- 14 Kasım 2021
- 159
- 228
- 30
İstanbul 1. BebişYarin izin gunum, bunu alintilayarak Şehrinizi ve kacinci çocuğunuz olacağını yazarsanız yarın listeyi guncelleyebilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul 1. BebişYarin izin gunum, bunu alintilayarak Şehrinizi ve kacinci çocuğunuz olacağını yazarsanız yarın listeyi guncelleyebilirim
Sonucum geç çıkınca doktorumla irtibata geçemedim canım. Bu ay ovitrelle kullandım. Ignenin 12nci günü 5.37 çıkmıştı. Ignenin 14ncü günü 20.45. 16ncı günü 29.54 cikti. Bende şaşkınım. Ama bel ağrılarım var. 2 gündür migde yanması ve eksimesi yasiyorumDoktorla görüştün mü canım değerinle ilgili?
Sonucum geç çıkınca doktorumla irtibata geçemedim canım. Bu ay ovitrelle kullandım. Ignenin 12nci günü 5.37 çıkmıştı. Ignenin 14ncü günü 20.45. 16ncı günü 29.54 cikti. Bende şaşkınım. Ama bel ağrılarım var. 2 gündür migde yanması ve eksimesi yasiyorumDoktorun bisey soylemedi mi canim?
satınız ne acaba? ben eklememişim daha sizi.Ankara 2. Çocuğum 31 yaşındayım
şu an hiç kimsenin dili varmıyor eminim. inşallah her şey yolundadır ama bizim bildiğimiz 2 günde bir 2 kat yükselmesi bekleniyor beta hcgnin. yarın gidebilirseniz yeniden doktorunuza danışsanız iyi olabilir.Sonucum geç çıkınca doktorumla irtibata geçemedim canım. Bu ay ovitrelle kullandım. Ignenin 12nci günü 5.37 çıkmıştı. Ignenin 14ncü günü 20.45. 16ncı günü 29.54 cikti. Bende şaşkınım. Ama bel ağrılarım var. 2 gündür migde yanması ve eksimesi yasiyorum
12. Gunden 14. Gune artis guzel. Ama sonraki artis cok az. Benm 2 ay once yuzde 40 larda artmisti degerim. Doktor saglikli bi gebelik degil demisti ve dusuk yapmistim. Seninki de sagliksiz demiyorum ama doktorunla konusmalisin benceSonucum geç çıkınca doktorumla irtibata geçemedim canım. Bu ay ovitrelle kullandım. Ignenin 12nci günü 5.37 çıkmıştı. Ignenin 14ncü günü 20.45. 16ncı günü 29.54 cikti. Bende şaşkınım. Ama bel ağrılarım var. 2 gündür migde yanması ve eksimesi yasiyorum
Soyle yap. Ilk verdigin hastanede ilk verdigin saatte ver. Aradaki gun farki hesaplanir. Lab.farki olabiliyo cunkuAcaba hastaneden hastaneye değişir mi ki. Ben kendi hastaneye gidip tekrar kan vericem. Başka hastaneden vermiştim çünkü. İçim rahat etsin
Hastaneden hastaneye verdiğiniz saate göre değişir siz yinede doktorunuza danışın benceAcaba hastaneden hastaneye değişir mi ki. Ben kendi hastaneye gidip tekrar kan vericem. Başka hastaneden vermiştim çünkü. İçim rahat etsin
Dogum teminatli Tamamlayici gebelikte yapilamiomus ben her yeri aradim malesef bulamadim. Bulabilirsen bana da paslar misinKızlar sat 7 kasım
Rabbim hepimize sağlıklı sıhatli kucağımıza almamızı nasip etsin
Şu an herşey öyle karışık geliyor ki
Hastaneden paket mi alsak
Tamamlayıcı sağlık sigortası mı yaptırsak
Doktorla mı anlaşsak
Ankarada bayan doktor var mı tavsiye edebileceğiniz
İlk verdiğim saat 21.45 di. Ben yine aynı hastanede gidip vereyim bence de. Sonucu yazarım inşallah laboratuvar dan dolayıdırSoyle yap. Ilk verdigin hastanede ilk verdigin saatte ver. Aradaki gun farki hesaplanir. Lab.farki olabiliyo cunku
Sampo ve Demir hayattan başkası yok maalesef bende bulamadımDogum teminatli Tamamlayici gebelikte yapilamiomus ben her yeri aradim malesef bulamadim. Bulabilirsen bana da paslar misin
Hadi bakalim guzel haberler alirsin insallah bekliyoruzİlk verdiğim saat 21.45 di. Ben yine aynı hastanede gidip vereyim bence de. Sonucu yazarım inşallah laboratuvar dan dolayıdır
Buldum ben bi yer. Demir hayat sigorta iki can sigorta mı ne öyle bir isimde paketi varDogum teminatli Tamamlayici gebelikte yapilamiomus ben her yeri aradim malesef bulamadim. Bulabilirsen bana da paslar misin
Sompo kayseride olmuyomus. Demirde de bulamadim memorial kayseri ve hamileyken yapilanSampo ve Demir hayattan başkası yok maalesef bende bulamadım
Iki can sigorta kayseride yokBuldum ben bi yer. Demir hayat sigorta iki can sigorta mı ne öyle bir isimde paketi var
Telefonda konuşamadım henüz. Yazıştık sevgi diye bi bayanla
Bunlarda her hastanede geçmiyor zatenSompo kayseride olmuyomus. Demirde de bulamadim memorial kayseri ve hamileyken yapilan
Kaç aylıktı kızınız? benim oğlumda öyle çok zor bırakmıştı gecelerş hala emiyordu hastalık araya girince gene başladıkMemeye aşık aşık. Valla benim kızım usludur sakindir ama zorlayıcı bir huyu vardır o da meme aşkı. gak meme guk meme. geceleri uyanıp meme ister, meme olmazsa geri uyumaz. azı dişleri sebebiyle 3-4 kere uyanıyor son günlerde. yani yorgunum epey. son trimesterda bıraktırırım diyorum ama bakalım, şu an çok uzak gibi.