- 17 Temmuz 2019
- 252
- 120
- 37
Insallah canım duyulurCnm bnde bgun 5+4 bgun gittim duymadm kalp atisini doktor daha erken dedi 15 gun sonra gel dedi carsamba gunude ozelde randevum var o zmnda 6+3 olcak ins duyarz cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canım duyulurCnm bnde bgun 5+4 bgun gittim duymadm kalp atisini doktor daha erken dedi 15 gun sonra gel dedi carsamba gunude ozelde randevum var o zmnda 6+3 olcak ins duyarz cnm
Ben böyle stres olunca hemen bebek kıyafeti falan bakıyorum öyle olunca unutuyorum stresimide agrımda geciyorBende kendi kendime diyorum. Sıkıntılı bi durum olursa illaki lekelenme vs bişey olur. Çok şükür yok diye. Ama işte.. ☺
Amin canım inşallah Allah dualarımızı kabul etsinHarika. Günlerimizde çok yakın. İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız evlatlarımızı.. ☺
Alıntı yaptım ama silinmiş yurt dışında yaşıyorum burda sistem farklıBize test yapmadan kapatıp gittiler 2 gün oldu ama eşimin aynı ortamda olduğu herkes pozitif biz belirti çıkmasını bekliyoruz .hamile olduğumu yeni öğrendim moralim çok bozuk pozitif çıkar da bebeğime birşey olur diye birde benim de 2.5 yaşında çocuğum var bu arada aynı ortam da olalı 1 hafta geçti ama geç geldi adamlar
Aslında bende bakayım diyorum. Hatta instagramda sayfaları falan takip etmeye başladım. Ama kendi kendime de kendini çok kaptırma. Ne olur ne olmaz diyorum. Kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum elimden geldiğinceBen böyle stres olunca hemen bebek kıyafeti falan bakıyorum öyle olunca unutuyorum stresimide agrımda geciyor
Bende öyle düşünğyodum ama bakmaktan ne kaybederiz en azından umut oluyorAslında bende bakayım diyorum. Hatta instagramda sayfaları falan takip etmeye başladım. Ama kendi kendime de kendini çok kaptırma. Ne olur ne olmaz diyorum. Kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince
Canım benimki hızlı yükseliyordu ikiz diye düşündüm ama bugün tek kese gördükKızlar aranızda ikiz anneleri var mı beta değerleriniz neydi
Çok haklısınBende öyle düşünğyodum ama bakmaktan ne kaybederiz en azından umut oluyor
Canımm beni hatırladın mı bende 2016 şubat annesiydim. En son 2. Çocuğu konuşuyorduk. Hoş geldin çok sevindimMerhaba arkadaşlar 2016 şubat annesi iken şimdi de 2021 temmuz annesi olacağım inşallah. Bugün öğrendim daha sat 11.10.2020 :)
Bnde oyle ypiyorum cnmBen böyle stres olunca hemen bebek kıyafeti falan bakıyorum öyle olunca unutuyorum stresimide agrımda geciyor
Miniş miniş seyler bakmak iyi geliyor insanaBnde oyle ypiyorum cnm
Evd cnm yaa hayali bile gzelMiniş miniş seyler bakmak iyi geliyor insana
Merhaba sat tarihlerimiz yakınmış benimde 15.10.2020 sat. Kan mı verdiniz ? Kaç çıktı? Acaba bende versem çıkar mı?Merhaba arkadaşlar 2016 şubat annesi iken şimdi de 2021 temmuz annesi olacağım inşallah. Bugün öğrendim daha sat 11.10.2020 :)
Benim de bugün 5 oldu tam ama kalp atışı icin erken olabilir canım:) Keşke duyulsa bi mucize olsa da yoksa 10 gün içinde tekrar cağıdır zatenSizin kaç haftalık bende perşembe günü için randevu aldım benim şuan 5+2 acaba haftaya kalp atışı duyulur mu ❤
Ins hpimiz icimizdeki ikinci kalbin sesini duyarizBenim de bugün 5 oldu tam ama kalp atışı icin erken olabilir canım:) Keşke duyulsa bi mucize olsa da yoksa 10 gün içinde tekrar cağıdır zaten
Biz seninle aynıyız galiba. Ben de Çarşamba günü ilk defa gideceğim doktora. Hayırlısı :)Cnm bnde bgun 5+4 bgun gittim duymadm kalp atisini doktor daha erken dedi 15 gun sonra gel dedi carsamba gunude ozelde randevum var o zmnda 6+3 olcak ins duyarz cnm
Nasıl yükseldi beta canım saglikli olsunda tek çift farketmez elbet meraktan soruyorumCanım benimki hızlı yükseliyordu ikiz diye düşündüm ama bugün tek kese gördük
Bende aynı şekilde düşünğyorum canım saglıklı olsunda inşallah teksede çiftsede mutlu oluruz ilk öğrendiğimde 15 cıktı 2 gün sonra 60 2 gün sonra 270 canımNasıl yükseldi beta canım saglikli olsunda tek çift farketmez elbet meraktan soruyorum
Canım benimde ilk öyleydi bir hafta sonra Tekrar yaptım ikiside çok net gördüm Hayırlısı ile var galiba sağlıkla gelsin inşallah ❤Kızlar merhaba nasılsınız dün sabah ilk idrar ile test yapmış sizden yardım istemiştim hatırlarsanız. Bu sabah yine test yaptım ve yine aynı şekilde gördüm. Bat: 8 kasım diye erkenden gitmek istemedim muhtemelen pazartesi kan vermeye gideceğim. Sizinle fotoğraf paylaşmak istedim, üstteki dün sabah yaptıgım alttaki bu sabah yaptıgım test. Hamileyimdir değil mi ?