- 17 Temmuz 2019
- 252
- 120
- 37
Canım moralini bozma inşallah hayırlısı olur hakkındaİyi akşamlar kızlar
Moralim bozuk bu akşam. Bugün tekrar kan verdim. Beta 2 günde 144den 199a çıkmış... Yine sağlıklız bir bebek mi dış gebelik mi bilemiyorum şuan. Ama acayip moralim bozuldu... 2 gün öncesine göre 40 dk daha erken kan vermişim o kadar farkeder mi acaba bir umut işte...
Inşallah görürsün cnmArkadaşlar iyi akşamlar yarın doktora gideceğim keseyi gormeye artık gorunmesi lazım çünkü dün değerim 3014 du yarın 6-7 bine gelir dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla keseyi görelim
Sütü eşim iş yerinden gelirken İstanbul'un köylerinden alıyor yoğurdu ilk kızım olduğundan beri 4 5. Senedir evde kendim yapıyorum ve market yoğurdu hiçbir şekilde yiyemiyorum artık alışınca tadına anneme gittiğimde bile kalmaya hemen mayaliyoruzKızlar süt ve yoğurdu nasıl tuketiyorsunuz pastörize mi güvendiğiniz biyerden alıp mi içiyorsunuz lütfen cevap verir misiniz
Canım benimde adet günüme denk gwlen günlerde ciddi kasık agrılarım oldu korktum hatta bebeğe bişey olcak diye ama cok şükür bugün keseyi gördükMerhaba hanımlar. Nasip olursa temmuzda ilk defa anne olucam. Tecrübeli olanlarınıza ve ilk defa gebelik yaşayanlarınıza bi soru sormak istiyorum. Kasık ağrılarınız oluyo mu. Benim bazen sağ bazen sol tarafta bazen de değişik ağrılar oluyo. Bir iki gündür iyiyim ağrılarım azaldı baya. 3 4 gün ağrılarım vardı. Pazar günü testle öğrendim gebe olduğumu. Pazartesi de betam 228 çıktı. O gün bat günümdü. Doktor 2 2.5 hafta sonra gel dedi. Küçük bi ilçede ve merkeze biraz uzak olduğum için tekrar gitmedim. İnşallah sıkıntı yoktur. Sadece dün tekrar idrar testi yaptım baya koyulaşmıştı. Betam artmıştır diye düşünüyorum. Yani inşallah öyledir.
Sizin kaç haftalık bende perşembe günü için randevu aldım benim şuan 5+2 acaba haftaya kalp atışı duyulur muSağol kuzum şimdilik yumurta yıyebiliyorum kahvaltıya devam edeyim yazdıklarına da dikkat edeyim
Maşallah kuzumm her şey yolunda olsun zamanı gelince kalp atışı duyulur ben de haftaya perşembe gidicem muhtemelen kalp atışı zor ama kısmet bakalim
Canım bu arada sat 29.09 ilk cocuk olcak 26 yasındayım
Allah razı olsun cevap verdiğin için. Aslında biliyorum okuduklarım vs ağrıların normal olduğunu. Ama insan yine tecrübeli birinden duyunca içim rahatladı.Canım benimde adet günüme denk gwlen günlerde ciddi kasık agrılarım oldu korktum hatta bebeğe bişey olcak diye ama cok şükür bugün keseyi gördükiçini ferah tut ağrılar normal diyolar rahim büyüdüğü için oluyormus
Canım bende tek tek topik geziyordım sancısı olanları göreyimde içim azıcık rahatlasın diye , ondan seni anlıyorumAllah razı olsun cevap verdiğin için. Aslında biliyorum okuduklarım vs ağrıların normal olduğunu. Ama insan yine tecrübeli birinden duyunca içim rahatladı.
Evet cnm ağrı oluyor ama çok şiddetli değilse normaldirMerhaba hanımlar. Nasip olursa temmuzda ilk defa anne olucam. Tecrübeli olanlarınıza ve ilk defa gebelik yaşayanlarınıza bi soru sormak istiyorum. Kasık ağrılarınız oluyo mu. Benim bazen sağ bazen sol tarafta bazen de değişik ağrılar oluyo. Bir iki gündür iyiyim ağrılarım azaldı baya. 3 4 gün ağrılarım vardı. Pazar günü testle öğrendim gebe olduğumu. Pazartesi de betam 228 çıktı. O gün bat günümdü. Doktor 2 2.5 hafta sonra gel dedi. Küçük bi ilçede ve merkeze biraz uzak olduğum için tekrar gitmedim. İnşallah sıkıntı yoktur. Sadece dün tekrar idrar testi yaptım baya koyulaşmıştı. Betam artmıştır diye düşünüyorum. Yani inşallah öyledir.
Ay bende aynıyım ya.Canım bende tek tek topik geziyordım sancısı olanları göreyimde içim azıcık rahatlasın diye , ondan seni anlıyorum
Yok öyle şiddetli ağrılar değildi. Zaten çok şükür iki gündür iyiyim ama. Doktora gidemediğim için sorayım dedimEvet cnm ağrı oluyor ama çok şiddetli değilse normaldir
Kasık ağrısı oluyor canım 10 gündür ara ara tuvalete gidiyorum adet mi placam leke mi gelecek diye normalmiş ama herkes yasiyor zaten şiddetli değil ara ara geliyor geçiyor sonraMerhaba hanımlar. Nasip olursa temmuzda ilk defa anne olucam. Tecrübeli olanlarınıza ve ilk defa gebelik yaşayanlarınıza bi soru sormak istiyorum. Kasık ağrılarınız oluyo mu. Benim bazen sağ bazen sol tarafta bazen de değişik ağrılar oluyo. Bir iki gündür iyiyim ağrılarım azaldı baya. 3 4 gün ağrılarım vardı. Pazar günü testle öğrendim gebe olduğumu. Pazartesi de betam 228 çıktı. O gün bat günümdü. Doktor 2 2.5 hafta sonra gel dedi. Küçük bi ilçede ve merkeze biraz uzak olduğum için tekrar gitmedim. İnşallah sıkıntı yoktur. Sadece dün tekrar idrar testi yaptım baya koyulaşmıştı. Betam artmıştır diye düşünüyorum. Yani inşallah öyledir.
Anladım cnm benim de 234 cıktı en son bende bekliyorumYok öyle şiddetli ağrılar değildi. Zaten çok şükür iki gündür iyiyim ama. Doktora gidemediğim için sorayım dedim
Cnm bnde bgun 5+4 bgun gittim duymadm kalp atisini doktor daha erken dedi 15 gun sonra gel dedi carsamba gunude ozelde randevum var o zmnda 6+3 olcak ins duyarz cnmSizin kaç haftalık bende perşembe günü için randevu aldım benim şuan 5+2 acaba haftaya kalp atışı duyulur mu❤
İçini rahat tut kuzum ben agrım olunca kosarak doktora gitmiştim baktı kanama alanı falan göremeyince bişey yok dedi öyle rahatladım insan korkuyorAy bende aynıyım ya.
Harika. Günlerimizde çok yakın. İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız evlatlarımızı.. ☺Anladım cnm benim de 234 cıktı en son bende bekliyorum
Bende kendi kendime diyorum. Sıkıntılı bi durum olursa illaki lekelenme vs bişey olur. Çok şükür yok diye. Ama işte.. ☺İçini rahat tut kuzum ben agrım olunca kosarak doktora gitmiştim baktı kanama alanı falan göremeyince bişey yok dedi öyle rahatladım insan korkuyor