2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yanlış anlama yargılamak niyetinde değilim saygı duyuyorum sadece merak ettiğim için bişi sormak istiyorum. Şimdi bu aşılar salgın hastalıklar için yapılıyor ya e bu hastalıklar öyle basit hastalıklar da değil Allah korusun ölümcül sonuçları olabilen hastalıklar. Aşının zararlı olduğunu söylüyorsun ama vücudun da bu mikropları tanıyıp yakalanma ihtimaline karşı bi savunma sistemi oluşturması lazım e yıllardır aşılarla bu hastalıklar en aza indirilip nadiren görülmeye başlanmıştı ama ülkemize gelen mültecilerle bu durum değişti tekrar görülmeye başlandı. Bende tereddütlüyüm aşı konusunda ancak bunları düşündüğümde minnacık bedenine virüsün ölümcül olabilecek kadar güçlü bir şekilde girmesini ve antikorsuz bir şekilde hastalıkla başa çıkmaya çalışması riskini göze alamıyorum. Sen de araştırmanı yaparken bunları göz önünde bulundurdun muhakkak bu riski nasıl göze aldın? Yani bebeğinin aşısını olmadığı bir salgına yakalanması durumu için bir b planı var mı?

Bebişi tebrik ederim ayrıca hayırlı sağlıklı mutlu bi evlat olsun inşallah

Çok doğru söylemişsiniz hadi bir hastalığa yakalandı Allah korusun onun vebali nolcak ,ülkede her türden insan var örneğin hepatit a ,menenjit ne kadar tehlikeli hastalıklar ,biz de zamanında hepsini olmuşuz aşıların Allah’a çok şükür neyimiz var ?? Eğer öyle olsa doktorlar neden kendi çocuklarına yaptırsın ki

Bu kismini ben de merak ettim

Evet aşıların zararlı olduğunu söyleyen proflar da var ama benim içim tatmin olmuyor işte. Geçen gün bir program izliyordum YouTube da programın konuğu dışarıdan yapılan müdahalelerden bahsediyordu dedi ki hayvanlara ve bebeklere aşı yapıyolarlar Allah onları eksik mi yarattı neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorlar? Yani evet mantıklı Allah eksiksiz yaratmadı tabiki ama bu hastalıklar nereden geldi? Hastalık üretip sonra da aşısını mı bulduk hadi yapın korunun diyolar? Hep kafa karışıklığı bunlar bende ama götürüp yaptırıyorum hepsini dediğin gibi bizde olduk aşıyla büyüdük diyorum yakalanırsa kolay atlatır diyorum vb vb vb. Bu arada kendi çocuklarına aşı yaptırmayan da çok doktor var

Bu kismini ben de merak ettim
Ya evet çok merak ediyorum hastalık bir gerçek aşı yaptırmayan insanlar hastalıkla nasıl başa çıkıyor çünkü baya ağır seyrediyor olması lazım antikoru olmadığı için bu soru bende hep merak konusu

Selam kizlar napiyonuz ne ediyonuz bebisler nasıl .. benim oğlan köprücük kemigini kırdı bayadir onlar uğraşıyorum büyükler bı yandan bakamadım hiç iyisinizdir inşallah

Aşı konusuna gelince tabiki yaptırdım ileride vebalini çekmek istemem 3 çocuğum var ve eksiksiz aşıları tam .. zamanında unutulmuş ve yapılmamış asilarimin karsiligini bulaşan hastalıklarla gördüm gecirdim o yüzden 2 yaş ve 4 yaş aşısını da mutlaka yaptircam bunun sadece bebeklik cagi yok okulu var binbir çeşit çocuğu var ve okullar mikrop yuvası hiç bişeye güvenim yok aşıya devam buda benim fikrim.

Reactions: fsp
Selam kizlar napiyonuz ne ediyonuz bebisler nasıl .. benim oğlan köprücük kemigini kırdı bayadir onlar uğraşıyorum büyükler bı yandan bakamadım hiç iyisinizdir inşallah
sana inanmiyorum nasi kirdi ay benm kemiklerim acidi. Bu oglan bebeleri niye boyle yaa. Cok gecmis olsun

sana inanmiyorum nasi kirdi ay benm kemiklerim acidi. Bu oglan bebeleri niye boyle yaa. Cok gecmis olsun
Saol canım teşekkür ederim emerken uyumuş kalmışız sorma yataktan düştü komidine çarptı galiba ağlamasına uyandım baya ağladı duramadi omzu zaten düştü acile gidince çıktı açığa .. canı sağolsun hiç durmuyo ki onun üzerine kaç düştü attı kendi

Acaba benim gibi 18 aylık olmasına ragmen hiç regl olmayan var mı ilk bebeğimde 9 aylıkken oldum bırde hala yoğun emiyor kızım onun etkisi de var.

Benim kızımın doğumda kırıldı kendiliğinden iyileşti bişey yapmadan

Selamlar

1.5 yaş kucakta sallayarak destekli uyutmaktan bel felan kalmadi. Sizde durumlar nasıl? Bu saaten sonra yatahinda nasıl.uyuturuz ya? Yataga koyunca oynuyor uyumaya hiç niyeti yok

Selam kızlar , 18 ay asılarımızı olduk. Köpek dislermiz sonunda cıktı. 2 yasa kadar rahatız artık. Azılarda yine 40 derece ateş kusma baslar
Hersey yolunda gidiyor suan için. Aktif konusma yok. Anne ye nenne diyor , baba, dede,gelgel, güzel demeyi biliyor, oyuncak bebek uyuturken e e diyor, dansları taklit ediyor, son zamanlarda anane demeye basladı birden. Bu aralar bir kaç kelimeyi söylemeyi bıraktı gibi ama kendi kendine birşeyler söylüyor anlamıyorum vıj vıj bıj bıj gibi harfler cıkarıyor heceler. Ama komutları cok iyi biliyor.

Gece mamasını keseceğiz bizde komple. Gündüzü tamamen kesmistik. Bi gece yatarken bir de sabah ise gitmeden verip gidiyordum. Bazen gece kalkıyor bi kez daha içiyor bazen onu da aramıyor.

Geçen emzik kaybetti kıyamet koptu uykuya dalamadı. Kosa kosa gittik aldık. İç gecire gecire agladı. Emziği kasada görünce cıglık attı resmen.

Maşallah bizde olduk aşımızı sadece kolunda sislikle atlattık.. bizdeki cümlelerde hemen hemen aynı bazen ara veriyor yeni şeyler çıkarıyor bidibidi mimimi vs dişlerimiz hep çıktı onlardan yana skintiyi atlattik azı dişlerde öyle yüksek ateş ishal kusma olmadi belkide bunyeyle alakalı olabilir inşallah sizde kolay atlatırsınız hemen.. bizde mama yok meme var olmayınca kıyamet kopuyo bakalım ne zamana kadar emecez ..

Bizimki azı disleri cok zor atlattı. Günlerce kusma iştahsızlık ateş yaptı. Kabus gibiydi. Muhtemelen yne aynı olacak. Abisi de böyleydi.
Saglıkları yerinde olsunda o da atlatılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…