Canım ben Pazartesi sağlık ocağında kan testi yaptırıp salı onun sonuçlarını alıp gitmeyi düşünüyorum. Ekstra ücret ödemek istemiyorum. Bide benim doktırum her konturolde kan ve idrar testi istiyordu bakalım kabul edecek miMuayenelerini özelde Kan tahlillerini devlette yapacak olan varmı kızlar?
Benim kızımla doğacak olan bebek arasında 4,5 yaş olacak. Biz tayinciyiz hatta büyük ihtimalle doğum zamanı doğuya tayin olucaz. Yanlızlık çok zor bakım için ama benim kızım tek olduğu için hep canı sıkılıyor arkadaş arıyor. En azından seninkiler birlikte büyür birbirlerine arkadaş olurlar.Buarada 2. Gebeliği olanlar ilk çocuklarınız kaç yaşında şuan ? Benim biraz morale ihtiyacım var lütfen kimse yanlış anlamasın ama eşimin görevinden dolayı doğudayim oğlum 17 aylık çok zor bi bebekligi vardı zaten yeni yeni nefes almaya başladım ben. Hem kolik hem alerjik bir bebekti o yüzden çok korkularım var nasıl olacak bakabilecek miyim diye
Peki şimdi haftada 2 kez mı aliyosun yoksa çeyrek miDediğin gibi fazla o miktar. Ben hemşireyim. Kullanımı doktordan doktora değişiyor. Bi doktor hafta iki gün al dedi. Bu gebelik için gittiğim doktor ise bi tableti dörde böl. Çeyreğini her gün iç dedi. Herşeyin fazlası zarar unutmayalım
Doğru söylüyorsun canım çok güzel dedinAllah'ım kolaylığını verir canım kafana takma kul kulu darda koyar Allah kulunu koymaz
Benim 5 yaşında bir evladım var. 1.5 yaşına kadar kolikti düşünebiliyormusunuz ? Vw tek sorunumuzda bu değildi.. Tek başımaydım.. zor bir bebekti ve zorda bir çocuk şuan hiperaktif yerinde durmuyor. 1 senede 25 kilo vermiştim asla dedim bir daha çocuk yapmayacağım. Tek olsun dedim. Ama o günler geçip gidinxe hiç birşey hatırlamıyorsunuz. 2. Çocuğa zar zor cesaretlenip karar verdim bu ay çok şükür rabbim ilk aydan SevindirdiBuarada 2. Gebeliği olanlar ilk çocuklarınız kaç yaşında şuan ? Benim biraz morale ihtiyacım var lütfen kimse yanlış anlamasın ama eşimin görevinden dolayı doğudayim oğlum 17 aylık çok zor bi bebekligi vardı zaten yeni yeni nefes almaya başladım ben. Hem kolik hem alerjik bir bebekti o yüzden çok korkularım var nasıl olacak bakabilecek miyim diye
Bizde temmuzda tayinciyiz Ankara'ya gideceğiz inşallah oda kötü denk geldi nasıl olacak bilmiyorumBenim kızımla doğacak olan bebek arasında 4,5 yaş olacak. Biz tayinciyiz hatta büyük ihtimalle doğum zamanı doğuya tayin olucaz. Yanlızlık çok zor bakım için ama benim kızım tek olduğu için hep canı sıkılıyor arkadaş arıyor. En azından seninkiler birlikte büyür birbirlerine arkadaş olurlar.
