-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #2.441
İki hafta sonra tekrar gideceğim inşallah kalp atışı duyarımKuzum normalde benimde 7+6 ama doktor ultrasonda 6+2 dedi bugün sağlık ocağına kayıt için gittiğimde hemşire doktorların haftasını 1 hafta geriden söylediğini aslında 7.nci haftamda olduğumu söyledi ama bence doktorlar ilk etapta Sat'a göre kalp atışıni görünce döllenmeden itibaren alıyorlar gibi geldi bana..
Benim geç döllenme falan belki. Pazartesi 250 idi benim. Görünmedi kese. Haftaya tekrar çağırdı.
Ya bi tek benim doktorum mu önemsemiyor bu mevzuyu benim 2.91 di 15 gün sonra gel o geldiğinde kan alır bakarız dedi. Korkuyorum böyle konuşmaları gördükçe2.3 çıktığı halde dahiliye doktoruna sordum 75 mg iciyordum iki gün 100 diğer günler 75 iç dedi
Benim tsh 4.1 çıktı 25 mg başladı doktor. Ne kadar farklılıklar var insanın aklına takılıyorBana niye az başladılar bak kafaya takarım şimdi
Benim ilk randevum 28inde, dün devlete gittim kan vereyim diye oradaki doktorda direkt gel haftaya dedi. Çok erken bakmayı istemiyorlar esasında
Benim ilk randevum 28inde, dün devlete gittim kan vereyim diye oradaki doktorda direkt gel haftaya dedi. Çok erken bakmayı istemiyorlar esasında
Benim ilk randevum 28inde, dün devlete gittim kan vereyim diye oradaki doktorda direkt gel haftaya dedi. Çok erken bakmayı is
Bilmiyorum açıkcası yine gözükmezse diye endişe duyuyorumBenim ilk randevum 28inde, dün devlete gittim kan vereyim diye oradaki doktorda direkt gel haftaya dedi. Çok erken bakmayı istemiyorlar esasında
Benim geç döllenme falan belki. Pazartesi 250 idi benim. Görünmedi kese. Haftaya tekrar çağırdı.
Gayet iyi masallahKızlar çarşamva gecesi 23.30 gibi kan vermiştim 62 isi bugün farklı yerde ve saat olarak tam 2 gün dolmamasına rağmen 110 çıktı değer iyi değilmi? Bat yarın daha bugün çatlamadan sonra 13. Gün
Endişelenme canım zaten bizim tarihler için çok erken. Cihazlara göre bile değişiyor görüntülerBilmiyorum açıkcası yine gözükmezse diye endişe duyuyorum
Bayram sonu farklı bir doktora gideceğim zaten canım. Senin beta değerlerin kaç kaçıncı haftadasınEndişelenme canım zaten bizim tarihler için çok erken. Cihazlara göre bile değişiyor görüntüler
5+2 canım 6. Hafta. Dün 2002ydi betaBayram sonu farklı bir doktora gideceğim zaten canım. Senin beta değerlerin kaç kaçıncı haftadasın
Ayniyiz hafta olarak :) saglicakla kucagimiza alalim insallah. Ilk gebeligin mi5+2 canım 6. Hafta. Dün 2002ydi beta
Canım bende pendikteyimBen Pendikteyim bu arada yuzyil hastanesine sorduk dogum 4750 dediler. Normal doğum yapmıştım yine normal olur inşallah
İkinci ama ilki 10. Haftada gelişimi durduAyniyiz hafta olarak :) saglicakla kucagimiza alalim insallah. Ilk gebeligin mi
Ben dün gittim 5+2 de duyamadım canım bebek bile gözükmedi ama hiç takma kafaya duyamadan bile bayramdan sonra hemen gider duyarsın bebek gözükür en azından inşallah bu hamileliğin çok güzel geçecek bebişin kalp atışlarını bol bol duyacaksınİnşallah duyarım. Önceki bebeğimin kalp atışını hiç duymamıştım. Bayram boyunca kafaya takarım ben
Öyle canım ama işte sırf erken doğum filan olursa yeni doğan yoğun bakım ünitesi çok iyi diye tercih ettim ben doğurana kadar 10-15 olur bu gidişler fiyatlar Allahtan doğum sigortam var da uyguna geldiBen yuzyili denedim bi bir de umut hastanesinde bir dr önerdiler oraya bakacağım oma gore karar verecegim canim. 7 bin de çokmuş ya
Bence gayet iyi canım neredeyse 2 katı artmış benim battan 1 gün önce 55 ti değerim o yüzden hiç takma kafayaKızlar çarşamva gecesi 23.30 gibi kan vermiştim 62 isi bugün farklı yerde ve saat olarak tam 2 gün dolmamasına rağmen 110 çıktı değer iyi değilmi? Bat yarın daha bugün çatlamadan sonra 13. Gün
4+5 benim daha da erkenmiş ben baya acele etmişim :)5+2 canım 6. Hafta. Dün 2002ydi beta
Benim tüp bebek sürekli kendimi zamanında olsun sağlıklı olsun diye motive etmekten şuan hiç acele etmiyorum, geç göreyim sağlıkla göreyim yeter4+5 benim daha da erkenmiş ben baya acele etmişim :)
Ayy çoo şükür canımmGayet iyi masallah