2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorla görüştün mü canım değerinle ilgili?
Sonucum geç çıkınca doktorumla irtibata geçemedim canım. Bu ay ovitrelle kullandım. Ignenin 12nci günü 5.37 çıkmıştı. Ignenin 14ncü günü 20.45. 16ncı günü 29.54 cikti. Bende şaşkınım. Ama bel ağrılarım var. 2 gündür migde yanması ve eksimesi yasiyorum

Doktorun bisey soylemedi mi canim?
Sonucum geç çıkınca doktorumla irtibata geçemedim canım. Bu ay ovitrelle kullandım. Ignenin 12nci günü 5.37 çıkmıştı. Ignenin 14ncü günü 20.45. 16ncı günü 29.54 cikti. Bende şaşkınım. Ama bel ağrılarım var. 2 gündür migde yanması ve eksimesi yasiyorum

şu an hiç kimsenin dili varmıyor eminim. inşallah her şey yolundadır ama bizim bildiğimiz 2 günde bir 2 kat yükselmesi bekleniyor beta hcgnin. yarın gidebilirseniz yeniden doktorunuza danışsanız iyi olabilir.

12. Gunden 14. Gune artis guzel. Ama sonraki artis cok az. Benm 2 ay once yuzde 40 larda artmisti degerim. Doktor saglikli bi gebelik degil demisti ve dusuk yapmistim. Seninki de sagliksiz demiyorum ama doktorunla konusmalisin bence

Kızlar sat 7 kasım
Rabbim hepimize sağlıklı sıhatli kucağımıza almamızı nasip etsin
Şu an herşey öyle karışık geliyor ki
Hastaneden paket mi alsak
Tamamlayıcı sağlık sigortası mı yaptırsak
Doktorla mı anlaşsak
Ankarada bayan doktor var mı tavsiye edebileceğiniz

Acaba hastaneden hastaneye değişir mi ki. Ben kendi hastaneye gidip tekrar kan vericem. Başka hastaneden vermiştim çünkü. İçim rahat etsin
Soyle yap. Ilk verdigin hastanede ilk verdigin saatte ver. Aradaki gun farki hesaplanir. Lab.farki olabiliyo cunku

Kızlar sat 7 kasım
Rabbim hepimize sağlıklı sıhatli kucağımıza almamızı nasip etsin
Şu an herşey öyle karışık geliyor ki
Hastaneden paket mi alsak
Tamamlayıcı sağlık sigortası mı yaptırsak
Doktorla mı anlaşsak
Ankarada bayan doktor var mı tavsiye edebileceğiniz
Dogum teminatli Tamamlayici gebelikte yapilamiomus ben her yeri aradim malesef bulamadim. Bulabilirsen bana da paslar misin

Dogum teminatli Tamamlayici gebelikte yapilamiomus ben her yeri aradim malesef bulamadim. Bulabilirsen bana da paslar misin
Buldum ben bi yer. Demir hayat sigorta iki can sigorta mı ne öyle bir isimde paketi var
Telefonda konuşamadım henüz. Yazıştık sevgi diye bi bayanla

Memeye aşık aşık. Valla benim kızım usludur sakindir ama zorlayıcı bir huyu vardır o da meme aşkı. gak meme guk meme. geceleri uyanıp meme ister, meme olmazsa geri uyumaz. azı dişleri sebebiyle 3-4 kere uyanıyor son günlerde. yani yorgunum epey. son trimesterda bıraktırırım diyorum ama bakalım, şu an çok uzak gibi.
Kaç aylıktı kızınız? benim oğlumda öyle çok zor bırakmıştı gecelerş hala emiyordu hastalık araya girince gene başladık

X