2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289

Cok sıkıldım doktora gitmek isityorum ama erken diye gitmek istemiyorum kese görünmezse diye korkuyorum

Cnm maşallah darısı bana inşallah bende duyarım inşallah ama doktorunu degistir

Benim oğlum 4 yaşında

Kızlar bende özellikle akşamları artan yoğun sırt ağrısı var sırt kaslarım çok ağrıyor sizde varmı bu
Bende de sırt ağrısı var. Hatta bel ağrım yok gibi bişey. Ara ara da kasıklarımda ağrı batma oluyor. Bide bende acıktığımı anlamıyorum. Ama tansiyonum düşüyo sanırım. Sonradan yemek yiyip kendime gelince aa acıkmışım diyorum

Kızlar gebeligimin 3.haftasindayim. doktoruma soramadım çekinmekten. Cinsel ilişki hayatınız normal devam ediyor mu. Ben öğrendiğimden beri ara verdim. Bir sakıncası var mı acaba

Parmağımda dolama gibi bişey çıktı yan derisini koparmistim iltihap oldu biraz antibiyotik krem bebeğe geçermi ya geçmez dimi eczacıya demiş eşim hamile oldugumu ama ne diyosunuz deneyimleyen varmı böyle biseyi

Benim oğlum 4.5 yaşında ama ben çok istedim araları yakın olsun birlikte büyüsünler diye ama eşim ikna olmadı. Arkadaşım bilerek sizinki gibi yakın yaptı aralarını ilki çok aksi çok yaramaz olmasına rağmen ve Allah yüzümüze baktı bu aksine çok sakin demişti. Geçen de görüştük küçüğü 2 yaşında büyük de 3.5 işte iyi ki arka arkaya olmuş akşama kadar evde kimseye ihtiyaç duymadan sıkılmadan kendileri oynuyor bişey pişirsem ikisi de yiyor çok rahatım dedi. Benim oğlum bu yaşa kadar kardeşsiz olduğu için onunla hep ben oynamak zorunda kaldım. Hala işten gelince saklambaç körebe sıcak soğuk oynuyoruz. Kardeşi olsa eminim bana oyun noktasında ihtiyaç duymazdı.

Antibiyotik krem yanında o kısma bu sarı lokumlar var ya bisküvi arasına konup yenen ondan bağlarsanız o da iltihabın hemen akmasını sağlıyor.

Düşük tehlikesini nasıl anlıyorlar mazur gör çok cahilim progesteron ile alakalı değil mi canim
Hepimiz burda bilmediğimiz seyleri soruyoruz kuzum estagfurullah. Lekelenmen sancın falan varsa girme bence riske atma. Progesteronla alakalı mı bilmiyorum tam yanlıs bilgi vermiş olmayayım ama doktorun progestan desteği verdiyse bunu genelde zaten düşük ihtimali görünce veriyolar bebek tutunsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…