2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Alıntı yaptım ama silinmiş yurt dışında yaşıyorum burda sistem farklı

Ben böyle stres olunca hemen bebek kıyafeti falan bakıyorum öyle olunca unutuyorum stresimide agrımda geciyor
Aslında bende bakayım diyorum. Hatta instagramda sayfaları falan takip etmeye başladım. Ama kendi kendime de kendini çok kaptırma. Ne olur ne olmaz diyorum. Kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince

Aslında bende bakayım diyorum. Hatta instagramda sayfaları falan takip etmeye başladım. Ama kendi kendime de kendini çok kaptırma. Ne olur ne olmaz diyorum. Kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince
Bende öyle düşünğyodum ama bakmaktan ne kaybederiz en azından umut oluyor

Cnm bnde bgun 5+4 bgun gittim duymadm kalp atisini doktor daha erken dedi 15 gun sonra gel dedi carsamba gunude ozelde randevum var o zmnda 6+3 olcak ins duyarz cnm
Biz seninle aynıyız galiba. Ben de Çarşamba günü ilk defa gideceğim doktora. Hayırlısı :)

Nasıl yükseldi beta canım saglikli olsunda tek çift farketmez elbet meraktan soruyorum
Bende aynı şekilde düşünğyorum canım saglıklı olsunda inşallah teksede çiftsede mutlu oluruz ilk öğrendiğimde 15 cıktı 2 gün sonra 60 2 gün sonra 270 canım

Canım benimde ilk öyleydi bir hafta sonra Tekrar yaptım ikiside çok net gördüm Hayırlısı ile var galiba sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…