2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

2 yaş sendromu 1,5 yaşında başlıyo diyolar bu doğru mu tecrübeli anneler 🥲
Benimki bu ara o kadar huysuz o kadar aglio ki. Inan kulaklarim tirmalaniyo artik. Icim yoruldu gercekten. Hayattan gram zevk almaz mi insan. Bunun bu kesintisiz aglamasi 10 yas yaslandiriyo beni

Benimki bu ara o kadar huysuz o kadar aglio ki. Inan kulaklarim tirmalaniyo artik. Icim yoruldu gercekten. Hayattan gram zevk almaz mi insan. Bunun bu kesintisiz aglamasi 10 yas yaslandiriyo beni
15 aydır öyleyiz biz. Ağladığı zaman sinirleniyorum gıcık oluuorum o kadar tik kapmışım

Ay bende öyle düşündüm. Bi tecrübem yok ama sanki sendroma yakalanmışız gibi 🥲
Kerem henüz o kadar çok ağlamıyor ama inatlaşmaya ve istediği olmayınca ağlamaya başladı önceden de ağlardı istediğini alamayınca ama numaradan bağırır susardı şimdi ciddi ciddi gözünden yaş akıyo 😵‍💫 yediği yemekleri yememeye başladı çok yoruluyorum yemek yedirirken acaip inatlaşıyo bebek arabasında tutamıyorum vb vb dedim nooluyo bu çocuğa baktım sendrom erken geliyo diyolar dedim geldiler heralde yakalandık 🥲 zor ya bazen çok zor o gece uyanmaları hele 🥲

Kerem henüz o kadar çok ağlamıyor ama inatlaşmaya ve istediği olmayınca ağlamaya başladı önceden de ağlardı istediğini alamayınca ama numaradan bağırır susardı şimdi ciddi ciddi gözünden yaş akıyo 😵‍💫 yediği yemekleri yememeye başladı çok yoruluyorum yemek yedirirken acaip inatlaşıyo bebek arabasında tutamıyorum vb vb dedim nooluyo bu çocuğa baktım sendrom erken geliyo diyolar dedim geldiler heralde yakalandık 🥲 zor ya bazen çok zor o gece uyanmaları hele 🥲
Valla bu saydıkların bizde 15 aydır var. Ben garipsemiyorum artık. Tek fark arttı sadece 🥲

Bu biz vaAllah. Bir haftadır çok yoruyor ağlamalarıyla. İçin için ağlıyor birde kıp kırmızı oluyor ağlamaktan. Diş rahatsız ediyor düşünüyorum çünki azılarda köpeklerde hepsi şiş bir kaçı patladı🥺

Bebemin gözleri zaten koreli gibiydi iyice şişti kayboldu enfeksiyon kapmış yavrum boğazi kızarmış kış ayı ben geldim diyor .. aranızda alerjik bronşit var mı doğduğundan beri 7 defa üst üste olduk hergun 2 puf hava kullaniyoruz önlemek amaçlı oda yorgun bende 🤦🏻‍♀️

Bebemin gözleri zaten koreli gibiydi iyice şişti kayboldu enfeksiyon kapmış yavrum boğazi kızarmış kış ayı ben geldim diyor .. aranızda alerjik bronşit var mı doğduğundan beri 7 defa üst üste olduk hergun 2 puf hava kullaniyoruz önlemek amaçlı oda yorgun bende 🤦🏻‍♀️
Alerjik astim var. 10 gun tedavi 1 hafta saglam 10 gun tedavi bir hafta saglam.

O kadar zor ki. Insallah almaz. Beni rahatlatan mesh nebulizator oldu. Yoksa sesli calisan buyuk makimeyi asla kullandirmiyo. Nefes alamio ama o makineyi asla kullanmak istemiyo.
Yine indi belli sırtında yanlarda hırıltı var bizde flixotide 125 mg olanını kullanıyoruz ama nafile sizin kullandiginizi mi denesek bizde olur mu acaba .. aynen benim oglamda almıyor sesli olanını ilacı başlığı savuruyo öylece

X