2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Vallaha HCG çok yüksek benim adetten 1 gün sonra 1000 çıktı hatta 1000 dende yüksekmiş ama hastanedeki cihaz 1000'in üstünü olcmuyormus. Cumartesi böyleydi betaHCG hesapliyorum 2.5 katı artarsa 35.000 filan oluyor, dış gebelikdende şüpheleniyorum ben açıkçası çok yüksek çünkü değer

Sat nezamandi senin canım ? Birde betaHCG değerini hatirliyormusun
Ay evet ben de merak ettim 4arti2de karindan kese görmek 🌸

Canım şuan bile ben gidip kan versem 3-4 bin arası çıkar en son cumartesi günü 1000 küsür çıktı değerim aradan 3 gün geçti 😂
Dur ya bende unutmuştum daha yeni baktım da gördüm bende unutkanlık ta başladı hadi hayırlısı🤣🤣
Valla ne diyim hayırlısı olsun inşallah değerin düzenli artar ve keseyi görürsün ☺️

Bn mecburi ilac baslamam icin erken ogrenmeo zorundayim dha once genetik test icin dr gttgmde sen cok cabuk hamile kaliyon korunmayi biraktgin ay gecikme bekleme hmn beya bktr ona gore ilac baslayalm gec kalirsan tekrar kaybin olabilir dedi bn ya adet gunumde yada bir iki gun once test yptryom bunda daha aceleci dvrandm olac kullnayim die digerlerinde sorunu bilmedgm icin adet gunumu gecrmistim

Sana halime kılıçı öneririm bende şehir hastanesine gidiyorum ama benim doktorum erkek
Çok teşekkür ederim. Bir daha ki randevumu ona alırım in
Bu arada söylemeyi unuttum eğer randevu almayı dusunuyosan 1 yada 2 hafta öncesinden al yoksa randevu bulamazsın iyi bı doktor olduğu için randevu biraz zor bulunuyo
Anladım canım inşallah öyle yaparım. Benim doktorum 3 hafta sonra gel el ve ayak parmakları oluşuyor ona bakalım dedi. Acaba bu doktorada 3 hafta sonraya mı alsam randevu

Bn mecburi ilac baslamam icin erken ogrenmeo zorundayim dha once genetik test icin dr gttgmde sen cok cabuk hamile kaliyon korunmayi biraktgin ay gecikme bekleme hmn beya bktr ona gore ilac baslayalm gec kalirsan tekrar kaybin olabilir dedi bn ya adet gunumde yada bir iki gun once test yptryom bunda daha aceleci dvrandm olac kullnayim die digerlerinde sorunu bilmedgm icin adet gunumu gecrmistim
Erken gormusun diyonuzda erken gormekte kotu yaa zmn gecmiyo

Çok teşekkür ederim. Bir daha ki randevumu ona alırım in

Anladım canım inşallah öyle yaparım. Benim doktorum 3 hafta sonra gel el ve ayak parmakları oluşuyor ona bakalım dedi. Acaba bu doktorada 3 hafta sonraya mı alsam randevu
İstersen öyle yap şimdi MHRS den baktım sadece iki randevu gözüküyor en yakını 25 ve 26 var sadece

kızlar demin acayip kötü kustum. boğazlarım çok ağrıdı. aç kalınca daha çok midem bulandığı için bir şeyler yiyeyim dedim ama sanki zehir yedim. boğazım aşındı galiba yaa. hem boğazım hem midem yanıyor.

kızlar demin acayip kötü kustum. boğazlarım çok ağrıdı. aç kalınca daha çok midem bulandığı için bir şeyler yiyeyim dedim ama sanki zehir yedim. boğazım aşındı galiba yaa. hem boğazım hem midem yanıyor.

Çok miden bulandığında açsan eğer zeytin ekmek yemeye çalış bir iki adet... Hafifletir bulantıyı.

X