- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #2.401
Evet canımMerhaba Ankara mı şehir acaba?
Normalmiş canım korkmahanimlar su anda 4,5 hamileyim. daha pazartesi gunune kadar bulantim filan vardi. simdi 4 gundur tamamen kesildi. sizce normal mi?
Ben de Ankara dayımNe kadar çok Ankarada olan varmış Ben de Ankaradayım :)
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki gerçekten bu iğneler tam olarak ne zaman bitecek o günü bekliyorumBende oyle dusunuyordumm igne gorunce bile midem bulaniyordu basim donerdi hic bakamazdim ama tup bebek tedavisine baslayinca surekli igne vurulunca alisiyor insansuan cok kolay geliyor herseyy
Medicalparktan memnun kalmasına çok sevindim arkadaşınızın. Umarım bizlerin de güzel tecrübeleri olur.Evet canım
İnşaAllah canımm amiiinMedicalparktan memnun kalmasına çok sevindim arkadaşınızın. Umarım bizlerin de güzel tecrübeleri olur.
kuzum vajinal ultrasonla mı gördünüz keseyi?Bende geçtiğimiz çarşamba gittim küçücük keseyi gördük şuan 5+4 iki hafta sonra yine gel dedi ama böyle içim içimi yiyor. Ağrılarım oluyor ara ara siz de yaşıyor musunuz ağrı
Metil folat kullanıyorum canım bendeCanım ben Osende marka sentetik olmayan folat ve b12 beraber kullanıyorum. Metil formatında olduğu için çok hızlı yükseltiyor. Dilersen bir araştır. Benim 1 ayda 400lerden 800lere çıkmıştı.
Olabilir canımKızlar kapalı olarak fcebook Grubu kursak. Konu açabiliriz yazınca bildiri gelir. 2015 te biz öyle yapmıştık.
Canım benim gebelikten önce de düşüktü o nedenle başlamıştık doktor günde 1 tane devam dediKan hapına başlayan var mı
Ben 5+5 te Gittim doktorum "Çok erken gelmişsin. Anneler neden bu kadar sabırsız oluyorMerhaba, dün kan tahlilinde beta hcg değerim 131 çıktı. Bugün 3+6 oluyor Sat a göre. Sizce doktora ne zaman gitmeliyim ilk kontrol için?
İlk duyanımız sen mi oldun ben mi kaçırdım6+5 bugün bebeğimi gördüm kalp atışını duydum çok şükür. Tsh için 25 mg ilaç başladı dahiliye. B12 çok düşükmüş iğne yazdı. Bulantı için de ilaç yazdı inşallah faydası olur.
Benim zamanımda birisi böyle bir teklifte bulunmuştu burdaki gruptan atmışlardı o geldi aklımaKızlar kapalı olarak fcebook Grubu kursak. Konu açabiliriz yazınca bildiri gelir. 2015 te biz öyle yapmıştık.
Yuh niye attılar kötü bir şey dememiş ki arkadaş kendince daha rahat iletişimde bulunmak istemişBenim zamanımda birisi böyle bir teklifte bulunmuştu burdaki gruptan atmışlardı o geldi aklıma
Benimde aklıma o geldiBenim zamanımda birisi böyle bir teklifte bulunmuştu burdaki gruptan atmışlardı o geldi aklıma
Aynennn bende, suan benim 12. Haftaya kadar kullanmam gerekSizi o kadar iyi anlıyorum ki gerçekten bu iğneler tam olarak ne zaman bitecek o günü bekliyorum
Şundan dolayı atıyorlar biz buraya her girdiğimizde onlar için etkileşim oluyor reklam geliyorYuh niye attılar kötü bir şey dememiş ki arkadaş kendince daha rahat iletişimde bulunmak istemiş