Cok sacma yaBunlarda her hastanede geçmiyor zaten
Mesela koru hastanesinde liv hastanesinde madicana da falanBi de hastaneden paket almak ne demek?
Memorialde de var mi acabaMesela koru hastanesinde liv hastanesinde madicana da falan
Doğum paketleri varmış
Bnde henüz konuşmadım hiçbiriyle
Ama doğum+ muayneler testler herşey dahil
Anladığım kadarıyla öyle yani
Evet kayserideyim. Demir kayserideki tum uyduruk hastaneleri karsiliyo memorial yok sukurler olsunKayseride misin canım
Valla hiç bilmiyorun ki
Ankarayı bile bilmiyorum
Demir hayatı da iş yerinden bi arkadaş söyledi
Numara verdi kendisine zamanında yardımcı olan bayanın
Benim de ilk gebeliğim araştırmaya çalışıyorum
Hepsiyle konuşcam tek tek
Bugün sağlık ocağında kan verdim sonuçları bekliyorum
Bu arada yaş 33
16 aylık. mama içmedi, teklif ettiğimde reddetti hep. meme de meme. beni en çok zorlayan kısmı bu oldu anneliğin. elini kolunu bağlıyor insanın. nefes aldırmıyor bazen.Kaç aylıktı kızınız? benim oğlumda öyle çok zor bırakmıştı gecelerş hala emiyordu hastalık araya girince gene başladık
Benimkinin tam tersi. Oglumun anasi biberondu benden daha bagliydi biberona16 aylık. mama içmedi, teklif ettiğimde reddetti hep. meme de meme. beni en çok zorlayan kısmı bu oldu anneliğin. elini kolunu bağlıyor insanın. nefes aldırmıyor bazen.
Ya zaten kafa kafaya geliyor. Bide 8 kontrol neye yetecek son iki ay 2 haftada bir çağırıyor zaten. Çokta bir artısı olmayacakCok sacma ya
Ben hamile kalmadan önce kontrol için gittiğimde doktorum elenatal 1 vermişti hala onu kullanıyorum aralarında ne fark var bilemiyorumİyi akşamlar kızlar valla iyiki varsınız sizi okumak zevkli oluyor
Ben yine cumartesi gideceğim bakalım kalp duyulacak mı? Malum özel DR kontrol süresi geçmeden gitmek istiyorum hem kan sonuçlarını da gösteririm. Bana elenatal 2 verdi DR um folbiol ü bıraktırdı var mı kullanan? Sonra sık gelmek istemiyorum dicem maddi manevi malum salgın da var rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı. M Mirune benim ikinci bebişim ilki kız 8 yaş
Benmki kafa kafaya gelmiyo iste. Bi de memorialde basladigin fiyata dogurmuyosun. Ogluma hamile kaldigimda dogum 2800 du dogurdugumda 3500. 2 yil sonra kuzenim dogurdu 6 bin haziranda eltim dogurdu 7 bin. Smdi kim bilir kac. Suan 325 muayene ucreti armadi diyelim en az 10 kez gitsem 3250. 8 de dogum de 11250. Ki artmazsa. Mumkun mu tabi ki articak. 8 e 9 a sigorta olsa yine bi 3 4 bin cepte kalir die dusunmustum olmadiYa zaten kafa kafaya geliyor. Bide 8 kontrol neye yetecek son iki ay 2 haftada bir çağırıyor zaten. Çokta bir artısı olmayacak
bu bebeğimizin bu denli memeci olmamasını diliyorum. gerçi daha kalbini duymadık, ben fazla hızlı ileri sarıyorum makarayı.Benimkinin tam tersi. Oglumun anasi biberondu benden daha bagliydi biberona
Guzel emsin ama gece uyusun insallahbu bebeğimizin bu denli memeci olmamasını diliyorum. gerçi daha kalbini duymadık, ben fazla hızlı ileri sarıyorum makarayı.
inşallah. ama memeci bebeler gece emmeye uyanan bebeler oluyor gözlemlerime göre. inşallah dediğin gibi olur ama nasıl makbule geçer.Guzel emsin ama gece uyusun insallah
İşte o hastaneye göre fiyat veriyorlarBenmki kafa kafaya gelmiyo iste. Bi de memorialde basladigin fiyata dogurmuyosun. Ogluma hamile kaldigimda dogum 2800 du dogurdugumda 3500. 2 yil sonra kuzenim dogurdu 6 bin haziranda eltim dogurdu 7 bin. Smdi kim bilir kac. Suan 325 muayene ucreti armadi diyelim en az 10 kez gitsem 3250. 8 de dogum de 11250. Ki artmazsa. Mumkun mu tabi ki articak. 8 e 9 a sigorta olsa yine bi 3 4 bin cepte kalir die dusunmustum olmadi
Iste aptallik bende dusukten hemen sonra yaptirsam 4500 e yaptiriomusum ben ne bileyim beklemek gerektiginiİşte o hastaneye göre fiyat veriyorlar
Daha düşüğünü değil örnek veriyorum Demirhayat bi hastaneye 7 bin diyosa diğer hastaneye 9 bin diyor. Çok bi karı yok belki 500 lira oda var en fazla
Benimde ilk 20 cıktı 4 gün sonra yani bigun verdim bakalim ne çıkacak merakla bekliyorum ama dr bana 20 düşük bi deger bigun 150 üzeri çıkması lazım sağlıklı bi gebelik için dediKızlar merhaba. Aranızda yeniyim ve sizin bilginize ihtiyacım var. Beta hcg değerim 20.45 iken 2 gün sonra 29.54 çıktı. Sizce normal mi? Eğer normalde bende 2022 ağustos annesiyimmmm
Evet o zaman uygun oluyor. 12 ayIste aptallik bende dusukten hemen sonra yaptirsam 4500 e yaptiriomusum ben ne bileyim beklemek gerektigini
Kismet iste napcaksin. Saglikla gelsinler de 3 asagi 5 yukari bakicaz artkEvet o zaman uygun oluyor. 12 ay
Bende öyle yaparım diyordum ki hiç beklemediğim bi anda çıktı geldi
4 gün sonra 80 kusur çıkması lazım amaBenimde ilk 20 cıktı 4 gün sonra yani bigun verdim bakalim ne çıkacak merakla bekliyorum ama dr bana 20 düşük bi deger bigun 150 üzeri çıkması lazım sağlıklı bi gebelik için dedi