- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #2.481
3.61 çıktı canımCanım kaç çıktı tsh.? Benim 4,20 çıktı 50mg başladık.
Bu tarz talepler ve oluşumlar yasak, ban yiyebilirsiniz uyarmış olayım
2, 5 altı normal kabul ediliyor telaş yapma
Herkes kendine bir whatsapp Facebook ya da telegram gurubu kurarsa, o zaman bu sitenin varlığının anlamı kalmaz o yüzden yasak
Canım ikidir söylüyon ama başka bir platformda grup kurmak gruba çağırmak ban sebebi bidaha yazma Allah korusun biri şikayet eder ya da yöneticiler kendiliginden farkeder banlanırsınKızlar kapalı olarak fcebook Grubu kursak. Konu açabiliriz yazınca bildiri gelir. 2015 te biz öyle yapmıştık.
Canım ben de bugün kontrole gittim çok şükür kalp atışını duydum doktor 7+2 dedi ama uygulamaya göre de bugün 6+5 ti anlayamadım ben de doktora sormadım ultrasonda görülen doğrudur değil mi?Kuzum normalde benimde 7+6 ama doktor ultrasonda 6+2 dedi bugün sağlık ocağına kayıt için gittiğimde hemşire doktorların haftasını 1 hafta geriden söylediğini aslında 7.nci haftamda olduğumu söyledi ama bence doktorlar ilk etapta Sat'a göre kalp atışıni görünce döllenmeden itibaren alıyorlar gibi geldi bana..
Senin doktorun gelmiyor canim , kim nöbetciyse o bakiyor.Kızlar aranızda hiç devlet hastanesinde doğuran oldu mu? Fiyatlar bana biraz pahalı geliyor acaba diyorum devlete mi gitsem. Devlette gebelik takibi diye bi şey var mı? Ve doktor doğum anında geliyo mu? Yoksa hangi doktor nöbetçiyse o mu geliyor?
Bende sadece sabah bulantilari varGündüz bulantılarımda başladı kızlar. Tam paket bulantı yüklendi.Acil ilaç almam lazım öff.
Yuzyilda hale hanim cok iyo dediler ona gittim baktim acayip sira var nilufer diye birine değiştirdik kaydi :) sen kime gidiyorsun?Canım bende pendikteyimkime gidiyorsun doktora
MasallahPazartesi 251 idi Perşembe 951 çıktı iyi artmış dedi doktor.
Kuzum naptin kan verdin mi muayene oldun muEvet canım. Testte adet günüm geçtikten 15 gün sonra falan çok silik çizgiyle öğrendim. Sata göre 7 haftalık ama muhtemelen 4 + lardayım. Ama emin olamıyorum işte
Evet canım çok şükür rahim kalınlığı iyi, beta düzenli artıyor. Haftaya gidip keseyi göreceğiz nasipseKuzum naptin kan verdin mi muayene oldun mu
Bugün başladıAyyy başladı mı kusmaların
Oyyy kısa sürer hemencecik geçer inşallahBugün başladı
Korkmana gerek yok canım, benim de 3.59 çıktı aile hekimimde kadın doğumcumda normal dedi..Gebeliğin başında yukselebiliyormus 4'u geçmediği süreç sıkıntı olmazmış zaten sürekli takip edilecek..bide Her laboratuvarın ölçüm değeri ve cihazları farklı oluyormuş referans aralığındaysa sıkıntı yokmuşYa bi tek benim doktorum mu önemsemiyor bu mevzuyu benim 2.91 di 15 gün sonra gel o geldiğinde kan alır bakarız dedi. Korkuyorum böyle konuşmaları gördükçe
Çok zor kuzum ya 7 ncı haftada basliyor bulantı ilacı almayı ihmal etme olmasa bile dursun kenardaOyyy kısa sürer hemencecik geçer inşallah
Ne kullanıyorsun sen?Çok zor kuzum ya 7 ncı haftada basliyor bulantı ilacı almayı ihmal etme olmasa bile dursun kenarda
Aynen ultrason doğrudurCanım ben de bugün kontrole gittim çok şükür kalp atışını duydum doktor 7+2 dedi ama uygulamaya göre de bugün 6+5 ti anlayamadım ben de doktora sormadım ultrasonda görülen doğrudur değil mi?
Plimar Dr verdi banaNe kullanıyorsun sen?
Dikkat et tehlikeli dönemler elini degdiremeyecek sekildeyse doktoruna muhakkak haber verBugün kasıklarım çok ağrıyor. Var mı böyle ağrı yaşayan. Kızım 22 kilo ve sürekli mama sandalyesine oturt kaldır oto koltuğuna oturt falan kucağıma almak zorundayım. Korkuyorum
Sende mi kullandın doktor bana akşamları 2 tane at dedi kesiyor mu faydası varmıPrilam iyi canım. Ama sabah akşam kullanmak anca kesiyor. İlk bebeğimde kullandım.