2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canım moralini bozma inşallah hayırlısı olur hakkında

Kızlar süt ve yoğurdu nasıl tuketiyorsunuz pastörize mi güvendiğiniz biyerden alıp mi içiyorsunuz lütfen cevap verir misiniz
Sütü eşim iş yerinden gelirken İstanbul'un köylerinden alıyor yoğurdu ilk kızım olduğundan beri 4 5. Senedir evde kendim yapıyorum ve market yoğurdu hiçbir şekilde yiyemiyorum artık alışınca tadına anneme gittiğimde bile kalmaya hemen mayaliyoruz organik doğal beslenmeciyimdir biraz

Benim sat 2 Ekim yaş 27 ikinci gebeligim ilki kız şuan 5 haftaligim muhtemel doğum tarihi 9 temmuz diyor bakalım nasip

Merhaba hanımlar. Nasip olursa temmuzda ilk defa anne olucam. Tecrübeli olanlarınıza ve ilk defa gebelik yaşayanlarınıza bi soru sormak istiyorum. Kasık ağrılarınız oluyo mu. Benim bazen sağ bazen sol tarafta bazen de değişik ağrılar oluyo. Bir iki gündür iyiyim ağrılarım azaldı baya. 3 4 gün ağrılarım vardı. Pazar günü testle öğrendim gebe olduğumu. Pazartesi de betam 228 çıktı. O gün bat günümdü. Doktor 2 2.5 hafta sonra gel dedi. Küçük bi ilçede ve merkeze biraz uzak olduğum için tekrar gitmedim. İnşallah sıkıntı yoktur. Sadece dün tekrar idrar testi yaptım baya koyulaşmıştı. Betam artmıştır diye düşünüyorum. Yani inşallah öyledir.

Canım benimde adet günüme denk gwlen günlerde ciddi kasık agrılarım oldu korktum hatta bebeğe bişey olcak diye ama cok şükür bugün keseyi gördük içini ferah tut ağrılar normal diyolar rahim büyüdüğü için oluyormus

Sizin kaç haftalık bende perşembe günü için randevu aldım benim şuan 5+2 acaba haftaya kalp atışı duyulur mu

Allah razı olsun cevap verdiğin için. Aslında biliyorum okuduklarım vs ağrıların normal olduğunu. Ama insan yine tecrübeli birinden duyunca içim rahatladı.

Evet cnm ağrı oluyor ama çok şiddetli değilse normaldir

Kasık ağrısı oluyor canım 10 gündür ara ara tuvalete gidiyorum adet mi placam leke mi gelecek diye normalmiş ama herkes yasiyor zaten şiddetli değil ara ara geliyor geçiyor sonra

İçini rahat tut kuzum ben agrım olunca kosarak doktora gitmiştim baktı kanama alanı falan göremeyince bişey yok dedi öyle rahatladım insan korkuyor
Bende kendi kendime diyorum. Sıkıntılı bi durum olursa illaki lekelenme vs bişey olur. Çok şükür yok diye. Ama işte.. ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…