2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Arkadaslar son bkrkac gun icinde doktora gidip ultrasn cektrenler rica etsem GS kac mm ve ne zamn gittiginizide yazabilirmsniz

Ve yasadgm dusuklerden dolayi iiice paronaya oldum doktorlar iii deselerde inanmak istemyorum
Arkadaşım kaç düşük yaptın neler yaşadın inan bilmiyorum ama ben 2015 de evlendim 2016 da tüp bebek tedavisi gördüm negatif sonuç aldım 2017 de doğal yollarla rabbim bi evlat nasip etti bana. Emanetini benden 2018 Ocak ayında aldı, melek oldu oğlum, daha sonra 2 düşüğüm oldu ara sıra kimyasal gebeliklerim oldu. 2019 yılında bi erkek evlat daha nasip etti Allah bana . Şuan 1 buçuk yaşında çok şükür. Bugün hamile olduğumu ogrendim, henüz çok erken benim için çok yıprandım yaşım 25. Hatta ilk idrar testi 2. Çizgiyi görünce çok şaşırdım nasıl olur diye zaten zor hamile kalıyorum rabbimin gücüne gitmesin ağladım dogudayim şuan ailemden çok uzakda. Herşey olacağına varıyor rahat ol, anneannemin bir lafı var "sakınan göze çöp batar"der hep. Gercekden öyle evet biliyorum elinde değil ama takmamaya çalış rabbim ne dediyse o olur. Dua et canım benim

Haklisiniz arkadaslarim ama elimde degil pespesine iki kaybim var rabbime sukurler olsun ki cabuk hamile kalabiliyrum ama devami olmuyo yasadgm acilar bni paronayak yapti en basindan heyecanim vardi ama boyle degildi iliskilerden sonra beklemek bile bu kadar zor gelmemisto boyle merak etmemistim 1 hafta icinde 2 doktora gittim 2side hersey yolunda dedi bugünkü erken ama yinede bi deneyelim kalp atsini dedi tabi duyulmadi birazda hormonlarin etkisiyle bn iiiice panik oldum tekrar tekrar arastryorum inanmak istemyorum bi soyle ohhhh deyip sevinemedim gebeligime hep bi sorgu sual hep bi cvp arayisi

Ve yasadgm dusuklerden dolayi iiice paronaya oldum doktorlar iii deselerde inanmak istemyorum
Canım inşallah bişey olmaz rabbim ol der ve olur .ben 6 yıllık evliyim problemli evliliğim olduğu için istemiyordum bebek 2018 de istemeden bir gebeliğim oldu Allah kalbimi biliyor resmen düşsün diye içimden istemesem de geçerdi 11 haftalıkken kendiliğinden düşük başladı çok doktor gezdim ama olmadı düşük devam etti sonra kürtaj dedi doktor bitti herkes kayınbabam bile istemediğimi bildikleri için sen bilerek düşürdün dediler ben sadece Allah ı bilirim ve şuan o kadar çok istiyorum ki anlatamam ve bebeğim benimle hissediyorum rabbim kalbimi de biliyor .onun için kendini üzme inan ve dua et rabbim büyük herşeyin Hayırlısını verir .

Canım hayırlı olsun bilgilerini yaz listeye ekleyim:)
Sat 11 ekim tahmini doğum 18.07.2021 ben 31 yaşındayım. İkinci bebeğim
Canımm beni hatırladın mı bende 2016 şubat annesiydim. En son 2. Çocuğu konuşuyorduk. Hoş geldin çok sevindim
İsimden çıkaramadım ama geçen konuşmuştuk değil mi? Teşekkür ederim :)

Kan vermedim. İlk oğlumda 5. Haftalıkken öğrenmiştim kese daha yeni oluşuyordu. Bunda da 6. Haftada gitmeyi düşünüyorum bakalım sabredebilirsem.
idrar testi ile mı öğrendiniz peki? Bende ilk oğlumda kanda öğrenmiştim 1 haftalık falandı ama şuan bunda kan vermeye de gidemedim. Dün idrar testi de negatif çıktı, bende satlarımız yakın tarih diye sizden bilgi almak istedim

Bat günü yaptım evet canım2 3 gündü yanlis değilsem ayayi canim

Canım sen izmir demisin hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun bende izmirdeyim bilgilendirir mısın.
Evet izmirdeyim kent hastanesi dr. Zeynep e gidiyorum çok tatlı ve ilgili kent hastanesinin ssk ile anlaşması yok ozel sağlık sigortan varsa kesinlikle tercih et derkm bomboş hastane. Benim ikizler olcagi icin mecbur bir perinatoga gitmm gerekecek bende onu araştırıyorum canim...

Hayırlısı olsun güzel arkadasim, üzme bence kendini bak ne güzel 2 çocuğun var, eğer yoksa bile bi gebelik demekki vakti değilmiş henuz
Kısmet bakalım... Aslında benim korkum tekrar dış gebelik yaşamak.
İsteyerekmi oldu henüz bebeğiniz 8 aylikmis, benimde oğlum 17 aylık beklenmedik bir gebelikti benim için
Benimki de planlı değildi. Ama işte insan hemen bağlanıveriyor
Kuzum ne olursa olsun hic üzülme Rabbim sana dünyalar güzeli iki evlat vermiş, hayırlı ve sağlıklı ise insallah üçüncüyü de kucağına verir
Sağol. İnşallah hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun.

Ya benim kanamam lekelenmem akıntım ağrım sızım bişeyim yok aslında.sadece ara ara adet olacakmışım gibi sızı olup geçiyor. Yani beta baktırmasam herşey yolunda diye düşünürdüm yani o kadar... Acaba normale döner mi ki beta... Onu da düşünmüyor değilim.

Aslında bende bakayım diyorum. Hatta instagramda sayfaları falan takip etmeye başladım. Ama kendi kendime de kendini çok kaptırma. Ne olur ne olmaz diyorum. Kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince
Bende öyle diyorum valla kendime fazla kaptırma diye ama nasip rabbim hayırlısıyla kucaklarimiza versin bebislerimizi

Cnm arkadasın dediği gibi dua edelim birbirimize rabbim hayırlısı bilir.ben hep söyle dua ederim.allahim benim kalbime göre değil senin emrettiğim gibi olsun.biliyorum ki hayırlı olani sen vericen. Allah büyüktür cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…