• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
bende aşılara nedense hiç güvenemiyorum kızlar artık

Ömrü boyunca düşük tansiyonu olan annem corona aşısından sonra yüksek tansiyonla uğraşıyor ilaç kullanmak zorunda yani kesinlikle aşılar hiç masum değil
Belki suan cogu kisi bana tuhaf bakicaktir ama ben cocuguma asi bile yaptirmayi dusunmuyorum ☹️ Guvenemiyorum bu dunyaya artik, donen oyunlara istedikleri dunya hayatina. Cok arastirdim hala arastiriyorum ama bilmiyorum 🥺

Günaydın kızlar bugın kontrol vardı. Çatı muayenesi oldum. Bebek çok iri değil gelirse eğer normal doğum yaptırırz sana dedi. Onun dışında 22 ya da 23 ü sezeryan planlayacağız. Perşembe tekrar çağırdı o gün netleşecek. Belki o güne kadar kendi gelir :) geceleri aşırı sancım oluyor. Doktorum olacak artık dedi, heyecanla bekliyorum son bir hafta ❤️
Ayy az kalmiss 😍 hayirlisiyla sagliklaa kucagina alirsin insaAllah 🤲🏻 Pek iri degil dedikleri nekadar acabaa merak ettim 😁

Kızlar hayattım boyınca hep kolay tuvalete çıktım, hamilelik başında biraz vardı kabızlık şu an yok. Ama az önce tuvalette makatta elime küçük et parçası geldi. Basur yani. Şok oldum. Ikınma yapmıyorum halbuki. Ağrı da yok. Neden oldu şimdi bu nasıl geçer. Doğum sonrası gider mi kendiliğinden. Alla alla🤦‍♀️

bide baş aşağı dönmüş dedi , vurup duruyor vajinal doğmak istiyor dedi , amanııın dedim bende , belki de demiştir bu fazla durmaz diye :KK70:
😂😂 Bizimki de baş aşağıydı en son kontrol de ama kanala girmemiş bile daha dedim hocam kafası büyük ondan giremiyor olabilir mi oda bir sebep olabilir ama bu sürecte bol yürüyüş ve kendini yormayacak sporlarla bebeği kanala sokabiliriz dedi, eğer girmezse demek ki sezeryan konusu o zaman açılacak ☺️

Anladım kuzum, bizim bebito da onden gidiyor 2,2,5 hafta karın çevresi bide kafası ( kafa genetikte var büyük oluşu benimde büyükmüş doğduğumda birazcık 😄) suyu da fazla şekerin tüm belirtileri bizde de var maalesef ama sanırım doktordan doktora değişiyor doğum kararı, bende bi sonraki kontrolümde sorayım bakalım ne diyecek 🤔
Ben de şeker yok ama bebek iri dedi 37+5 e gün verdi. Ben de tedirginim acaba küçük mu olur diye

Kızlar hayattım boyınca hep kolay tuvalete çıktım, hamilelik başında biraz vardı kabızlık şu an yok. Ama az önce tuvalette makatta elime küçük et parçası geldi. Basur yani. Şok oldum. Ikınma yapmıyorum halbuki. Ağrı da yok. Neden oldu şimdi bu nasıl geçer. Doğum sonrası gider mi kendiliğinden. Alla alla🤦‍♀️
Kuzum gebelikte karşılaştığımız hemoroid genelde kabızlıktan değil, kan basıncı arttığı için damarlarımız genişliyormuş o sebep oluyormuş zaten. Hemoroid dediğimiz şey de damar zaten. Kabızlık biraz daha tetikliyor ve sancılı yapıyor süreci. Doğumdan sonra geçer seninki endişe etme

Ben de şeker yok ama bebek iri dedi 37+5 e gün verdi. Ben de tedirginim acaba küçük mu olur diye
Doktorun bebeğin kücük olmayacağı ya da olsa da küveze girmesine gerek olmayacağını bildiğinden sana bu tarihi vermiştir canım merak etme, bebek bekledikce daha iri olup büyüdükce anne karnındaki sağlığı da kaliteli olmuyormuş cünkü için rahat olsun

Doktorun bebeğin kücük olmayacağı ya da olsa da küveze girmesine gerek olmayacağını bildiğinden sana bu tarihi vermiştir canım merak etme, bebek bekledikce daha iri olup büyüdükce anne karnındaki sağlığı da kaliteli olmuyormuş cünkü için rahat olsun
Evet öyle söyledi kaka yapabilir bir de daha önce sezeryan dikişlerin var onlarda açılma olabilir dedi. Ona göre 39 haftanın içinde olacak büyüklük olarak

Evet öyle söyledi kaka yapabilir bir de daha önce sezeryan dikişlerin var onlarda açılma olabilir dedi. Ona göre 39 haftanın içinde olacak büyüklük olarak
Benim bebekte şuan sat a göre 35 haftlalık ama kilo olarak 37 gibi gözüküyor belki bi sonraki kontrollerde bana da böyle diyebilir doktorum, seninle tek farkımız benim ilk gebeliğim, senin sezeryan dikişlerin olmasaydı senin de biraz daha bekleme zamanın olurdu ama bebek doğsa da o haftada merak etme Allah ın izniyle hemen yanına verilir annesi birlikte cıkarsınız inşallah hastaneden😊

Kuzum gebelikte karşılaştığımız hemoroid genelde kabızlıktan değil, kan basıncı arttığı için damarlarımız genişliyormuş o sebep oluyormuş zaten. Hemoroid dediğimiz şey de damar zaten. Kabızlık biraz daha tetikliyor ve sancılı yapıyor süreci. Doğumdan sonra geçer seninki endişe etme
Ay ağzın bal yesin Selizay😘

Bende de var ve ishalken oldu. Tamamen kan akışı ile alakalıymış. Bana geri it dedi doktor. Ben öyle yaptım 🥲😬

Kızlar çanta hazır ama neler koydunuz sizler? Bişiler eksik gibi hissediyorum sanki 😂
Çantayı aldım içi tam dolu değil hala , elime bişeyler tesadüf eseri gelirse atıyorum. En son mama, emzik, göğüs kremi, gümüş başlık, sezeryan sonrası için merhem bir de parmakla beslemek için enjektör sipariş vereceğim. Gerisi tamam bence.

Ha bi de hala emzirme sütyenim yok . İçim bi türlü barışmadı kendisiyle

Kendime kalın pelüş çorap , kalın sabahlık, lohusa geceliği , iki pijama, Depent bez, makyaj malzemesi, emzirme yastığı

Bebişe bebek bezleri, alt açma bezi, pişik kremi , bol miktarda body, 3 tane hastane çıkışı , en az 5 tane ayaklı zıbın alacağım .

Doktordan ciktik kizlar bebis gayet iyi 3200gram olmuş suyu normal bas gelis pozisyonu almis plesanta aşağıdaydı yukari cikmisti simdi bi tik yine asagiya inmis sezeryan olcak dogum zaten benim istedigimde oydu. Cok yuksek ihtimal 12.12.2022 de geliyo ogluşum☺🤲💙38+5oluyor yani bakalim zaman yaklasiyo hepimiz saglicakla kavusalim dogan bebislerede allah uzun omur saglik versin 👶👶

Back
X