2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Oğlum 17 aylık 4+2 gunlukde gebe oldugumu öğrendim, kolik inanılmaz zor çok iyİ bilirim artı bizde bide alerji vardı

Şuan neredesin canım kolay olur inşallah hepimiz için
Normalde bursalıyız. Bursada evimiz var. Ailelerimiz orda. Kendim aslen samsunluyum ama bursada doğup büyüdük. Eşimde batmanın ilçesinde öğretmen. Nasip olursa bursaya gitmeyi istiyoruz. Bütün düzenimiz orda. sizin durumlar nasıl

Eşim polis memuru batman merkezdeyiz biz 4 senemiz dolacak inşallah yazın ailemiz Ankara'da o yüzden Ankara'yı dusinuyoruz, hangi ilçedesiniz siz

Merhabalar herkese.
Benim sat 27 eylul. Tahmini dogum tarihi 04.07.2021
Ultrasona gore 28.06.2021
Yaş 34, ilk gebelik, istanbul

Bugun ilk kez kendi doktoruma gitmis olduk, alttan muayene ile bakti ve bebegin kalbini dinledik. Erken yumurtlamadan dolayi 1 hafta ondeymis. Normalde 5+6 ama ulttasona gore 6+5.
Cok korkarak gecti 2 3 hafta, bir de erken ogrenmek tam hazir olamamak cok zor. Bir de beta cok hizli yukselmisti. Doktorum her seye normal dedi. Canimi sikan kafama takilan seyleri direkt unut dedi.
İnsaallah hayirlisi olur hepimiz
icin.

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var çalışmak istiyorum ama gebeliğimi sıkıntıya sokmakta istemiyorum sizce çalışsam bir zararı olur mu bebeğim doğmadan bir birikimim olsun istiyorum ihtiyaçlarını karşılamam için eşim asgari ücretle çalışıyor ve buaralar masrafımız arttı

Bence doktoruna sor arkadasim. Cunku mesela kanamali, yatmak gereken gebelikler oluyor o tarz olup olmayacagini anlar bence doktorlar az cok.
Benim sahsi fikrimse asiri fiziken yorucu bir is olmadigi surece calismak cok mantikli, dogunca zaten uzun bi sure calisilamiyor bakacak edecek yoksa.

Eşim polis memuru batman merkezdeyiz biz 4 senemiz dolacak inşallah yazın ailemiz Ankara'da o yüzden Ankara'yı dusinuyoruz, hangi ilçedesiniz siz
sasondayız. Bizim de 4. Senemiz.ben geleli 2 sene olcak tabi

Teşekkür ederim Pazartesi gidicem doktora onu da sorayım o zaman inşallah öyle bir sorun olmazda çalışırım bebeğimin ihtiyaçlarını kendim hazırlarım inşallah .

Kizlar merhaaba bende insallah 4 bucuk 5 haftalık hamileyim.ama kese gozukuyor icinde bebek yok sizce erkenmi sizin nezaman gözüktü

sasondayız. Bizim de 4. Senemiz.ben geleli 2 sene olcak tabi
Aa..öylemi merkeze gelip gidiyorsunuzdur ozaman ara sıra. Vallaha bende ilk oğlumu kaybettim hastane süreci filan derken 1 yıl ankaradaydim eşim burda tekti daha sonra 2. Oğlumun doğumuda Ankara'da oldu 6 ayda öyle kaldı yani bende çok kalmadım burda

Merkeze mecbur gidip geliyoruz :) bi de arkadaşım var orda. Ara ara uğruyoruz. Benim ilk gebeliğim. Evleneli bir buçuk yıla yakın oldu. O yüzden ben 2 senedir burdayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…