Benim kızımda öyleydi ya 1 yaşından sonra ulu orta heryerde meme diye ağlıyordu 2 yaşına girdi gece bile uyanıp emmek istiyordu çok zor ama bıraktık artik bizinşallah. ama memeci bebeler gece emmeye uyanan bebeler oluyor gözlemlerime göre. inşallah dediğin gibi olur ama nasıl makbule geçer.
Yok simdi 2 günde bir iki katı olması gerekiyor ya ilk hcg 20 ikigun sonra 60 iki gun sonrada 180 civarı olması gerekir aşağı yukarı yani son çıkan hcg nin iki katı olması gerekiyor diye biliyorum4 gün sonra 80 kusur çıkması lazım ama
Bende şöyle biliyorum. Çünkü önceki hamileligimde öyle olmuştu. 20 ise 2 gün sonra 40 2 gün sonra 80 oluyor. Çıkan değeri 2 ile carpiyorsunYok simdi 2 günde bir iki katı olması gerekiyor ya ilk hcg 20 ikigun sonra 60 iki gun sonrada 180 civarı olması gerekir aşağı yukarı yani son çıkan hcg nin iki katı olması gerekiyor diye biliyorum
Bende şöyle biliyorum. Çünkü önceki hamileligimde öyle olmuştu. 20 ise 2 gün sonra 40 2 gün sonra 80 oluyor. Çıkan değeri 2 ile carpiyorsun
E nabizdan bakabilirsin sonucuna aslında. Sağlık ocağında mi verdin ?Benimde ilk 20 cıktı 4 gün sonra yani bigun verdim bakalim ne çıkacak merakla bekliyorum ama dr bana 20 düşük bi deger bigun 150 üzeri çıkması lazım sağlıklı bi gebelik için dedi
20-40-80-160 gibi gidiyor 2 günde bir.ben yanlismi hesaplıyorum şimdi kafam karıştı
Sitelerde iki günde iki katı diyorlar ama ilk rakamlar daha hızlı artması bekleniyor sonra yavaşlıyor sürekli iki katı olmuyo daha fazla olması beklenebiliyor genelde de öyle oluyo ama bu iki katı olmasına rağmen herşey kötü demek değilBende şöyle biliyorum. Çünkü önceki hamileligimde öyle olmuştu. 20 ise 2 gün sonra 40 2 gün sonra 80 oluyor. Çıkan değeri 2 ile carpiyorsun
Ben bunu bildiğimden meme kelimesini öğretmedim emzik kelimesine de emmi emme vs memeyi çağrıştıran kelimelere dönüştürdükleri için öyle söylemedim. Meme dudu emzik mınımını idi. O kadar rahat ettim ki heryerde duduuuoooo diye bagirirdi yaşlı teyzeler amcalar top mu istiyor ver kızım falan derlerdiBenim kızımda öyleydi ya 1 yaşından sonra ulu orta heryerde meme diye ağlıyordu 2 yaşına girdi gece bile uyanıp emmek istiyordu çok zor ama bıraktık artik biz
hahah hedef şaşırmata harika. benim kızım meme diyor ama etrafında Türkçe konuşan olmadığından bizde hiç sorun olmuyorBen bunu bildiğimden meme kelimesini öğretmedim emzik kelimesine de emmi emme vs memeyi çağrıştıran kelimelere dönüştürdükleri için öyle söylemedim. Meme dudu emzik mınımını idi. O kadar rahat ettim ki heryerde duduuuoooo diye bagirirdi yaşlı teyzeler amcalar top mu istiyor ver kızım falan derlerdi
ya şu içinde tutabilenlere bekleyebilenlere hayranım. asla ama aslaaaa öyle bir şey yapamam. ilkini whatsapptan mesajla yazmıştım. en azından bu sefer işten eve gelmesini 8 saat bekleyebilip yüzüne söyledim gelince. Bu bile benim için zorduKocam şok
Keseyi görmeden söylemek istememiştim az önce ultrasonu önüne koydum sevinçten delirdi
Aslında tutamazdım. Ama gerçekten sindirmeyi kimyasal olup olmamasını bekledim. İçimi bana sorya şu içinde tutabilenlere bekleyebilenlere hayranım. asla ama aslaaaa öyle bir şey yapamam. ilkini whatsapptan mesajla yazmıştım. en azından bu sefer işten eve gelmesini 8 saat bekleyebilip yüzüne söyledim gelince. Bu bile benim için zordu
Teşekkür ederizzz hepimize inşallahTemmuz annelerinden geliyorum. Altta topiğin ismini gördüm tebrik etmek istedimm❤sağlıkla kucağınıza alın bulantısız ağrısız sızısız haftalar diliyorum kızlar
Evet baktımda çıkmamış yarın çıkar demişti drE nabizdan bakabilirsin sonucuna aslında. Sağlık ocağında mi verdin ?
İkinci çocuğum EskişehirYarin izin gunum, bunu alintilayarak Şehrinizi ve kacinci çocuğunuz olacağını yazarsanız yarın listeyi guncelleyebilirim
20 den sonra 2 kati 40 o kisimda hesaplama yanlis yoksa gerisi dgruYok simdi 2 günde bir iki katı olması gerekiyor ya ilk hcg 20 ikigun sonra 60 iki gun sonrada 180 civarı olması gerekir aşağı yukarı yani son çıkan hcg nin iki katı olması gerekiyor diye biliyorum
Anladım canım sağol ozaman benim 4 gün oldu cuma vermistim bugün verdim 80 lerde çıkarsa normalmi olmuş oluyor20-40-80-160 gibi gidiyor 2 günde bir.2 gün sonra 2 katı deniyor
Bende hep süt diye soyledim ama sağdan soldan ağladığında direk mememi istiyor diyenler sayesinde öğrendi yavrucağımmhahah hedef şaşırmata harika. benim kızım meme diyor ama etrafında Türkçe konuşan olmadığından bizde hiç sorun olmuyoristediği kadar meemeeeeee diye bağırabilir