-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #2.461
Diğer gebeliğimde ilk 170 le öğrenmiştimya bu biraz az olunca tedirgin oldum gerçi ilk gebeliğim sonlanmıştı ama ay sağol canımm rahatladımBen dün gittim 5+2 de duyamadım canım bebek bile gözükmedi ama hiç takma kafaya duyamadan bile bayramdan sonra hemen gider duyarsın bebek gözükür en azından inşallah bu hamileliğin çok güzel geçecek bebişin kalp atışlarını bol bol duyacaksın
Öyle canım ama işte sırf erken doğum filan olursa yeni doğan yoğun bakım ünitesi çok iyi diye tercih ettim ben doğurana kadar 10-15 olur bu gidişler fiyatlar Allahtan doğum sigortam var da uyguna geldi
Bence gayet iyi canım neredeyse 2 katı artmış benim battan 1 gün önce 55 ti değerim o yüzden hiç takma kafaya
Canım inşallah sağlıklı bir şekilde görüp kucağına alırsın hiç strese girme olumsuz düşünmeBenim tüp bebek sürekli kendimi zamanında olsun sağlıklı olsun diye motive etmekten şuan hiç acele etmiyorum, geç göreyim sağlıkla göreyim yeter
Pazartesi 251 idi Perşembe 951 çıktı iyi artmış dedi doktor.Gec dollenmedir evet haftasini toparliyor bebisler büyüdükçe.
Hala uygulama var. Ben uygulama kullanıyorum youtubeda nasıl indirileceği gösteriliyorBenimde aklıma o geldiAma bende link bile paylaşıldı. Daha pratik olurdu. Eskiden kadınlar kulübü uygulaması vardı o da güzeldi.
5+0 ten önce kese 6+0 dan önce kalp atışı olmaz dedi bana doktorKızlar çarşamba betam 850 geldi. Bayram tatili girmeden haftaya cuma randevu aldım. Sizce gittiğimde kalp atışı da duyar mıyım?
Bende yazıyor canım alt köşede. 0.62cm yazıyorkızlar keseyi görmek için gittiğimde verilen ultrasın görüntüsünde kese boyutu yazıuor mu ya doktorum söylemedi bana
Biliyorum da, ben haftamı hesaplayamıyorum. Ne zaman yumurtladım bilmiyorum. Beta değerime göre yorumlamaya çalışıyorum ama zor oluyor5+0 ten önce kese 6+0 dan önce kalp atışı olmaz dedi bana doktor
Niye hesaplayamıyorsun. Düzensiz döngü mü ?Biliyorum da, ben haftamı hesaplayamıyorum. Ne zaman yumurtladım bilmiyorum. Beta değerime göre yorumlamaya çalışıyorum ama zor oluyor
Evet canım. Testte adet günüm geçtikten 15 gün sonra falan çok silik çizgiyle öğrendim. Sata göre 7 haftalık ama muhtemelen 4 + lardayım. Ama emin olamıyorum işteNiye hesaplayamıyorsun. Düzensiz döngü mü ?
Zaten mesela adete göre 4+3 sündür ama ovulasyon gününe göre erken ya da geç arada gün farkı olur. Haftadan ziyade beta hcg 1500 vajinal 3000 karından görünür keseBiliyorum da, ben haftamı hesaplayamıyorum. Ne zaman yumurtladım bilmiyorum. Beta değerime göre yorumlamaya çalışıyorum ama zor oluyor
Keseyi biliyorum, kalp atışı için sormuştum yine de teşekkürler cevabınız içinZaten mesela adete göre 4+3 sündür ama ovulasyon gününe göre erken ya da geç arada gün farkı olur. Haftadan ziyade beta hcg 1500 vajinal 3000 karından görünür kese
O da keseden 10-15 gün sonra yaklaşık.Keseyi biliyorum, kalp atışı için sormuştum yine de teşekkürler cevabınız için
Bayramdan sonraya kaldı deseneO da keseden 10-15 gün sonra yaklaşık.
İçini ferah tut acele etme. Ben keseye de geç gittim kalp atışına da geç gidicem ki kesin olsun diyeBayramdan sonraya kaldı desene
Ben de gelirim kurulursaKızlar kapalı olarak fcebook Grubu kursak. Konu açabiliriz yazınca bildiri gelir. 2015 te biz öyle yapmıştık.
Benimde sizin gibi son adetle günüm çok farklı 7 iken ultrasonda 5 bakalım inşallah sağlıkla kalp atışını da duyarız kucağımıza da alırız sağlıklı olsunlar daTek mememin ucu yanıyor fena, diğerinde bir şey yok. Buz bastırasım geliyor yandım anam
Aaa çok iyi indireyim o zamanHala uygulama var. Ben uygulama kullanıyorum youtubeda nasıl indirileceği gösteriliyor