Benim oğlumda 1 yaşında bitti bütün gazı koliği alerjisi, yeni yeni rahatladım bende tek büyüttüm o yüzden korkuyorum uykusu bile hâla sıkıntılı Allah kolaylık verir inşallah ne diyelimBenim 5 yaşında bir evladım var. 1.5 yaşına kadar kolikti düşünebiliyormusunuz ? Vw tek sorunumuzda bu değildi.. Tek başımaydım.. zor bir bebekti ve zorda bir çocuk şuan hiperaktif yerinde durmuyor. 1 senede 25 kilo vermiştim asla dedim bir daha çocuk yapmayacağım. Tek olsun dedim. Ama o günler geçip gidinxe hiç birşey hatırlamıyorsunuz. 2. Çocuğa zar zor cesaretlenip karar verdim bu ay çok şükür rabbim ilk aydan SevindirdiHiç olumsuz düşünme tadını cıkart büyüdüklerinde o kadar rahat edeceksin ki endişe etme
Çok güzel olacak inşallahBizde temmuzda tayinciyiz Ankara'ya gideceğiz inşallah oda kötü denk geldi nasıl olacak bilmiyorum
Hangi çocuğun bebekligi çocukluğu kolay geçmiştir ki benim elleri den öper 3 tane var en büyük oğlum 12 yaşında doğar doğmaz 10 gün yoğun bakımda yattı sonra hiç hasta etmemek için uğraştım hasta olmadı oldu ve iyileşti şimdi şükür Allah'ım boyum uzun oğlum var ikinci 8 yasindakızım oda bebekken bian yüzünde ortasın uçuk çıktı tma seneler doktar doktar gezdim günde bazen hiç yoksa üç doktara götürdüm ama bildiğin uçuk ihtihapli bir yara dönüşüyordu bir saat için okadar en küçüğum 4 buçuk yaşında şimdi hamd olsun geçen sene kapıda oynarken araba çarptı okul taşıdı ayağı kırıldı alçı kaldi yavrum ama hamd Olsun şimdi yeni yeni konusmaya başladı evimizin nese kaynağı geçen iki ay önce bir kürtaj oldum hamd Olsun şimdi yine hamileyim pazartesi randevum var Allahim güzel haberimiz olurBenim oğlumda 1 yaşında bitti bütün gazı koliği alerjisi, yeni yeni rahatladım bende tek büyüttüm o yüzden korkuyorum uykusu bile hâla sıkıntılı Allah kolaylık verir inşallah ne diyelim
Korkma cnm benim çocuklarımın arasında da 2 .5 yaş vardı.o yüzden fazla düşünme rabbim yardım ediyorBuarada 2. Gebeliği olanlar ilk çocuklarınız kaç yaşında şuan ? Benim biraz morale ihtiyacım var lütfen kimse yanlış anlamasın ama eşimin görevinden dolayı doğudayim oğlum 17 aylık çok zor bi bebekligi vardı zaten yeni yeni nefes almaya başladım ben. Hem kolik hem alerjik bir bebekti o yüzden çok korkularım var nasıl olacak bakabilecek miyim diye
Kaç haftalık oldu canım senin .güzel haberlerini bekliyoruz inşallahGitmiycem gitmiycem dedim ama eşim gidelim dediği için salı gününe randevu aldım inşallah hem kese hem kalp atışı görürüz. Şimdiden heyecanlandım.
İkisinide almıyorum.Peki şimdi haftada 2 kez mı aliyosun yoksa çeyrek mi
Benim oğlumda adetten 2 gün önce 800lü bişeyler çıkmıştı... Korkma yani...Kızlar kan vermeye gittim sabah sonucun çıkmış bat 5 kasımdı değerim tam 1000 çıkmış çok yüksek degilmi 2 gün gecikme için ? Burda ikiz anneleri vardı sizin değerler kaç çıkmıştı acaba
Ben öyle yaparım sanırımMuayenelerini özelde Kan tahlillerini devlette yapacak olan varmı kızlar?
