Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan 6+3 randevu zamanı 6+6 olacak inşallah. Çok teşekkür ederim. Hepimiz iyi haberler alırız inşallah.Kaç haftalık oldu canım senin .güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Hem de ne karışık.Yaza bir tayinci de benimm. Karışık olcak baya
Oğlum 17 aylık 4+2 gunlukde gebe oldugumu öğrendim, kolik inanılmaz zor çok iyİ bilirim artı bizde bide alerji vardıKızım aralikta 5 i bitirecek inşallah ayy canım kolik çok zor bişey benim kızımda kolikti yemin ederim ilk bir senem 10 yıl gibi geçmişti hergune Allah'ım bu çocuk hergun böylemi olacak diye ağlıyordum çok kötüydü çaresizlik ağlamasını susturamamak çok zor bir anne için heleki ilk çocuk acemilik var insan anneliğin yaşayamıyor sanki kolikte Allah yardımcısı olsun böyle annelerin benim kızım 3 çocuğa bedeldi ailem bile şaşirırdı biz böyle bebek görmedik diye sizin ikinci gebelik ne kadarlik
Şuan neredesin canım kolay olur inşallah hepimiz içinYaza bir tayinci de benimm. Karışık olcak baya
Normalde bursalıyız. Bursada evimiz var. Ailelerimiz orda. Kendim aslen samsunluyum ama bursada doğup büyüdük. Eşimde batmanın ilçesinde öğretmen. Nasip olursa bursaya gitmeyi istiyoruz. Bütün düzenimiz orda. sizin durumlar nasılŞuan neredesin canım kolay olur inşallah hepimiz için
Neden ne olduKızlar çok bunaldım ne dusunucegimi bilmiyorum haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum.
Eşim polis memuru batman merkezdeyiz biz 4 senemiz dolacak inşallah yazın ailemiz Ankara'da o yüzden Ankara'yı dusinuyoruz, hangi ilçedesiniz sizNormalde bursalıyız. Bursada evimiz var. Ailelerimiz orda. Kendim aslen samsunluyum ama bursada doğup büyüdük. Eşimde batmanın ilçesinde öğretmen. Nasip olursa bursaya gitmeyi istiyoruz. Bütün düzenimiz orda. sizin durumlar nasıl
Bence doktoruna sor arkadasim. Cunku mesela kanamali, yatmak gereken gebelikler oluyor o tarz olup olmayacagini anlar bence doktorlar az cok.Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var çalışmak istiyorum ama gebeliğimi sıkıntıya sokmakta istemiyorum sizce çalışsam bir zararı olur mu bebeğim doğmadan bir birikimim olsun istiyorum ihtiyaçlarını karşılamam için eşim asgari ücretle çalışıyor ve buaralar masrafımız arttı
Hayırlısıyla kucaginiza alın inşallah Allah yardım ederOğlum 17 aylık 4+2 gunlukde gebe oldugumu öğrendim, kolik inanılmaz zor çok iyİ bilirim artı bizde bide alerji vardı
sasondayız. Bizim de 4. Senemiz.ben geleli 2 sene olcak tabiEşim polis memuru batman merkezdeyiz biz 4 senemiz dolacak inşallah yazın ailemiz Ankara'da o yüzden Ankara'yı dusinuyoruz, hangi ilçedesiniz siz
Teşekkür ederim Pazartesi gidicem doktora onu da sorayım o zaman inşallah öyle bir sorun olmazda çalışırım bebeğimin ihtiyaçlarını kendim hazırlarım inşallah .❤Bence doktoruna sor arkadasim. Cunku mesela kanamali, yatmak gereken gebelikler oluyor o tarz olup olmayacagini anlar bence doktorlar az cok.
Benim sahsi fikrimse asiri fiziken yorucu bir is olmadigi surece calismak cok mantikli, dogunca zaten uzun bi sure calisilamiyor bakacak edecek yoksa.
Aa..öylemi merkeze gelip gidiyorsunuzdur ozaman ara sıra. Vallaha bende ilk oğlumu kaybettim hastane süreci filan derken 1 yıl ankaradaydim eşim burda tekti daha sonra 2. Oğlumun doğumuda Ankara'da oldu 6 ayda öyle kaldı yani bende çok kalmadım burdasasondayız. Bizim de 4. Senemiz.ben geleli 2 sene olcak tabi
Merkeze mecbur gidip geliyoruz :) bi de arkadaşım var orda. Ara ara uğruyoruz. Benim ilk gebeliğim. Evleneli bir buçuk yıla yakın oldu. O yüzden ben 2 senedir burdayım diyorumAa..öylemi merkeze gelip gidiyorsunuzdur ozaman ara sıra. Vallaha bende ilk oğlumu kaybettim hastane süreci filan derken 1 yıl ankaradaydim eşim burda tekti daha sonra 2. Oğlumun doğumuda Ankara'da oldu 6 ayda öyle kaldı yani bende çok kalmadım burda
Rica ederim, insaallah doktor da guzel seyler soyler ve calisabilirsiniz hayirlisiysa, aminnTeşekkür ederim Pazartesi gidicem doktora onu da sorayım o zaman inşallah öyle bir sorun olmazda çalışırım bebeğimin ihtiyaçlarını kendim hazırlarım inşallah .❤