- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 28
Arkadaşım kaç düşük yaptın neler yaşadın inan bilmiyorum ama ben 2015 de evlendim 2016 da tüp bebek tedavisi gördüm negatif sonuç aldım 2017 de doğal yollarla rabbim bi evlat nasip etti bana. Emanetini benden 2018 Ocak ayında aldı, melek oldu oğlum, daha sonra 2 düşüğüm oldu ara sıra kimyasal gebeliklerim oldu. 2019 yılında bi erkek evlat daha nasip etti Allah banaVe yasadgm dusuklerden dolayi iiice paronaya oldum doktorlar iii deselerde inanmak istemyorum
İnşallah canım bende perşembe gideceğim ve o gün 6+2 oluyor senin haberini merakla beklicem inşallah duyulur seninde benimdeCnm bnde bgun 5+4 bgun gittim duymadm kalp atisini doktor daha erken dedi 15 gun sonra gel dedi carsamba gunude ozelde randevum var o zmnda 6+3 olcak ins duyarz cnm
Bnde carsamba 6+2olcak cnmİnşallah canım bende perşembe gideceğim ve o gün 6+2 oluyor senin haberini merakla beklicem inşallah duyulur seninde benimde
Canım inşallah bişey olmaz rabbim ol der ve olur .ben 6 yıllık evliyim problemli evliliğim olduğu için istemiyordum bebek 2018 de istemeden bir gebeliğim oldu Allah kalbimi biliyor resmen düşsün diye içimden istemesem de geçerdi 11 haftalıkken kendiliğinden düşük başladı çok doktor gezdim ama olmadı düşük devam etti sonra kürtaj dedi doktor bitti herkes kayınbabam bile istemediğimi bildikleri için sen bilerek düşürdün dediler ben sadece Allah ı bilirim ve şuan o kadar çok istiyorum ki anlatamam ve bebeğim benimle hissediyorum rabbim kalbimi de biliyor .onun için kendini üzme inan ve dua et rabbim büyük herşeyin Hayırlısını verir .Ve yasadgm dusuklerden dolayi iiice paronaya oldum doktorlar iii deselerde inanmak istemyorum
Sat 11 ekim tahmini doğum 18.07.2021 ben 31 yaşındayım. İkinci bebeğimCanım hayırlı olsun bilgilerini yaz listeye ekleyim:)
İsimden çıkaramadım ama geçen konuşmuştuk değil mi? Teşekkür ederim :)Canımm beni hatırladın mıbende 2016 şubat annesiydim. En son 2. Çocuğu konuşuyorduk. Hoş geldin çok sevindim
Kan vermedim. İlk oğlumda 5. Haftalıkken öğrenmiştim kese daha yeni oluşuyordu. Bunda da 6. Haftada gitmeyi düşünüyorum bakalım sabredebilirsem.Merhaba sat tarihlerimiz yakınmış benimde 15.10.2020 sat. Kan mı verdiniz ? Kaç çıktı? Acaba bende versem çıkar mı?
Canım sen izmir demisin hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun bende izmirdeyim bilgilendirir mısın.Yok gelmedi hic canim insallah olur bu ay
idrar testi ile mı öğrendiniz peki? Bende ilk oğlumda kanda öğrenmiştim 1 haftalık falandı ama şuan bunda kan vermeye de gidemedim. Dün idrar testi de negatif çıktı, bende satlarımız yakın tarih diye sizden bilgi almak istedimKan vermedim. İlk oğlumda 5. Haftalıkken öğrenmiştim kese daha yeni oluşuyordu. Bunda da 6. Haftada gitmeyi düşünüyorum bakalım sabredebilirsem.
Bat günü yaptım evet canım2 3 gündü yanlis değilsem ayayi canim2 gündemi bu şekilde arttı değerlerin canım , hayırlı olsu bu arada bide idrar testi yaptıysan atarmisin buraya resmini adetten kaç gün sonra yaptın. Benim adet günüm 1 gün geçti sadece ama çok koyu çıktı 2. Çizgi o yüzden soruyorum
Evet izmirdeyim kent hastanesi dr. Zeynep e gidiyorum çok tatlı ve ilgili kent hastanesinin ssk ile anlaşması yok ozel sağlık sigortan varsa kesinlikle tercih et derkm bomboş hastane. Benim ikizler olcagi icin mecbur bir perinatoga gitmm gerekecek bende onu araştırıyorum canim...Canım sen izmir demisin hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun bende izmirdeyim bilgilendirir mısın.
Kısmet bakalım... Aslında benim korkum tekrar dış gebelik yaşamak.Hayırlısı olsun güzel arkadasim, üzme bence kendini bak ne güzel 2 çocuğun var, eğer yoksa bile bi gebelik demekki vakti değilmiş henuz
Benimki de planlı değildi. Ama işte insan hemen bağlanıveriyorİsteyerekmi oldu henüz bebeğiniz 8 aylikmis, benimde oğlum 17 aylık beklenmedik bir gebelikti benim için
Sağol. İnşallah hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun.Kuzum ne olursa olsun hic üzülme Rabbim sana dünyalar güzeli iki evlat vermiş, hayırlı ve sağlıklı ise insallah üçüncüyü de kucağına verir
Bende öyle diyorum valla kendime fazla kaptırma diye ama nasip rabbim hayırlısıyla kucaklarimiza versin bebislerimiziAslında bende bakayım diyorum. Hatta instagramda sayfaları falan takip etmeye başladım. Ama kendi kendime de kendini çok kaptırma. Ne olur ne olmaz diyorum. Kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince
Cnm arkadasın dediği gibi dua edelim birbirimize rabbim hayırlısı bilir.ben hep söyle dua ederim.allahim benim kalbime göre değil senin emrettiğim gibi olsun.biliyorum ki hayırlı olani sen vericen. Allah büyüktür cnmHaklisiniz arkadaslarim ama elimde degil pespesine iki kaybim var rabbime sukurler olsun ki cabuk hamile kalabiliyrum ama devami olmuyo yasadgm acilar bni paronayak yapti en basindan heyecanim vardi ama boyle degildi iliskilerden sonra beklemek bile bu kadar zor gelmemisto boyle merak etmemistim 1 hafta icinde 2 doktora gittim 2side hersey yolunda dedi bugünkü erken ama yinede bi deneyelim kalp atsini dedi tabi duyulmadi birazda hormonlarin etkisiyle bn iiiice panik oldum tekrar tekrar arastryorum inanmak istemyorum bi soyle ohhhh deyip sevinemedim gebeligime hep bi sorgu sual hep bi cvp arayisi