2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
İyi akşamlar kızlar
Moralim bozuk bu akşam. Bugün tekrar kan verdim. Beta 2 günde 144den 199a çıkmış... Yine sağlıklız bir bebek mi dış gebelik mi bilemiyorum şuan. Ama acayip moralim bozuldu... 2 gün öncesine göre 40 dk daha erken kan vermişim o kadar farkeder mi acaba bir umut işte...
Kuzum moralini bozma pazartesi tekrar kan ver insallah hayirla sağlıkla artar

Selam kızlar,
Eşimin pozitif olduğunu öğrenince eve test için çağırmıştık. Bugün sonuçlandı. Maalesef ben de covit pozitifim. İlerde geçiren olursa diye yazıyorum halsizlik ve ağrı çok fazla idi bugün daha iyiyim 6. Günüm . C ve D vitamini kullanıyorum. 2,5 yaşında oğlum var onda hiçbir belirti yok etkilenmiyor. Benim karantinam 4 gün sonra bitiyor inşallah gebeliğim sağlıklı şekilde ilerlemiştir.
Bize test yapmadan kapatıp gittiler 2 gün oldu ama eşimin aynı ortamda olduğu herkes pozitif biz belirti çıkmasını bekliyoruz .hamile olduğumu yeni öğrendim moralim çok bozuk pozitif çıkar da bebeğime birşey olur diye birde benim de 2.5 yaşında çocuğum var bu arada aynı ortam da olalı 1 hafta geçti ama geç geldi adamlar

Sakin ol canım, şuan başka bir hastaneye gitme imkanın varsa git bidaha kan ver benimde başıma gelmişti bu durum ben başka hastaneye gidip kan vermiştim aynı gün
Ne yazık ki şuan gidemem. 8 aylık oğlan uyuyor. 10 yaşında kızım uyku hazırlığında. Kız neyse de oğlanı bırakacak kimse yok şuan. 😢
Aynı hastanede verdiğim kanlar
İlk 0.02
1 hafta sonra 4.24
6 gün sonra 144
2 gün sonra 199

Eşim pazar günü tekrar kan veririz dedi..

Iyi akşamlar hanımlar, bende de şişlik var göğüslerim de hassasiyet var ve inanılmaz büyüdü hic böyle olacağını tahmin etmemistim, bir de bende hic lekelenme olmadi yerleşme kanası falan da olmadı normal mi
Ilk çocukta bende de hiç olmadı normaldir o

Ne yazık ki şuan gidemem. 8 aylık oğlan uyuyor. 10 yaşında kızım uyku hazırlığında. Kız neyse de oğlanı bırakacak kimse yok şuan. 😢
İlk 0.02
1 hafta sonra 4.24
6 gün sonra 144
2 gün sonra 199

Hayırlısı olsun güzel arkadasim, üzme bence kendini bak ne güzel 2 çocuğun var, eğer yoksa bile bi gebelik demekki vakti değilmiş henuz

İlk 0.02
1 hafta sonra 4.24
6 gün sonra 144
2 gün sonra 199

İsteyerekmi oldu henüz bebeğiniz 8 aylikmis, benimde oğlum 17 aylık beklenmedik bir gebelikti benim için

İlk 0.02
1 hafta sonra 4.24
6 gün sonra 144
2 gün sonra 199

Kuzum ne olursa olsun hic üzülme Rabbim sana dünyalar güzeli iki evlat vermiş, hayırlı ve sağlıklı ise insallah üçüncüyü de kucağına verir

Bize test yapmadan kapatıp gittiler 2 gün oldu ama eşimin aynı ortamda olduğu herkes pozitif biz belirti çıkmasını bekliyoruz .hamile olduğumu yeni öğrendim moralim çok bozuk pozitif çıkar da bebeğime birşey olur diye birde benim de 2.5 yaşında çocuğum var bu arada aynı ortam da olalı 1 hafta geçti ama geç geldi adamlar
Hiç korkma canım ben yeni atlattım çok şükür bebeğe hiç etkisi olmuyor gripten farksız sadece bol bol dinlenmen gerekiyor kendini ve bebeğini üzme

X