Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cnm ben yemiyorum ama canım çekerse alıp evde yerimKızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim bir de bisey soracağım dışarıda yemek yiyor musunuz
Çok sevindim canım benim :))) hayırlı olsun :)) sağlıkla gelsin. Darısı bizlerin başına:))Kızlar hamileyim bat 8 kasımdı 9 da olabilirdi geçtiğimiz ay şaşmıştı 1 gün çünkü kesintili. Sizce bu değer normal mi ? Doğru düzgün sevinemedim. 25 ekim yumurtlama günündeki ilişkiyle kaldım. Sat 12 ekim. Döngüm 26
Amin canım rabbim sizlerinde karnını boş bırakmasınÇok sevindim canım benim :))) hayırlı olsun :)) sağlıkla gelsin. Darısı bizlerin başına:))
amin :))Amin canım rabbim sizlerinde karnını boş bırakmasın
hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına al inşallah:))Herkese merhabaa son adetimin başladığı ilk gün 8 Ekim Bat 5 kasımdı Regl olmadım akşamında idrar testi yaptım direkt pozitif oldu sabahında yine yaptım yine anında pozitif oldu. Bugün sabah ta doktora gittim ultrasonda göremedi (zaten henüz küçük) sonra vajinal ultrasonla baktı Orda da kese var ama göremedim bişi dedi. Kan verdim sonucum güzel çıktı diye düşünüyorum. 2 gün sonra yine kan vericem perşembe günü de tekrar bakıcak ultrasonla
Şuan çiğ köfte siparişi verdim eve. Dışarıdan normalde de çok nadir yerdik ama çiğ köfte aşığıyım resmen etsiz tabi ki. Bide bir yerde çorba yeriz oranın tavuk çorbasını acayip istedim. Bursaya ilk gidişimde de onu yiyicem.Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim bir de bisey soracağım dışarıda yemek yiyor musunuz
Canım benim gayet güzel ve normal bir değer benim de 3 gün gecikmeyle 1845 çıktı değerim.Kızlar kan vermeye gittim sabah sonucun çıkmış bat 5 kasımdı değerim tam 1000 çıkmış çok yüksek degilmi 2 gün gecikme için ? Burda ikiz anneleri vardı sizin değerler kaç çıkmıştı acaba
Ha iyi aman ikiz filan olur sandım ben bebeğim henüz çok küçük zaten zor olur bakımı filan, bunun bile hâla şokundayımCanım benim gayet güzel ve normal bir değer benim de 3 gün gecikmeyle 1845 çıktı değerim.
Sağlıkla gelsin inşallah. Rabbim gönlüne göre versin.❤ benim bir yakınım bebeği 2 aylıkken hamile olduğunu öğrenmişti.Ha iyi aman ikiz filan olur sandım ben bebeğim henüz çok küçük zaten zor olur bakımı filan, bunun bile hâla şokundayım
Benimde 1 Kasım olmam gerekirken /3 Kasım da verdim 1777 ciktiCanım benim gayet güzel ve normal bir değer benim de 3 gün gecikmeyle 1845 çıktı değerim.
Çok yakın değerlerimiz. İnşallah içerde iyidirler.Benimde 1 Kasım olmam gerekirken /3 Kasım da verdim 1777 cikti
Zaten temiz olmayan yerde yemezsiniz. İçinize sinen yerde de sorun olmaz.Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim bir de bisey soracağım dışarıda yemek yiyor musunuz
İnşallah canım inşallahÇok yakın değerlerimiz. İnşallah içerde iyidirler.
Allah'ım kolaylığını verir canım kafana takma kul kulu darda koyar Allah kulunu koymazBuarada 2. Gebeliği olanlar ilk çocuklarınız kaç yaşında şuan ? Benim biraz morale ihtiyacım var lütfen kimse yanlış anlamasın ama eşimin görevinden dolayı doğudayim oğlum 17 aylık çok zor bi bebekligi vardı zaten yeni yeni nefes almaya başladım ben. Hem kolik hem alerjik bir bebekti o yüzden çok korkularım var nasıl olacak bakabilecek miyim diye