki tane farklı marka
sen hangisini aldın ?

bu illet salgın böyle yapıyor bu boğaz akıntısı öksürük falan mide bulantısı da yapıyor

kuzum sağdığın sütleri biberonla mı veriyorsun ? benim korktuğum şey meme reddi olurmu diye , sen nasıl yapıyorsun öğreneyim şimdiden

yaa odasına bayıldım annesii , sağlıkla büyüsün içinde , duvardaki tablolar çok güzel nereden aldın canım bizlere de fikir olur belki

Ürün bu canım

Ben kendi sitesinde sipariş vermiştim, sonra n11 de de sattığını gördüm. Kupon vs varsa kullanabilirsin

kuzum sağdığın sütleri biberonla mı veriyorsun ? benim korktuğum şey meme reddi olurmu diye , sen nasıl yapıyorsun öğreneyim şimdiden
Biberonla veriyorum canım hemşireye sordum öyle bir şey olmaz dedi bilmiyorum herkes farklı bir şey söylüyor ama şöyle oluyor 7-8 kere emiyorsa 1-2 kere biberonla veriyoruzdur maksimum. Bazen çok huysuz oluyor acıkıyor ama emmek istemeyebiliyor o zaman veriyoruz. Sonraki postada da hiçbir şey yokmuş gibi normal emiyor. Sanırım arada yoruluyor bilmiyorum ama genel olarak güzel emiyor yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…