2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar hamileyim 🌸 bat 8 kasımdı 9 da olabilirdi geçtiğimiz ay şaşmıştı 1 gün çünkü kesintili. Sizce bu değer normal mi ? Doğru düzgün sevinemedim. 25 ekim yumurtlama günündeki ilişkiyle kaldım. Sat 12 ekim. Döngüm 26
Çok sevindim canım benim :))) hayırlı olsun :)) sağlıkla gelsin. Darısı bizlerin başına:))

Herkese merhabaa🌺 son adetimin başladığı ilk gün 8 Ekim Bat 5 kasımdı Regl olmadım akşamında idrar testi yaptım direkt pozitif oldu sabahında yine yaptım yine anında pozitif oldu. Bugün sabah ta doktora gittim ultrasonda göremedi (zaten henüz küçük) sonra vajinal ultrasonla baktı Orda da kese var ama göremedim bişi dedi. Kan verdim sonucum güzel çıktı diye düşünüyorum. 2 gün sonra yine kan vericem perşembe günü de tekrar bakıcak ultrasonla 🤗🌺
hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına al inşallah:))

Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim ❣️ bir de bisey soracağım dışarıda yemek yiyor musunuz 😇
Şuan çiğ köfte siparişi verdim eve. Dışarıdan normalde de çok nadir yerdik ama çiğ köfte aşığıyım resmen etsiz tabi ki. Bide bir yerde çorba yeriz oranın tavuk çorbasını acayip istedim. Bursaya ilk gidişimde de onu yiyicem.

Gitmiycem gitmiycem dedim ama eşim gidelim dediği için salı gününe randevu aldım inşallah hem kese hem kalp atışı görürüz. Şimdiden heyecanlandım.😁

Kızlar kan vermeye gittim sabah sonucun çıkmış bat 5 kasımdı değerim tam 1000 çıkmış çok yüksek degilmi 2 gün gecikme için ? Burda ikiz anneleri vardı sizin değerler kaç çıkmıştı acaba

Kızlar kan vermeye gittim sabah sonucun çıkmış bat 5 kasımdı değerim tam 1000 çıkmış çok yüksek degilmi 2 gün gecikme için ? Burda ikiz anneleri vardı sizin değerler kaç çıkmıştı acaba
Canım benim gayet güzel ve normal bir değer benim de 3 gün gecikmeyle 1845 çıktı değerim.

Ha iyi aman ikiz filan olur sandım ben bebeğim henüz çok küçük zaten zor olur bakımı filan, bunun bile hâla şokundayım 🙄
Sağlıkla gelsin inşallah. Rabbim gönlüne göre versin.❤ benim bir yakınım bebeği 2 aylıkken hamile olduğunu öğrenmişti.😂

Buarada 2. Gebeliği olanlar ilk çocuklarınız kaç yaşında şuan ? Benim biraz morale ihtiyacım var lütfen kimse yanlış anlamasın ama eşimin görevinden dolayı doğudayim oğlum 17 aylık çok zor bi bebekligi vardı zaten yeni yeni nefes almaya başladım ben. Hem kolik hem alerjik bir bebekti o yüzden çok korkularım var nasıl olacak bakabilecek miyim diye

Buarada 2. Gebeliği olanlar ilk çocuklarınız kaç yaşında şuan ? Benim biraz morale ihtiyacım var lütfen kimse yanlış anlamasın ama eşimin görevinden dolayı doğudayim oğlum 17 aylık çok zor bi bebekligi vardı zaten yeni yeni nefes almaya başladım ben. Hem kolik hem alerjik bir bebekti o yüzden çok korkularım var nasıl olacak bakabilecek miyim diye
Allah'ım kolaylığını verir canım kafana takma kul kulu darda koyar Allah kulunu koymaz

X