1 kızım var 10 yaşında 1 oğlum var 8 aylık... Aralarında yaş farkı olsada olmasada çok farkeden birşey olmuyor.. Ayrıc ben şuna çok inanıyorum Allah taşıyamayacağı yükü yüklemezmiş kulun sırtına...Buarada 2. Gebeliği olanlar ilk çocuklarınız kaç yaşında şuan ? Benim biraz morale ihtiyacım var lütfen kimse yanlış anlamasın ama eşimin görevinden dolayı doğudayim oğlum 17 aylık çok zor bi bebekligi vardı zaten yeni yeni nefes almaya başladım ben. Hem kolik hem alerjik bir bebekti o yüzden çok korkularım var nasıl olacak bakabilecek miyim diye
Neden bunaldın kiiiKızlar çok bunaldım ne dusunucegimi bilmiyorum haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum.
Dahiliye takibinde olman iyi olur bence. En azından 1 kez gitKızlar bugün doktora gittik şükür keseyi gördük 5 haftalıkmis henüz çok küçücük keseçok mutlu oldum 2 hafta sonra da kalp atışı için gideceğim inşallah onu da görürüz günler geçmek bilmiyor ya şu ilk zamanlar birde size bişey sorcagim ben bu forumda başka yerlerde de TSH nin gebelikte 2.5 altında olması gerektiğini bu sebeple 2.5 tan yüksek kisilere doktorun ilaç verdiğini okudum ben bunu sordum bugün doktora yoo seninki gayet normal endişe ediyosan dahiliye git dedi bana nasıl bir doktordu anlamadım zaten ağzından cimbizli alınıyor laf çok sinir oldum özelde para verip böyle muamele görmek sinir ediyor beni suratsız bir doktordu neyse zaten degistircem TSH hormonu 3.77 çıkmış bu arada dahiliyeye gideyimmi kızlar napayim
İkisinide almıyorum.ocean diye bi marka var var. Onu araştırdım. Onun folik asitini kullanıyorum şuan.
Evet. Helal sertifikası da varmış. Bide genel olarak baya iyi markaymış. Gönlüme o yatmıştı onu alayım dedim. Sizden de duymak iyi geldiBende onu kulkanmıştım.. Çok iyi olduğunu duymuştum ve doktorumda onu önermişti zaten
Kızım aralikta 5 i bitirecek inşallah ayy canım kolik çok zor bişey benim kızımda kolikti yemin ederim ilk bir senem 10 yıl gibi geçmişti hergune Allah'ım bu çocuk hergun böylemi olacak diye ağlıyordum çok kötüydü çaresizlik ağlamasını susturamamak çok zor bir anne için heleki ilk çocuk acemilik var insan anneliğin yaşayamıyor sanki kolikte Allah yardımcısı olsun böyle annelerin benim kızım 3 çocuğa bedeldi ailem bile şaşirırdı biz böyle bebek görmedik diye sizin ikinci gebelik ne kadarlikBuarada 2. Gebeliği olanlar ilk çocuklarınız kaç yaşında şuan ? Benim biraz morale ihtiyacım var lütfen kimse yanlış anlamasın ama eşimin görevinden dolayı doğudayim oğlum 17 aylık çok zor bi bebekligi vardı zaten yeni yeni nefes almaya başladım ben. Hem kolik hem alerjik bir bebekti o yüzden çok korkularım var nasıl olacak bakabilecek miyim diye
İnsanın yardimvisi olmayınca çok çok zor oluyor benim annem arada geldi arada ben giittin ama genelde hep yalnızdim gel beş dk çocuğa bak bı evi toparliyim bı yemek yapayım diyebilecegm kimsem olmadı malesef zor ya kolikBenim oğlumda 1 yaşında bitti bütün gazı koliği alerjisi, yeni yeni rahatladım bende tek büyüttüm o yüzden korkuyorum uykusu bile hâla sıkıntılı Allah kolaylık verir inşallah ne diyelim
Benimde şuan aynı tam doğum zamanı ev taşınacak yebi ev dizilecek. Ben annemlere geçicem eşim halledicek bunları. Tabi tayin olursak. Kendimi şimdiden zor olacağına alıştırdımBizde temmuzda tayinciyiz Ankara'ya gideceğiz inşallah oda kötü denk geldi nasıl olacak bilmiyorum