Ya benimki niye 4+5
7 bine yakin cikti sorun olmus olmasin kafam cok takildi
Kanallı diş canım ondan rahatız. Kanalı da çok sağlamBenmkinde de disardan bakinca hic bisi yoktu ama ici bitmis kanali yaparken antibiyotige ve tum cene anesteziye ragmen cok zordu
Allah yardim rtsin insallah basit bi apsedir de curuk vs yoktur
Iyi bari onunla gecmis olsunKanallı diş canım ondan rahatız. Kanalı da çok sağlam
Geçerse inşallah çıldırtıyor insanı ağzıma bişey süremedim bugünIyi bari onunla gecmis olsun
Karanfil cignesen hafifletir birazGeçerse inşallah çıldırtıyor insanı ağzıma bişey süremedim bugün
Sıkıntı o çiğneyemiyorum dişim dişime bile değse tepemden çıkıyor bide kök ya karanfil yağı falanda sürdüm ı ıh uyuşturmuyorKaranfil cignesen hafifletir biraz
Ay allah yardim etsin ayni gecen haftaki halim valla. Uykular haramSıkıntı o çiğneyemiyorum dişim dişime bile değse tepemden çıkıyor bide kök ya karanfil yağı falanda sürdüm ı ıh uyuşturmuyor
Karanfil çiğne ağrıyan yerin üstünde bide nette sarımsaklı bi tarif vardı onu deneyebilirsinDiş ağrısı beynimden çıkıyor. Çıldırıcam parol dışında bişeyde içemiyorum. Antibiyotikte veremedi erken başladık
Aynen sürekli takip etmekte insanin psikolojisini bozuyor hayırlısı olsun inşaallahBende bundan sonra bir daha kan vermiycem ya kafayı yemekten başka bisey değil. Şu akşam verdiğim düzgün çıksın başka bisey istemiyorum ya
Aminnn inşallah geçecekAy allah yardim etsin ayni gecen haftaki halim valla. Uykular haram
Karanfil kesmedi sarımsak alerjim var çok teşekkür ederim tavsiyen için sanırım kıvranıcam bi kaç günKaranfil çiğne ağrıyan yerin üstünde bide nette sarımsaklı bi tarif vardı onu deneyebilirsin
Öylemi ozaman normal inşaallah ben kızımda 200 le öğrenmiştim bidahada keseyi görene kadar gitmemistim bu düşük olunca bugün tekrar verdimBenimde 21çıktı adet olacağım günün akşamı yaptığımda, ilk oğlumda 17 değerle öğrenmiştim
42.71 çıktı Canım:) tamamen hastane laboratuvarlarindan kaynakliymis:) iyiki kan vermişim yine :)Ay haber verin bende merak ettim inşallah güzel çıksın sonuç
Gözün aydın canım sevindimKizlllaaarrr beni de gruba ekleyinnnn :) Kan sonucumu aldım az önce. 42.71 :)
Teşekkür ederim canimmmm :)Gözün aydın canım sevindim
Ilk ki kacti 2 katimi olmus hadi insallah cok sevindim saglikla al kucagina canimKizlllaaarrr beni de gruba ekleyinnnn :) Kan sonucumu aldım az önce. 42.71 :)
İlki 5.37 çıkmıştı. 2 gün sonra verdim 20.45 çıktı. Bugün verdim 42.71 çıktı:)Ilk ki kacti 2 katimi olmus hadi insallah cok sevindim saglikla al kucagina canim
Gözün aydın tebriklerKizlllaaarrr beni de gruba ekleyinnnn :) Kan sonucumu aldım az önce. 42.71 :)
Gözünaydınnn42.71 çıktı Canım:) tamamen hastane laboratuvarlarindan kaynakliymis:) iyiki kan vermişim yine :)